Image By ryujintmvn

Sunce i Pluton vladaju znakovima Lav, Rak, Škorpion, Ovan, a sama konjunkcija se događa u Vodenjaku, čiji je vladar sada u Biku. To znači da će upravo predstavnici ovih zviježđa doživjeti temeljne promjene u svom životu. Za Lava je ovo promjena u odnosima i braku, za Raka vjerojatno počinje razdoblje gomilanja velikih resursa i kapitala. Što se tiče Bika, Sunce i Pluton mogu postaviti novi cilj vezan uz društvena postignuća i karijeru. Ali sve će to biti usko povezano s revizijom vašeg stava prema osobnom životu.

atma.hr – 52
Sunce i Pluton spajaju se u znaku Vodenjaka 22. siječnja/januara 2024., što se posljednji put dogodilo na prijelazu u 18. stoljeće. Nedvojbeno je da će ovakav astrološki fenomen utjecati na svakog čovjeka, jer što je događaj rjeđi, to je njegov utjecaj jači.

Kako će Sunce i Pluton utjecati na svaku osobu?

Konjunkcija Sunca i Plutona je vrlo važna, jer oba planeta imaju transformacijsku prirodu. Sunce u horoskopu svake osobe pokazuje u kojoj bi ulozi osoba trebala živjeti svoj život. A Pluton je čistač koji vam pomaže da se riješite onoga što vas sprječava da budete ono što jeste! Upravo 22.1. možete osjetiti veliki bljesak energije, kao da ste spojeni na nuklearni reaktor i konačno imate sve šanse ostvariti svoj potencijal.

Konjunkcija u znaku Vodenjaka znači da će vaše misli konačno dobiti jasnoću i svježinu. Ovo zviježđe pripada elementu zraka, što znači da će Sunce i Pluton sve nas “otrijezniti” protokom informacija u dijalozima, osobnim razmišljanjima, pročitanim informacijama i učenjem.

Što više veza imate oko sebe i što si više dopustite biti “znatiželjni”, to bolje! Vodenjak vam može donijeti briljantnu ideju za novu zaradu ili ćete konačno shvatiti koje bi zanimanje trebalo biti vaše!

Sunce je uvijek odgovorno za temu sreće i unutarnjeg impulsa za životom. Uzbuđenje je biti ono što jesi, uživati ​​u svakom danu koji živiš, biti u skladu sa svojom prirodnošću. Pluton je planet intenzivnog stresa pa će nas 22. siječnja/januara sve dovesti do prekretnice, prisiljavajući nas da potpuno preispitamo svoje živote.

Koliko ste sretni? Jeste li voljeni zbog osobe kakva jeste ili morate birati uloge? Ne tražite ljubav, jer ocean ne treba vodu.

atma.hr – 52
Na koje znakove će Sunce i Pluton najviše utjecati?

Sunce i Pluton vladaju sljedećim znakovima: Lav, Rak, Škorpion, Ovan, a sama konjunkcija se događa u Vodenjaku, čiji je vladar sada u Biku. To znači da će upravo predstavnici ovih zviježđa doživjeti temeljne promjene u svom životu. Za Lava je ovo promjena u odnosima i braku, za Raka vjerojatno počinje razdoblje gomilanja velikih resursa i kapitala.

Za Škorpiona počinje ozbiljan ciklus promjena u mjestu stanovanja i strukturi obitelji, a Ovan će se vjerojatno naći u novom timu ili komunikaciji koja ih može odvesti još jedan korak bliže snu.

Što se tiče Bika, Sunce i Pluton mogu postaviti novi cilj vezan uz društvena postignuća i karijeru. Ali sve će to biti usko povezano s revizijom vašeg stava prema osobnom životu.

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić