pixabay.com


Widget not in any sidebars

Prije svega zahvalan sam svima vama i znanju Sebe i Velike Majke koja stavlja svu djecu da zajedno čini ovaj svijet prelijepim mjestom kakvo bi i trebalo biti. Nije lako riječima objasniti kako su se mnoge stvari promijenile u mom životu otkako sam bio na seminaru QE. Podijelit najvažnije aspekte.

Kako sam počeo primjenjivati QE, sve se iz dana u dan počelo mijenjati. Osjećam kako je moj um započeo proces beskrajnog otvaranja svakog sata svakog dana i sada radim QE čak i u svojim snovima, dok spavam. Ne mogu reći da sam u potpunoj QE svjesnosti svo vrijeme, ponekad se osjećam zbunjeno, a pojave se i sumnja i ljutnja, ali to traje kratko i nestaje. Ali ono što želim podijeliti s vama i što smatram da je vrlo važno je nedavni događaj…

Želim vam reći da sam tijekom posljednjih nekoliko mjeseci imao mnoga iskustva u kojima je samo moj QE partner osjećao olakšanje. Počeo sam sumnjati i misliti da ne vježbam kako treba. Bio sam tužan i frustriran. U svakom slučaju, jednog dana nakon večere u kući mog novog prijatelja, napravio sam QE sesiju za sve koji su bili tamo, i svi su bili entuzijasti !!!!!

Onda, nakon par mjeseci, primio sam poziv od ovog prijatelja. Njezin bivši muž je doživio užasnu nesreću u kojem je bio žrtva eksplozije. Zadobio je opekline na preko 60% tijela, drugog i trećeg stupnja i liječnici su mu dali 2% mogućnosti da preživi. Njegova pluća su bila dramatično ugrožena. Ležao je na intenzivnoj njezi u komi u bolnici gdje ja radim. Moja prijateljica me zamolila da odem njemu i radim mu QE. Išao sam mnogo puta. Moj šefica mi je dala dozvolu da idem kad god poželim. Kada me je pitala zašto, rekao sam joj da se idem moliti na poseban način koji je njemu blizak. Imajte na umu da me je svatko mogao vidjeti što radim. Nije bilo šanse da ostanem sam s njim u sobi i svaki pokret je sniman. Bilo je dosta sumnje, ali unatoč skepticizmu bivši muž moje prijateljice je potpuno ozdravio. Njegove opekline su nestale skoro spontano za manje od tri tjedna (što je liječnicima neobjašnjivo). Sam je disao. Nastavio se je oporavljati i mogao se kretati, nakon tri tjedna što je bio u komi, bez gotovo ikakve fizikalne terapije. Oni misle da mu više nije potrebna ni jedna dijaliza. Danas ide kući svojoj obitelji ….

Nisam poznavao ovog čovjeka prije nesreće. Kad je izašao iz sobe za intenzivnu njegu, prepoznao me je. Rekao mi je da se sjeća svih razgovora koje smo imali dok je bio u komi. Bio sam zapanjen! Nikada se u svom životu nisam osjećao tako zahvalnim. Svojoj sam šefici rekao da sam mu radio QE i zamolila me da napravim QE i pacijentima o kojima brine na intenzivnoj njezi. Upoznao sam i psihologa koji inače pomaže žrtvama traume i njihovim obiteljima. Sada trebam psiholozima objasniti što je QE…

S ljubavlju Val…

Quantum Entrainment u ZAGREBU 25.03.-28.03

Pozivamo vas da dođete na radionice koje se održavaju u Zagrebu 25. do 28. ožujka, 2017. da zajedno doprinesemo sebi samima, našoj zemlji, regiji i svijetu.

Više o programu možete pročitati OVDJE.


Widget not in any sidebars