Gornja Šumetlica 22.-25.6. – Dugo već planirani Festival Nova Zora, u organizaciji grupe mladih “doseljenika” u pitoresktno selo Šumetlica, spreman je obasjati Slavoniju s jednim vibrantim kolažem glazbe, plesa, pjesme, kreativne igre i druženja s prirodom.

Ovaj četverodnevna šumska kupka za dušu i tijelo održat će se od 22.6.-25.6. u pitoresknom selu Gornja Šumetlica kraj Pakraca.

Rijeka Sivornica

Nova Zora- Festival regenerativne kulture, jedan je od prvih festivala u Hrvatskoj koji hvata i širi taj novi val svjesnosti o važnosti potpune regeneracije društva, ekonomije, pristupa zemlji i hrani, osnovnim postavkama života i zajednice.

To činimo kroz glazbu, ples, predavanja i praktične radionice.

parcour radionica za djecu

Roko Margeta Gnomad

Indra Nessa

Nova zora festival nije samo zabava; također ima cilj razviti osjećaj zajednice i pružiti platformu za stvaranje jedne nove vrste zajedništva.

Festival će uključivati interaktivne radionice na razne teme, kao što su svjesnost, održivi život i tradicionalne vještine.

gozba

Regenerativna kultura je zdrava, otporna i prilagodljiva; brine se za planet i brine za život u svijesti da je to najučinkovitiji način za stvaranje uspješne budućnosti za cijelo čovječanstvo. Ona nas uči iznova postavljati prava pitanja te konstantno prilagođavati svoje odgovore i rješenja.

Regenerativna kultura je kultura koja svjesno gradi sposobnost kreativnog odgovora na promjenu i prihvaćanja transformacije kao nečega što život jest.

“Presretni smo što donosimo Nova zora festival u Slavoniju, posebno ovaj kraj koji je tako lijep i pun mogućnosti, ali naprosto treba priljev nove energije u vidu mladih ljudi koji će početi stvarati i živjeti nove vrijednosti”, rekao je Kristijan Đaković, osnivač festivala.

Kristijan Dakovic 1

voda

“Naša je vizija stvoriti nezaboravno iskustvo koje slavi bogati potencijal u nama samima kao i bogati potencijal ovoga kraja, te pružiti platformu ljudima da  se povežu i krenu stvarati. Pozivamo sve, a posebno mlade obitelji s djecom, ali i njihove bake i djedove da nam se pridruže na vikendu glazbe, plesa, pjesme i zajedništva.”

Nova Zora Cipkice 2 copy

Ulaznice za Nova zora festival sada su dostupne za kupnju preko službene web stranice festivala, https://www.newdawnfestival.com/packages.php  ili direktno preko linka za prodaju ulaznica https://www.entrio.hr/event/nova-zora-festival-regenerativne-kulture-13898  

Individualne ulaznice i obiteljski paketi dostupni su po sniženim cijenama samo do kraja svibnja, iskoristite popust i podržite ovu sjajnu viziju nove zore u Slavoniji.

NZ instagram post fornt

NZ instagram postback

Web: https://www.newdawnfestival.com/
FB: https://www.facebook.com/groups/novazorafestival

IG: https://www.instagram.com/nova_zora/

Mob: +385994313433
Mail: [email protected]