Jupiter izlazi iz svoje debilitacije, iz znaka Jarca i ulazi u Vodenjaka 20. studenog ove godine. Možemo očekivati rasterećenje, osjećaj olakšanja, vraća nam se optimizam, a sličnu energiju smo mogli osjetiti u razdoblju od travnja do rujna ove godine, kada je Jupiter prvi put ušao u znak Vodenjaka. U rujnu je krenuo retrogradnim putem i vratio se u Jarca. Zbog toga smo mogli ponovno osjetiti ograničenost, nove restrikcije koje Jarac voli, a koje nose osjećaj da gubimo nadu. Idući put kada će se Jupiter naći u Jarcu je za 12 godina, toliko mu treba da prođe sve znakove.

atma.hr – 52
Od Jupitera u Vodenjaku možemo očekivati lakšu energiju punu optimizma i nade, širi pogled i nove ideje vezane za čovječanstvo. Oslobođeni smo restrikcija koje je Jupiter do sada nerado davao. Jupiter će se u Vodenjaku zadržati do travnja iduće godine. Iako je i dalje u Saturnovom znaku, strogoća koju Jarac voli ovdje ne vrijedi. Jupiter ima podršku jakoga Saturna u Jarca i Rahua – Sjevernog mjesečevog čvora – koji je suvlasnik Vodenjaka te koji trenutno uživa u svojem najvišem dostojanstvu u Biku.

Što može očekivati koji znak? 

Za ovu analizu koristi se vedska astrologija – jyotish, te vaš ascendent (prva kuća ili izlazeći znak) i vaš mjesečev znak mogu biti drugačiji nego što su po zapadnoj astrologiji. Svoj znak možete provjeriti i besplatno preko kalkulatora na internetu za što će vam biti potrebni podaci o datumu, vremenu i mjestu rođenja. Analiza se može gledati za ascendent i mjesečev znak.

Ovan 

Ovo će biti jako povoljan tranzit za ovna. Mogu se očekivati financijski dobici, sreća kroz poznanstva i prijatelje i općenito dobici bili koje vrste. Donosi ispunjenje želja, stoga zadržite fokus.

Bik 

Bik će osjetiti Jupiterovu energiju na području poslovanja. Možete očekivati napredovanje u poslu I otvaranje novih mogućnosti vezanih za posao. Jupiterov aspekt na četvrtu kuću pruža harmoniju u vašem domu.

Blizanac 

Blizanci će osjetiti olakšanje i optimizam. Sreća će vas pratiti u svim vašim djelovanjima. Moguće da ćete više naginjati ka duhovnim učenjima i duhovnim praksama.

atma.hr – 52
Rak 

Raka očekuje transformacija u razmišljanju, duhovna transformacija. Mogući je nenadani dobitak novca, a isto tako moguće su nenadane situacije s kojima će se trebati pozabaviti.

Lav 

Lavovima koji su u potrazi za partnerom/partnericom konačno dolaze dobre vijesti. Lavovima koji su u braku, odnos sa partnerom će biti u dobrom raspoloženju. Jupiter baca aspekt na sami znak Lava, tako da će vas pozitivna energija pratiti u ovom razdoblju.

Djevica 

Ovaj tranzit će se odvijati u vašoj kući bolesti. Pripaziti na svoje zdravstveno stanje. Sudski procesi koje čekate, mogli bi se ponovno pokrenuti. Možete očekivati općenito više posla i više obaveza.

Vaga 

Vagu će ispuniti kreativnost i sreća. Probajte je usmjeriti u sve svoje poslove. Odnosi s djecom će biti harmonični. Samcima se otvara mogućnost za flert.

Škorpion 

Škorpioni će osjetiti Jupiterov optimizam i sreću. U njihovom domu vladati će harmonija, a sreću će osjetiti I na području poslovanja. Sada je dobar period za preuređenje doma ili promjenu stanovanja.

Strijelac 

Strijelci mogu odahnuti jer vladar njihovog znaka izlazi iz debilitacije. Strijelci će osjetiti da imaju više energije i više hrabrosti za svoje pothvate. Dobar period da se iskomunicira sve što vam je bitno. Moguća su učestalija kraća putovanja.

atma.hr – 52
Jarac 

Ovaj tranzit se dešava u vašoj kući financija, stoga su vjerojatni novčani priljevi. Isto tako treba paziti na trošenje novca, pošto Jupiter vlada vašom kućom troškova. Ako pripazite na troškove, moguće je u ovome periodu i akumulirati novac.

Vodenjak 

Jupiter ulazi u vašu prvu kuću te će vas sreća pratiti na svakom koraku. Sve mogućnosti koje prije ne bi vidjeli i sva vrata koja vam se nisu otvarala, sada će biti širom otvorena. Osjetiti će te financijsko olakšanje. Uživajte u dobroj energiji.

Ribe 

Ovaj tranzit vam može donijeti više troškova i osjećaj gubitka energije. Ribe se savjetuje da tijekom ovog razdoblja budu više usredotočene na svoju duhovnost, meditaciju i darivanje od srca drugima.

Za više informacija i analize osobnih karti (chartova), slobodno se javite na navedeni kontakt.

Najbolje želje su sa vama!

Ivona Jelenčić


Ljubav prema zvijezdama i tajnama Svemira, dovela me na kraju i do proučavanja drevnog znanja Vedske astrologije – jyotisha, što je pomoglo u odgovorima na neka od pitanja.

Zašto se baš nama neke stvari događaju? Što smo došli naučiti u ovome životu? Što nas čeka u budućnosti?

Za takva i sva ostala pitanja stojim na raspolaganju.

Jyotish nam daje oči da vidimo put kojim trebamo poći.

FB: https://web.facebook.com/TotheStars.VedicAstrology/
mail: [email protected]
mob: 097 7557 237