Program unutarnje transformacije vodit će Vimala Bjelaković, Mohanji acharya. Održava se 14.10. od 14h – 19h i 15.10. od 9h – 14h, u Zagrebu, Yoga studio Padma, Kajzerica, III. Južna obala 11.

Program 14.10. (subota):

  • Satsang
  • Detox disanje
  • Wellness hodanje
  • Meditacija s energetskim transferom
  • Pitanja i odgovori

Dijeljenje iskustava Program 15.10. (nedjelja):

  • Satsang
  • Svjesno plesanje
  • Meditacija s energetskim transferom
  • Dijeljenje iskustava

Meditacija

Meditacija nije aktivnost. To je stanje svjedočenja, tišine uma i čistog bivanja. Mohanjijeve vođene meditacije kanalizirane su iz čiste svijesti i imaju zadatak povezati nas s našim bićem. Kroz to povezivanje oslobađamo se identifikacija i predodžbi o sebi i svijetu koji nisu stvarni i polako oslobađamo sve negativnosti, fokus nam se pomiče prema unutra i cijelo naše biće se poravnava.

Stranica na kojoj možete preuzeti Mohanjijeve vođene meditacije potražite na: https://mohanji.rs/meditacije/

Satsang

Riječ satsang sastavljena je od dva sloga “Sat” i “Sang”. “Sat” znači apsolutnu Istinu ili božanski princip, čisto i uzvišeno postojanje, a “Sang” doslovno znači društvo. Dakle, satsang je druženje s onima koji podižu našu vibraciju i podržavaju našu unutarnju transformaciju.

Svjesno plesanje

Svjesno plesanje je meditacija u pokretu koja nas vodi da osvijestimo svoje tijelo i spoznamo sebe na potpuno nov način. Nakon ovog procesa, duša i tijelo su u savršenoj ravnoteži koja se postiže na najprirodniji način – ljepotom i slobodom kretanja. U ritmu očaravajuće glazbe i vibracija koje proizvodimo svojim glasom, ovom tehnikom jednostavno slavimo život kroz radost pokreta.

Svjesno Detoks disanje

Svjesno detoks disanje je moćna tehnika koja nas vodi kroz razne položaje i usmjeravanjem daha do unutarnje stabilnosti, otpuštanja blokada i opuštanja uma. Dobrobiti detoks disanja vidljivi su i osjete se na sve četiri razine: fizička, mentalna, emocionalna i duhovna.

Kotizacija za program je 60 eura za jedan dan (po izboru) odnosno 90 eura za oba dana.

Ukoliko osjetite unutrašnji impuls da nam se pridružite, molimo vas da nam se javite na mail [email protected] Broj mjesta je ograničen.

Nakon programa, možete imati individualni Mai-Tri tretman. Mai-Tri energetski tretman čišćenja je sveta tehnika uklanjanja energetskih blokada i karmičkog tereta u kojoj praktičar koristi moć i energiju Mohanjija kao izvor za čišćenje. Preporučena donacija za Mai-Tri je 60 eura, a 50% donacije je namijenjeno kupnji hrane za osobe na rubu siromaštva.