Foto: pixabay.com

Sve životne nedaće navode nas na promjenu osobnog stava i otklanjanje negativnih uvjerenja i obrazaca funkcioniranja kroz ovaj život.

Kroz realiziranu osobnost i integraciju plemenitih odlika karaktera i prakse života, dovodimo se našoj izvornoj svijesti i božanskoj prirodi.

Sve vodilje i ambicije bazirane na posjedovanju doma, socijalnog statusa, materijalnog obilja, odabira partnera, životnog stila i uloge kojom se poistovjećuje programski su jezici koji nas na cilju dovode do učenja kako se osloboditi različitih želja i potrebe za istima.

Ono što nam je namijenjeno, dolazi spontano i samo, i to onda kada smo slobodni, nevezani, svoji, radosni, u svakom pogledu nesputani i razigrani.

Naša svijest, naša božanska iskra i ljubav toliko je moćna i beskrajno neograničena terapija da uspijeva otopiti svaku devijaciju vlastite osobnosti, programske jezike te nudi moć sadašnjem rascjepu zablude u bit.

Cilj je BITI. Biti ovdje i sada u ljubavi i radosti. Upravo je to sama svrha spoznaje rađanja na planeti zemlji. To je evolucija duše.

Volimo se bez manipulacija, bezuvjetno, jer ne postojimo kako bismo ispunjavavali očekivanja jedni drugima, postojimo jer smo stvoreni BITI, energetski svijetliti, potpuni, samodostatni.

U istini sami sa sobom i pred Bogom. Istina je samo jedna iako se um opravdava na više kuteva sagledavanja.

Volimo se u istini jer smo time zajedno jači.

Volimo se jer smo ovdje kako bi postali svjesni moći našeg ljubavnog postojanja.

Hvala beskrajno na postojanju, na učenju i razvijanju ljubavi, na uvidima, ogledanju i širini.

Naša vrijednost raste s ljubavi koju investiramo u našu djecu, roditelje, prijatelje, suradnike, floru i faunu, na koncu na svu prirodu koja nas okružuje.

Jednostavno, kada iskonski volimo, više smo živi.

“Centar svjesnosti”
Ita Štefanek i Branimir Stojanović
Energetsko duhovni terapeuti
FB: https://www.facebook.com/centarsvjesnosti
Mob: 095 322 61 00
E-mail: [email protected]