S radošću vas pozivam na 2 radionice pod naslovom
Kako se sprijateljiti sa svojim UNUTARNJIM SABOTEROM
u fizičkom prostoru i online
petcima, 7. i 21. travnja 2023., od 18 do 20 sati

Jeste li ikad čuli unutarnji šapat koji vam, kad vam se ukaže prilika za uspjeh i rast, kaže: „Nisi dovoljno dobra, nećeš uspjeti!“?

Ako jeste, onda čujete svog unutarnjeg sabotera iz sjene svoje podsvijesti. On ometa vaše mišljenje ili djelovanje uvjerenjima i programima koje ste usvojili, a koji su oslabili vaše samopoštovanje.

Na ovim radionicama imat ćete prilike istražiti:
• Koje su strategije unutarnjeg sabotera?
• Kojoj ste vrsti sabotera najviše skloni?
• Kako poboljšati vjerojatnost da će se vaši ciljevi neometano ostvariti?
• Je li se moguće, na kraju krajeva, sprijateljiti s tim svojim najvećim kritičarem?

Možda je nevjerojatno, ali vaš saboter ima i pozitivne aspekte. Kad ih prepoznate i prihvatite, moći ćete ga prigrliti kao svoga saveznika i povećati svoje samopoštovanje te mogućnosti da živite slobodniji i ispunjeniji život.

Voditeljica: Sandra Baksa, prof. i trenerica programa osobnog razvoja, pomaže ljudima da prepoznaju svoje autentične vrijednosti i bolje razumiju svoju svrhu te u skladu s njom žive sretnije, slobodnije i samoostvarenije. Svojom empatijom i slušanjem, intuitivnošću i jasnom mudrošću olakšava promjenu perspektive i otpuštanje krutih uvjerenja kao preduvjeta za osobni rast.

Grupne programe – predavanja, radionice/tečajeve i retreate – te individualne susrete održava već više od 20 godina. Do sada je vodila nebrojene programe za osobni rast, a redovito nudi teme o boljem razumijevanju i upravljanju emocijama, rad s arhetipovima, programe meditacija, samovodstva i empatične komunikacije.

Nakon završenog studija kroatistike, nastavlja se njezina cjeloživotna zainteresiranost za umjetnost, psihologiju, svjesnost i duhovnost koje na jedinstven način uravnotežava u svome radu. Uz brojne edukacije iz moderne primijenjene psihologije, lifecoaching i duhovnosti, razvila je multidisciplinarni pristup u radu s ljudima, s naglaskom na osvještavanju njihovih unutarnjih potreba, na ciljanim kreativnim vježbama za osobni rast te posvećenosti svakoj osobi.

Vrijeme: 2 petka, 7. i 21. travnja, 18 – 20 sati

Na oba mjesta: prostor u središtu Zagreba i online

Cijena za obje radionice: 35 eura.
Cijena za jednu radionicu: 20 eura.

Prijave i uplate: do 6. travnja Sve podatke o uplati dobivate nakon prijave.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Ako ste iz Zagreba, iskoristite priliku da se družimo u udobnom prostoru u centru Zagreba, uz tople napitke, toplinu zajedničke energije i sve uvjete da se potpuno opustimo!

Sljedeće planirane teme radionica petcima:
• RAZUMIJEVANJE I PREOBRAZBA LJUTNJE – novi pristup toj emociji: s vježbama za skladnije odnose, 5. i 19. svibnja
• ŽIVOTNE VRIJEDNOSTI – POMAK ZA UM, HRANA ZA SRCE: s vježbama samopoštovanja, 2. i 16. lipnja.

Očekujemo vas s radošću!

Prijavnica za radionicu Kako se sprijateljiti sa svojim UNUTARNJIH SABOTEROM