Foto: pixabay.com

Sunce 21. svibnja/maja ulazi u znak Blizanaca. Merkur, vladajući planet Blizanaca bit će retrogradan. Sezona Blizanaca donosi i mlad Mjesec 30. svibnja/maja, koji donosi malo više stabilnosti. Super pun Mjesec u Strijelcu 14. lipnja/juna također će nam osvijetliti stvari, pomažući nam da se suočimo licem u lice s dubljom i višom istinom.

atma.hr – 52
Sunce 21. svibnja/maja ulazi u znak Blizanaca. Kada se Sunce smjesti u sazviježđe Blizanaca, energija se počinje premještati iz naših nižih čakri u naše više čakre. Ovo je moćno vrijeme za rad na izražavanju naših misli i osjećaja i sjajno je vrijeme da se okružimo dušama istomišljenika s kojima se možemo veseliti i stvarati.

Na dubljim razinama, Blizanci nam također pomažu da izgradimo most između našeg ljudskog ja i naše duše. Ako ste se trudili prihvatiti životne događaje ili stvoriti ravnotežu između bilo koje od ovih strana, možda ćete otkriti da sezona Blizanaca donosi podršku i znanje potrebno za postizanje harmonije.

Energija Blizanaca uvijek šalje nadahnute ideje i trenutke genijalnosti, stoga budite sigurni da vam je um čist kako bi se ova inspiracija lako djelovala.

U sezoni Blizanaca 2022., Merkur, vladajući planet Blizanaca bit će retrogradan. To može dovesti do toga da se osjećamo mentalno zamagljeni, pomalo zbunjeni ili nesigurni kako dalje. Možemo naići na propuste ili osjećaj da stvari jednostavno ne mogu ići kako treba!

Retrogradni Merkur posebno tijekom sezone Blizanaca može usporiti stvari i stvoriti osjećaj tromosti. Budite strpljivi, vjerujte protoku Svemira i znajte da će se pravi odgovori otkriti s vremenom.

Sezona Blizanaca 2022. donosi i mlad Mjesec 30. svibnja/maja. Energije bi se u ovom trenutku trebale početi slagati, a mi bismo mogli početi osjećati malo više stabilnosti, posebno oko bilo kakvih transformacija koje su se dogodile.

Super pun Mjesec u Strijelcu 14. lipnja/juna također će nam osvijetliti stvari, pomažući nam da se suočimo licem u lice s dubljom i višom istinom. Kako se sezona Blizanaca bliži kraju 20.-21. lipnja, doživjet ćemo Solsticij, snažnu prekretnicu u godini koja bi trebala donijeti dobrodošli pomak u energijama.

atma.hr – 52
Ovan

Možda vam je teško prestati kontrolirati stvari, ali u sezoni Blizanaca postoje mnogi darovi koji se mogu dobiti učenjem otpuštanja, predavanja, sjedenja i slušanja. Kada zauzmemo ovaj stav, mogu se steći nove informacije, nova mudrost i novi uvidi.

To je osobito istaknuto oko mladog Mjeseca 30. svibnja/maja. Ovaj mladi Mjesec može donijeti neku novu mudrost ili znanje u vaš život koji može promijeniti način na koji ste pristupali stvarima.

Čini se da mnogi mudri učitelji dolaze u vaš život tijekom sezone Blizanaca, stoga ostanite otvoreni za poruke. S Jupiterom također u Ovnu, postajete magnet za sve što želite privući. Pod ovom energijom zadržite fokus na svim stvarima koje želite proširiti u svom životu, umjesto na stvarima koje ne želite.

Bik

Možda vam je u posljednje vrijeme fokus na vašem zdravlju. Sezona Blizanaca dobro je vrijeme da obratite pažnju na svoje tijelo i ono što mu je potrebno. Ako ste pretjerali s nezdravim načinom života, ovo je možda dobar trenutak da usporite stvari i povučete se.

Alternativno, ako ste svoju rođendansku sezonu proveli puneći se i radeći na sebi, onda je ovo dobro vrijeme da zasjate svojim zrakama i izrazite svoje pravo ja! Možda ćete morati pronaći ravnotežu između ova dva stanja, ali energije Blizanaca bit će vaš vodič.

Mlad Mjesec u Blizancima 30. svibnja/maja bit će moćan za vas i mogao bi donijeti sjajnu novu priliku za karijeru. Samo provjerite jesu li vaši postupci i ono na što pristajete usklađeni s vašom vrijednošću i onim čemu uistinu želite posvetiti svoje vrijeme.

atma.hr – 52
Blizanci

Krećete na još jedno putovanje oko Sunca, a Svemir će biti na vašoj strani. Ako vaš rođendan pada blizu mladog Mjeseca 30. svibnja/maja, ovo će za vas biti godina novih početaka. Alternativno, ako vaš rođendan pada blizu punog Mjeseca 14. lipnja/juna, ovo će za vas biti godina završetka.

Budući da će Merkur, vaš vladajući planet biti retrogradan veći dio sezone, bit će vam važno da se krećete polako i da budete strpljivi. Izbjegavajte žuriti naprijed, pretjerano komunicirati ili obećavati više nego što možete ispuniti.

Ako vam je nešto maglovito ili zbunjujuće, to je znak da je vrijeme da uđete unutar sebe, umirite se i uskladite se sa svojim unutarnjim glasom. Dok Sunce obasjava vaš kut zodijaka, možda ćete se također morati odmoriti i napuniti. Svakako dajte sebi mnogo prilika za to.

Rak

U prvom dijelu sezone Blizanaca, možda ćete se morati oporaviti, povući i izgraditi svoje zalihe energije. Energije pomrčine su bile jake i budući da vama vlada Mjesec, skloni ste ih osjećati više od većine.

Ako vam se dogodi bilo kakva promjena ili transformacija, dajte si dovoljno prostora da integrirate sve što se dogodilo. Kako mladi Mjesec dostiže vrhunac 30. svibnja/maja, stvari će postati lakše i počet ćete osjećati kako energije pomrčine nestaju u pozadini.

Ovaj mlad Mjesec će donijeti svježu novu energiju u vaš život i olakšati svaku težinu koju možda osjećate. Slušajte intuiciju i usredotočite se na vaš duhovni rast. Ako svoju svjesnost držite visoko, vjerojatno ćete doživjeti buđenje koje će vas podići i inspirirati.

atma.hr – 52
Lav

Možda ste nedavno otkrili da trebate proći naprijed kroz neke izazovne situacije. Iako bi prvi dio sezone Blizanaca mogao nastaviti ovaj trend, kako se bližimo lipnju/junu, stvari će postati lakše i počet ćete primjećivati ​​nagrade za sav vaš trud. Vi imate snagu i hrabrost lava i vrlo je malo toga s čime se ne možete nositi. Samo morate paziti da ne dopustite vašem egu da se previše uključi.

Ako smatrate da donosite odluke zbog onoga što će drugi ljudi misliti o vama, ovo bi mogao biti dobar trenutak da zastanete i razmislite prije nego što krenete naprijed.

S retrogradnim Merkurom stvari se ionako mogu činiti sporim, stoga iskoristite ovo u svoju korist i uzmite si vremena prije donošenja bilo kakvih odluka.

Pun Mjesec 14. lipnja/juna pada u vatreni znak Strijelca i obasjat će vaš život na prekrasan način! Očekujte nagrade ili nešto što će se ostvariti za vas pod ovim punim Mjesecom.

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA

Djevica

Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali zbunjeno zbog ovog poglavlja svog života i pitali se kako dalje. U ranoj polovici sezone Blizanaca, ovaj osjećaj maglovite zbunjenosti može se nastaviti. Merkur, vaš vladajući planet je retrogradan i to bi moglo otežati stvari.

Ako se mučite s lošom komunikacijom ili sporovima oko ugovora, budite strpljivi i znajte da će, kako budemo ulazili u lipanj/jun, stvari postati lakše. Mlad Mjesec u Blizancima 30. svibnja/maja mogao bi vam donijeti novu priliku za karijeru ili pomoći da ispunite svoj život većim osjećajem svrhe.

Budite otvoreni, nikad ne znate koje nove mogućnosti i inspiracije vam mogu doći!

atma.hr – 52
Vaga

Ništa nikad ne ostaje isto. Život je stalno u stanju oseke i plime. Ponekad je to lako prihvatiti, a drugi put može biti teže. Nedavne pomrčine vjerojatno su vas dovele na novo mjesto, ali dolaskom mladog Mjeseca 30. svibnja/maja, počet ćete se osjećati mnogo sigurnije u sve to i spremniji za početak ovog novog poglavlja.

Dok se krećete ovim putem, potrebno je imati otvoren um. Ovo je vaša prilika da svoj um gurnete u nove dimenzije i upijete mudrost onih oko vas.

Možda ćete se čak osjećati inspiriranim da pohađate kratki tečaj, naučite novu vještinu ili istražite određenu temu. Ostanite otvoreni za bilo koje inspiracije i intuitivne uvide i držite svoje misli usklađene s obiljem, a ne ograničenjima.

ASTRO NATALNA KARTA BANNER

Škorpion

Imali ste posebno težak period tijekom sezone pomrčina. Možda vam se život preokrenuo naglavačke ili ste se našli suočeni s puno promjena ili čak bolnim završetkom. Bez obzira što se dogodilo, sezona Blizanaca nudi vam prijeko potreban odmor!

Oko mladog Mjeseca u Blizancima 30. svibnja/maja, stvari će se srediti i lakše ćete se vratiti u svoje središte. Vaš fokus pod Suncem u Blizancima je na uzemljivanju sebe i svoje energije. Pogotovo kada je oko vas mnogo promjena, važno je usredotočiti se na osjećaj ugode, sigurnosti i stabilnosti.

Provođenje vremena u prirodi također može biti iscjeljujuće u ovom trenutku. Pun Mjesec u Strijelcu 14. lipnja/juna može privesti kraju neki radni projekt, ali obećava novo poglavlje ili možda novu priliku koja proizlazi iz ovoga. Ostanite otvoreni; Svemir je na vašoj strani!

atma.hr – 52
Strijelac

Blizanci počivaju nasuprot vama na horoskopskom kotaču, tako da je njegova energija uvijek nešto što ćete izbliza osjetiti. Sezona Blizanaca će usmjeriti svjetla na vaše odnose, pomažući vam da produbite svoje veze ili možda postavite neke granice.

Blizanci su povezani s komunikacijom, tako da ćete možda morati razgovarati s drugima. Pošto je Merkur u retrogradnom stanju, savjetuje se da pažljivo birate riječi i da idete polako.

Ako morate potpisati bilo kakve ugovore, pročitajte ih tri puta i svakako postavite pitanja ako nešto nema smisla. Vaša je intuicija obično prilično dobra, stoga budite sigurni da vjerujete svim uvidima koje vam daje.

banner za stvari DRVO SRECE

Jarac

Blizanci su vrlo društvena energija, a pod Suncem u Blizancima važno je da odvojite vrijeme za svoje prijatelje i obitelj. Imati smislene veze s drugima može biti hrana za dušu, stoga se pobrinite da to bude prioritet. Ako ste se osjećali izolirano ili usamljeno, možete iskoristiti energiju Blizanaca da se pridružite zajednici ili klubu ili se izložite kada je u pitanju upoznavanje novih ljudi.

Najveći uspjeh s ovim ćete postići pred kraj sezone Blizanaca, stoga ne brinite ako odmah niste raspoloženi. U prvom dijelu sezone Blizanaca još uvijek se bavimo energijama pomrčine i rješavamo stvari iz prošlosti.

Kada to prođe, bit će mnogo više inspiracije da se usredotočite na svoj društveni život i stvaranje novih veza.

atma.hr – 52
Vodenjak

Sezona Blizanaca je vrijeme za vas da dovedete svoje poslove u red. Od vas se traži da se organizirate, da riješite sve nepodmirene papire ili račune i da očistite svaki nered oko kuće. Imati organiziran prostor i život može vam pomoći da unesete jasnoću u vaš um i može vam omogućiti da vidite stvari iz nove perspektive.

Ako vam je um pun nereda, također možete upotrijebiti energije Blizanaca da stvorite malo tišine. Ako ste namjeravali započeti novu praksu meditacije ili možda isprobati jogu, ovo je savršena energija za početak!

Pun Mjesec u Strijelcu 14. lipnja/juna mogao bi osvijetliti cilj na kojem ste radili. Možda ćete vidjeti da se rezultati tog cilja ili sna ostvaruju ili ćete jednostavno otkriti da to možete vidjeti i izraziti s većom jasnoćom.

U svakom slučaju, stupite u kontakt sa svojim snovima i željama pod ovim punim Mjesecom i znajte da oni mogu postati stvarnost.

banner za stvari DRVO SRECE

Ribe

Energije pomrčine snažno su utjecale na vaš život, ali sezona Blizanaca nudi malo odmora. Možda ste se suočili sa strahom ili ste otkrili da su vaši strahovi na neki način pokrenuti. Najbolji način da pobijedite svoje strahove je da se suočite s njima.

Sezona Blizanaca 2022. također je dobro vrijeme da razmislite o tome koji vas strahovi sputavaju i kako vas možda sprječavaju da živite život kakav uistinu želite. Mlad Mjesec 30. svibnja/maja može vam donijeti inspiraciju i omogućiti vam da se suočite licem u lice sa svim strahovima koji možda vrebaju u vašoj podsvijesti.

Ovaj mladi Mjesec također može potaknuti svojevrsnu transformaciju, omogućujući vam da započnete novo poglavlje. Ako ste se osjećali opterećeni energijama pomrčine, ovaj će mlad Mjesec donijeti dašak svježine.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić