Tečaj Reikija I. stupanj u Zagrebu uživo! Doživi radost iscjeljivanja i širi je dalje!

Mjesto održavanja: Zagreb, Gajevo-Jarun

Vrijeme održavanja: 15. 03. 2024. godine (petak) 18,00h-21,00h

  1. 03. 2024. godine (subota) 11,00h-15,00h
  2. 03. 2024. godine (nedjelja) 11,00h-15,00h

Termini za 2. stupanj i 3. stupanj Reikija (majstorski i učiteljski) dogovaraju se osobno s polaznikom, nakon proteka određenog vremena od inicijacija u 1. i 2. stupanj Reikija.

Želiš li saznati kako se radi sa energijom? Ili utvrditi i potvrditi već stečeno znanje?

Kako funkcionira aura, čakre, kako se čiste i energiziraju?

Kako da sam sebi podigneš energiju i bolje se osjećaš?

Kako da ne budeš pod stresom?

Kao da živiš u visokoj vibraciji energije bez obzira na vanjske okolnosti?

Kako da imaš jako puno energije kroz dan da sve stigneš obaviti i ne osjećaš se umorno?

Kako da fokusirano obavljaš svoj posao u miru i imaš odlične rezultate?

Kako nastaju bolesti, koji su uzroci i kako se mogu iscijeliti?

Kako da ne ideš okolo tražiti pomoć, nego da naučiš kako sam sebi pomoći?

Kako iscjeljivati druge i raditi energoterapeutske tretmane?

Kako biti sam svoj alkemičar te negativne misli i emocije pretvarati u pozitivne?

Kako energetski čistiti prostor u kojem živiš i radiš?

Kako energizirati vodu, hranu, lijekove…?

I još mnogo toga….

REIKI na japanskom jeziku znači Univerzalna životna energija (energija duše), energija koja teče u nama i svuda oko nas. Reiki označava sposobnost aktiviranja Univerzalne životne energija, te Reikijem također nazivamo oblik i metodu prenošenja i primjene ove sposobnosti.

Reiki je sposobnost aktiviranja Univerzalne životne energije, njezinog usmjeravanja i odgovarajuće primjene, da bi se (ponovno) uspostavila ravnoteža energija, koja će pospješiti cjelokupno iscjeljivanje.

Sposobnost aktiviranja Univerzalne životne energije pobuđuje majstor i učitelj Reikija kroz inicijaciju, a o načinu primjene energije poučava se učenika upravo putem ovakvih tečajeva Reikija.

Reiki je tradicionalna japanska tehnika iscjeljivanja rukopolaganjem na klijenta. Koristi se za smanjenje stresa i relakasaciju kao i za liječenje/iscjeljivanje. Reiki je i duhovna praksa. Proces se pokreće aktiviranjem simbola i polaganjem ruku na način da životna energija teče kroz ljude.

S Reikijem postajemo sami svoji iscjelitelji i time iscjeljujemo druge (već nakon završenog I. stupnja), a samim time i cijelu okolinu i cijelu Zemlju. Reiki pojačava protok energije kroz tijelo, te tako imamo više energije tijekom dana za lakše suočavanje sa svim onim što nam čini dnevni raspored.

Tijekom tretmana Reikija klijenti svjedoče o osjećaju nevjerojatne opuštenosti, velike topline i strujanja energije u valovima iz ruku iscjelitelja u njihovo tijelo. Dolazi do uravnoteženja energije u tijelu klijenta, povećava se svjesnost i kreativnost, klijent se u potpunosti iscjeljuje (čini cjelovitim), dolazi do lakšeg oslobađanja emocija, povećava se energija, smanjuje stres i radi se na uzročnoj razini svih vrsta bolesti.

Reiki nema negativnih nuspojava i gotovo nikakvih kontraindikacija, osim što se ne preporuča za slomljene kosti (premda je i to moguće – primjer Diane Stein).

Iako Reiki možda ne liječi sve, sigurno može pomoći pri mnogim bolestima.

UČINCI REIKIJA:

-prirodno iscjelivanje tijela

-vitalizira i oživljava duh i tijelo

-djeluje na mentalnom, osjećajnom i duhovnom području

-usklađuje tjelesne energije

-oslobađa energetske blokade i razvija stanje potpune opuštenosti

-tijelo oslobađa otrova

-pozitivno djeluje na biljke, životinje, hranu

-ugodna i cjelovita metoda liječenja

– smiruje emocije, snižava tlak

– olakšava bol, zaustavlja krvarenje

– uravnotežuje čakre i energiju aure

– ne spriječava smrt, ali olakšava proces prelaska

Istinski kada shvatite na vlastitom iskustvu dobrobiti tako jednostavne metode iscjeljivanja (polaganjem ruku), a tako jako učinkovite te kada vam se cijeli život promijeni i zaokrene na bolje, ne preostaje vam ništa drugo nego bar pokušati podijeliti to s drugima. Moja sreća bi bila najveća kada bi Reiki prihvatilo što više ljudi i počelo ga prakticirati svakodnevno te da Reiki ponovno postane univerzalan što je nekad i bio.

To i je motivacija mog rada.

Tečaj Reikija I. stupanj ćemo provesti na sljedeći način:

– u petak 15. 03. 2024. godine, od 18h-21h,

podijeliti ću s vama teorijsko znanje o Reikiju, pričati ćemo o povijesti Reikija, načelima Reikija, emocionalnim izvorima bolesti, čakrama, objasniti ću vam kako se radi autotretman, kako tretman drugim ljudima, životinjama, biljkama, kako tretiramo hranu, vodu, čistimo prostor

-u subotu 16. 03. 2024. godine, od 11h-15h,

ćemo početi s energetskim vježbama, nastaviti s jednom opuštajućom meditacijom iscjeljenja te ćemo svakog od vas inicirati u I. stupanj Reikija uz prenošenje teorijskog i praktičnog znanja

-nedjelja 17. 03. 2024. godine, od 11h-15h,

je zamišljena da bude praktičan dan u kojem ćete učiti prakticirati Reiki, na sebi i drugima (različite vrste tretmana).

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za I. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u I. stupanj Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Živim, prakticiram i širim Reiki oko sebe već godinama (više od 11 godina) i to svakodnevno. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja

Za sve ostale informacije te i iz razloga što je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318.

Moje srce i duša se raduju širenju Reikija na još više duša i veseli se susretu s vama i zajedničkom radu!

Neka nas energija spoji!

Dobrodošli ste,

Valentina Garačić, dipl. iur., majstor i učitelj Reikija


O meni:

Više od 11 godina prakticiram Reiki na sebi i drugima, kroz tretmane. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) Usui Shiki Ryoho Reiki Sistem prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja. Od 2018. godine redovno i aktivno vodim tečajeve Reikija 1., 2. i 3. stupanj te inicijacije.

Inicirana sam i osposobljena te certificirana Majstorica Rituala hodanja po žeravici te sam u Sloveniji završila 4. stupnja Pranic healinga (Pranic Healing, Advanced Pranic Healing, Pranic Psychotherapy i Arhatic Yoga). Po struci sam diplomirana pravnica koja se aktivno bavila pravnom strukom 13 godina te sam i profesionalni maser.

Radim energoterapeutske tretmane, kroz Pranic healing imamo Protokole koje primjenjujemo za iscjeljivanje svi vrsta fizičkih i psihičkih bolesti (Pranic healing i Reiki), vodim tečajeve i inicijacije u Reiki, vodim razne energetske Radionice te surađujem s kolegama, voditeljica sam Rituala hodanja po žeravici „Zvijezde hodaju po žeravici”, te u suradnji s Ankicom Jagnjić, voditeljicom Obiteljskih konstelacija, radimo Radionice Obiteljskih/sistemskih/poslovnih konstelacija.

Mogu vas naučiti i pomoći vam kako da sami sebi pomognete i stvorite što autentičniji i kvalitetniji život.

Ako ste zainteresirani i u potrebi slobodno me kontaktirajte na 098/394-318.

Do tada, uživajte u svakom trenutku!

Valentina Garačić, dipl. iur., majstor i učitelj Reikija

facebook dogadanje