Online radionica Mračni Mjesec održat će se 21. studenoga od 19.00 do 20.30 preko platforme Zoom.

Ova radionica namijenjena je onima koji u svojim natalnim kartama imaju aspekt između Plutona i Mjeseca ili prolaze kroz tranzit Plutona s natalnim Mjesecom, te onima koji imaju natalni Mjesec u Škorpionu.

Mjesec u aspektu s Plutonom u natalnoj karti daje intenzivnu emocionalnu prirodu.  Postoji snažan nagon da osoba bude voljena koji može biti motiviran dubokom nesigurnošću koja proizlazi iz djetinjstva. Možda postoji super osjetljiva antena za nevolje, drame, kaos, tamu ili jednostavno negativnu energiju. Neke je majka kontrolirala ili zlostavljala ili je možda bila doživljena kao nemoćna, tajnovita ili ogorčena. Kako god da se manifestira, često se u ormaru nalaze kosturi i demoni koji kucaju na vrata.

Unatoč negativnim prizvucima i tumačenjima ovog aspekta, oni koji imaju Mjesec u aspektu s Plutonom imaju oštroumnu sposobnost psihološke analize drugih. Iako im je možda krajnje zastrašujuće pustiti druge u svoj unutarnji svijet, oni imaju neobičnu sposobnost razumijevanja strahova koje motiviraju druge ljude.

Kada osoba s kontaktom između Mjeseca i Plutona pronađe poziv ili višu svrhu, tada će njezine emocije biti 120% posvećene tome. Ova vrsta žara (tj. strasti prema cilju) je magnetična i ne može ne utjecati na druge.

Oni koji imaju bilo kakav kontakt Mjeseca i Plutona, te Mjesec u Škorpionu imaju u sebi neintenzivnije emocije.

Mjesec- osjećaji i Pluton- moć = moćne emocije

Ova radionica uključuje:

  • Objašnjenje aspekta Mjeseca i Plutona u natalnim kartama i Mjeseca u Škorpionu
  • Na koji način da se nosimo s intenzivnim emocijama
  • Kako najbolje možemo iskoristiti energije Plutona i Mjeseca u našim životima

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati/prisustvovati svi koji su imaju minimalno osnovno znanje astrologije.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na mail: info@astrologijadunjafućak.com ili na mob: 098/351-645

Datum: 21.11.2021.

Vrijeme:19.00 – 20.30

Predavač: Dunja Fućak

Cijena: 150.00 kn

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici, slobodno se možete prijaviti i snimku možete dobiti na mail nakon završetka radionice.

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se prijavite i kad dobijete odgovor na  mail, proslijedite ga osobi kojoj poklanjate zajedno s svojom porukom.

Sljedeće radionice:

Prosinac: U susret 2022. – što su nam pripremile planete u 2022.? Detaljna analiza za svaki astrološki znak zodijaka., što Hrvatsku čeka u 2022.,

Siječanj: Mjesečevi čvorovi u Biku i Škorpionu (pomrčine 2022.). Jako bitno za Škorpione, Bikove, Lavove i Vodenjake. Ovo je za njih karmička godina.

Veljača: Jupiter u Ovnu. Što nam donosi Jupiter u vatrenom Ovnu ili sjećate se kakva vam je bila 2011. godina.

www.ceresa.hr

www.astrologijaonline.com