Mi smo ono u što vjerujemo! Ako je to obasjano svjetlošću, život nam je sjajan i obrnuto. Da bismo živjeli kvalitetno, ugledajmo se na Teslu i svjetlonoše poput njega, kojih nema mnogo na svijetu. Ne skupljajmo negativne naboje u sebi jer će nas oni odvesti u bolest. Budimo zahvalni svemiru na sve i praštajmo pa će se ljubav trajno nastaniti u nama.

atma.hr – 52
Naš znanstvenik Nikola Tesla, bio je svjetlonoša, čovjek koji je usmjeravao sudbinu planeta, svjetlošću jačom od svega! Svjetlost je Alfa i Omega njegovog stvaralaštva i sve je posvećeno njoj! S luminiscencijom Tesla se susretao već na rođenju, gdje je usud osvjetlio noćno nebo razigranim munjama i olujom koje pozdraviše genijev dolazak na Zemlju.

Svjetlost je Nikolu Teslu pratila na svakom koraku!

„Kad sam imao 12 godina, uspijevao sam snagom volje odagnati slike iz svoje mašte, ali nikada nisam mogao kontrolirati bljeskove svjetlosti… Obično su se pojavljivali kada sam bio u nekoj opasnosti ili nevolji, ili kada sam bio veoma ushićen. Ponekad sam promatrao kako je sve oko mene ispunjeno plamenim jezicima. Umjesto da se smanjuju, njihov intenzitet je vremenom postajao sve jači i mislim da je postigao svoj maksimum kad sam imao oko 25 godina… Ovi svjetlosni fenomeni se još uvijek s vremena na vrijeme pojavljuju kao onda kad mi se javi nova ideja, s mnoštvom svojih mogućnosti, ali oni nisu više tako uzbudljivi, jer su relativno slabi.“  – Nikola Tesla

Sve u našem svijetu nastaje od svjetlosti, kažu znanstvenici i duhovnjaci. Psiholozi tvrde da su svjetlost i spolnost dva suprotna principa.  Kad spolnost prevladava, svjetlost (ojas – sanskrt) se ne može izraziti u čovjeku i obratno.

Pošto Tesla nije bio spolno aktivan, njegov sjaj (ojas, aura) postaje veći od svjetlosti ovog planeta. U trenucima Teslinog rođenja, smrti majke, njegove golubice, opisanih doživljaja „tik do smrti“ i njegovog otkrića rotirajućeg magnetskog polja, prisutna je Velika Svjetlost na djelu. Ona je njegova onostrana realnost pa je Tesla imao dušu koja se nikada nije gasila i blještaviju od samog Sunca.

atma.hr – 52
On je nositelj je Svjetlosti i Zdravlja. Kao što je Sokrata vodio „unutrašnji glas“, tako Teslu vodi Svjetlost koju vidi svuda pa i u sebi. Beethoven čuje Zvuk, a veliki Verdi Božansku Pjesmu.

Mi smo ono u što vjerujemo! Ako je to obasjano svjetlošću, život nam je sjajan i obrnuto. Da bismo živjeli kvalitetno, ugledajmo se na Teslu i svjetlonoše poput njega, kojih nema mnogo na svijetu. Ako nam stvari ne idu od ruke, ne zatvarajmo se u sebe, ne skrivajmo svoju nemoć, već je podijelimo sa što više ljudi pa će ona uteći od nas. Ne skupljajmo negativne naboje u sebi, jer će nas oni odvesti u bolest.

Gledajmo na svijet pozitivno i redovito punimo svoje baterije, jer je život promjenjiva kvota energije u nama. Usporimo ritam i slušajmo zvuk tišine, jer ona inspirira i iscjeljuje. Uvažavajmo zdravlje i budimo zahvalni svemiru na sve. Praštajmo pa će se ljubav trajno nastaniti u nama!

Sve navedeno produžuje život za više od 10 godina, dokazalo je trideset znanstvenih istraživanja do ovog trenutka, rađenih na temu sreće.

Sreća nas štiti od bolesti.

Iz knjige Nikola Tesla, Unutrašnji Svet zdravlja, Medicina, autor: Dr. Irena Sjekloča Miler

23 TESLINA PLOČA