Designed by Freepik

Nova Godina je trenutak u našim životima u kojem je dobro razmisliti o tome gdje smo bili, gdje smo sad i kamo želimo ići.

To je također i vrijeme da razmislimo o svojim neuspjesima i pogreškama u duhovnom smislu.

39

Hoćemo li nastaviti djelovati isto ili smo ipak nešto naučili?

Na duhovnom putu razvijanja ljubavi prema Bogu svaka je situacija i okolnost namijenjena transformaciji.

“Ako nam je prošla godina bila ispunjena patnjom, možemo uzeti utjehu u činjenici da su sve kazne i patnje ovog svijeta namijenjene, ne kažnjavanju, već našem ispravljanju. Danas je dobar dan da meditiramo o tome što zaista želimo u životu.”

“Za one koji redovito prakticiraju neku spiritualnu praksu, vrlo je bitno ponekad napraviti inventuru svog života. Da bismo transformirali svoje srce i povezali se s Bogom, potrebni su nam vodstvo i utočište. Na ovaj dan osvjestimo kamo želimo ići i krenimo odlučno tim putem.”

39

“Kako bismo postigli smisleni uspjeh u našim životima, potrebna nam je izvanredna snaga i druženje s ozbiljnim i iskrenim osobama. Također trebamo odlučiti da ćemo uzeti utočište Boga i trezveno se prisjetiti da smo danas korak bliže našoj Njemu.

U isto vrijeme potrebno je meditirati na smisao života što nama, duši, jamči transcendentalni život, iznad privremenog postojanja u ovom svijetu.”

Radhanath Swami

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Prethodna objavaTjedni horoskop od 1.1.-7.1.: Tko su najsretniji znakovi u prvom tjednu 2018.?
Slijedeća objavaPočevši od danas, zaboravi na prošlost – Moćna afirmacija za novu godinu
Radhanath Swami
Rođen u Chicagu 1950-te, u svojim je mlađim danima, u potrazi za duhovnom istinom, slijedio mnoge religijske puteve kao što su judaizam, kršćanstvo i islam. U 19-toj godini odlučio je svoje istraživanje proširiti putovanjima po Europi i Bliskom Istoku, na kraju završivši na Himalajama. Tamo je izvjesno vrijeme slijedio tradiciju šivaizma, a za to vrijeme je došao u kontakt s A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadom te nekoliko godina kasnije postao njegov učenik. Trenutno putuje Azijom, Europom i Amerikom te poučava mudrost posvećenosti, piše knjige i održava predavanja i seminare. Svoj je život opisao u popularnoj autobiografskoj knjizi "U potrazi za domom".

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.