Foto: pixabay.com

Sve što vidite oko sebe svaki dan, sastoji se od fizičke tvari – ili se barem tako čini. Kada detaljnije promatramo predmete vidimo da se sastoje od atoma. Jeste li ikada pokušali zamisliti koliko je malen taj atom, ili od koliko je praznog prostora sačinjen?

atma.hr – 78
Već 2000 godina se za atome smatralo da su najmanji građevni blokovi u svemiru. Mi sada znamo da atomi se sastoje od još manjih čestica i da su uglavnom prazan prostor.

U ovom video Jonathan Bergmann koristi razumljive metafore da bi vam dočarao osjećaj suludo male veličine i ogromne gustoće jezgre atoma.

Jeste li spremni za nevjerojatne činjenice?

Kao što ste upravo vidjeli, atomi se sastoje od ogromne količine praznog prostora.

Odvedimo ovo malo dalje.

Kad kvantni fizičari pomno promatraju atom, nalaze da se sastoji od manjih građevnih blokova i puno više praznog prostora. Znanstvenici sada vjeruju da sićušne vibrirajuće strune energije čine sastavne dijelove jezgre. Zapravo, izgleda da se cijela ‘materija’ sastoji od sitnih vibrirajućih struna energije.

atma.hr – 39

Drugim riječima, fizički svijet koji vidite oko sebe se sastoji od elektromagnetskih valova – svjetla! Vaše fizičko tijelo uopće nije toliko fizičko. To je svjetlo, ili energija.

Znanost i duhovnost se spajaju u ovom pomaku od materije do praznine, iz tjelesnosti u energiju, od objekata prema jedinstvenom polju svijesti.

Vrijeme je da svi napravimo ovaj pomak u percepciji. Vrijeme je uvidimo kako je na jednoj razini sve praznina, barem ona fizička. Svijest je ono što stvara stvarnost.

Iznenađujuće stvari se počinju događati kada shvatite svoju pravu prirodu. Atomi koji čine vaše tijelo su prazni prostor. Sitni vibrirajući pramenovi energije čine sastavne dijelove tih atoma.

Vi ste svjetlosno biće.

Vegard Paulsen / obrada: ATMA

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

svjetlost jezgra iscjeljenja

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.

2 KOMENTARA

  1. Materija je iluzija. Kvantna fizika pokazuje da zakoni fizike univerzuma mogu biti, a često i jesu, prekršeni. Mi jednostavno nismo u stanju razumjeti stvarnost, pa dozvoljavamo umu da konstruira sheme koje nas vode ka duhovnim odgovorima. Međutim, nije li to sve uvjerljivi dokaz da se nalazimo u Matrixu, i da smo mi, kao i sve oko nas, djelovi programa neke super računalne simulacije? Neke od priča iz Veda to jasno potvrđuju.

  2. Spomenula bi svoje iskustvo o svjetlosti. Prije otprilike dvadesetak godina bila sam u Zagrebu na seminaruŽ.M. Slavinskog i u dijadnoj komunikacija postavljalo mi se pitanje TKO SAM JA (Bila sam na mnogo njegovih seminara). Zapala sam u neko krizno stanje, i, da ne opisujem pojedinosti, kada mi se um ispraznio od misli, imala sam direktno iskustvo da sam ja svjetlost, da je sve što postoji svjetlost, da je svaka čestica zraka svjetlost i da ne postoji ništa što nije svjetlost. Ja sam bila svjetlost. Neko vrijeme teško sam to prihvatila. Onda sam na ovim internetskim stranicama pročitala da je i znanost objavila da je materija zgusnuta svjetlost. Bilo mi je lakše, jer stvarno nisam mogla razumjeti kako ja mogu biti svjetlost, Ovime želiš osobno potvrditi kada čovjek istinski želi da spozna tko je on, može mu se između ostalih iskustava, dogoditi da spozna da je on svjetlost.