Ovo je umjetnički prikaz energetske anatomije naših dlanova. Čovjek prirodno provodi iscjeljujuću energiju kroz njih. Što mislite, zašto se automatski uhvatimo dlanovima za mjesta koja nas bole? Instinktivno znanje je u nama… No, zašto ga ne biste koristili svjesno? I pojačano?

Ako napravite tzv. Temeljnu meditaciju, i sami ćete osjetiti kako vam se dlanovi energetski aktiviraju. Isprobajte je ovdje:

Reiki je jedna od tehnika kojom ćete snažno početi kanalizirati iscjeljujuću energiju (ki) jednom kada budete inicirani. I to ne samo za iscjeljivanje boli na fizičkoj razini svojim dodirom; energiju ćete moći slati i na daljinu, u prošlost, u budućnost… te raditi i na nematerijalnim temama psiho-emotivne i duhovne razine te na predmetima i prostoru. Zapravo, načinima primjene je jedino granica vaša mašta i dosjetljivost. A što je najbolje, tehnika je toliko jednostavna da se osobno čudim zašto je više ljudi ne prakticira.

Znam, jedan dio odgovora leži u tome što Reiki danas više nije toliko popularan, nije “u modi”, nije više “in”. I na ovom alternativnom području su prisutni trendovi, a ljudska psihologija je takva da uvijek traži nove i kompliciranije tehnike u pokušaju da osoba pronađe ultimativni eliksir i konačni mir, što se zapravo nikada neće dogoditi jer to nije u suštini ovozemaljskog života. Šteta da je to tako s ljudskim porivima… Smatram da je ključ u jednostavnosti! Govorim iz iskustva. A Reiki je jednostavan… i svatko ga može lako savladati.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:

E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)