Postoji vjerovanje kako je čovjek, koji ima na svom dlanu paralelnu liniju s “linijom života” – nevjerojatno sretan. Nevolje i nedaće ga uvijek zaobilaze, a sreća ga ne napušta tijekom čitavog života. Takva linija na dlanu je rijetkost. Još je zovu linijom anđela-čuvara ili linijom Marsa.

atma.hr – 78
Ovo znači da se čovjek nalazi pod posebnom zaštitom svog anđela čuvara i više sile. Drugačije je zovu linija Marsa, prenosi uspesnazena.com.

Ljudi, koji posjeduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su sretni. Takvi, čudom ostaju živi poslije strašnih katastrofa i nesreća, posjeduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnom putu. Ako imate sreće da imate ovu liniju na svom dlanu – budite zahvalni Bogu, sudbini i svom anđelu čuvaru.

Varijante linije “anđela – čuvara” na dlanu:

jcvoja

Paralelno s linijom života po cijeloj dužini – ovo je odličan znak! Čovjek s takvim znakom bit će zaštićen svojim anđelom čuvarom cijeli život.

atma.hr – 75
Manji dio linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) – nositelja takvog znaka očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići.

Na desnoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čovjeku za njegove osobne zasluge.

To mogu biti učinjena dobra djela, ili teško pretrpjela stradanja.

Na lijevoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čovjeku od momenta njegova rođenja.

Takve pojave se često prenose linijom predaka.

uspesnazena.com

atma.hr – 78
2 KOMENTARA

  1. naravno da imam, oduvijek sam imala na obje ruke. mislila sam da je to dupla životna energija, budući sam vrlo jaka fizički, psihički i mentalno. ne bih rekla da sam nešto posebno sretna nego je stvar u tome da ono što neke baca u očaj ja uopće niti ne primijetim 🙂 a ako i jest neka grozna stvar, neka rastava, pa neke teške duge bolesti sa smrtnim ishodom, pa neki otkaz .. itd.. pa ipak i ja pokleknem, brzo ustanem, malo otarem odjeću i cipelice od blata i – krenem dalje.