Nemojte da vas u ovom periodu iznenade nagli ispadi bijesa, mržnje, sukoba pa i požari, zemljotresi, prirodne nepogode, a na pojedinačnom planu, samo ne reagirajte, na bilo kakvu provokaciju, jer bit će ih zaista mnogo!

atma.hr – 52
I borimo se s vremenom, koje neumitno, neumoljivo i nepristojno teče protiv nas, a mi ne možemo, jer naša snaga sad posustaje, naša volja je slaba, naša upornost je previše malena i brzo nam dosadi sve što započnemo, brzo ulazimo u sukob s voljom, životnom, brzo se gasimo, brzo umiremo, ne sagledamo realno, skoro nikada, već u želji da dominiramo, da osvojimo, ne vidimo da GUBIMO.

Surovost u ovom čovjeku živi i u stanju je čak deset godina čekati, da bi s hladno serviranom osvetoljubivom željom, uništio onoga tko ga je, desetljeće ranije, povrijedio.

I pamti… Ako ikoga ovdje zlopamtilom nazvati možemo, onda je to ovaj viking, s puštenom bradom, što ni vrijeme ni prostor, u trenu pada, ne poznaje, već ide ka bezdanu, da sruši sve, samo zbog jedne pogrešne riječi, jednog neurađenog djela i pogrešno protumačenog pogleda.

Ali, maltretiran bješe, kroz mladost pa mu ostade biljeg na čelu, jer nevoljen, neshvaćen, u neimaštini ognjišta, živješe pa mu ostade poraz u mislima, još od ranog djetinjstva, a ka istome nesvjesno i kroz život teži.

Demoni pustinjske Sahare u njemu sada žive, iako neumorno ka oazi trči, nikada je zaista pronaći neće, jer ne može ova volja niti snaga izdržati toliko, a nije mu ni dato, jer taman kad se približi, shvati, da sve je zapravo halucinacija bila.

I živi tako, sumorno, bijedno, često siromašno i jadno, dok svi zli dusi u njemu ne pokrenu zlu narav i zajedljiv jezik pa i potrebu da ubije, a priželjkujući tako sam, svoju smrt.

I spreman je, u trenu, poginuti, za zlo što ga na isto sprema i dugo godina nagovara. Pa u trenu bijesa i pritajene destrukcije, puca, razbija se u tisuću komada, poput flaše od nekog skupog pića, prolijeva krv, zarad ničega!

atma.hr – 52
Hodajuće zlo, što veće rođeno nije, već za sukob živi i za njega gine. A pamti, prokleto, svaku sitnicu, upućenu pa se bori, s vremenom, uvećava bol i neustrašivo nakon mnogo godina, odlazi, da uništi sebe, zarad desetljeća trpljenja, maltretiranja i uvećanja muke.

Hitler je ovaj aspekt u natalu, a mi ga imamo na nebu od 24. studenog/novembra do 2. prosinca/decembra 2023. godine.

Nemojte da vas u ovom periodu iznenade nagli ispadi bijesa, mržnje, sukoba pa i požari, zemljotresi, prirodne nepogode, a na pojedinačnom planu, samo ne reagirajte na bilo kakvu provokaciju, jer bit će ih zaista mnogo!

Ovo je i prljav nož pa ako trebate na neku rutinsku operaciju, odložite.

Dragana Kovačević/astroportal