Image by Freepik

Jedinice, dobit ćete jasan pogled na probleme i promicat ćete neke odluke u kojima osjećate da djelujete kao vođa u pravom smislu riječi. To je početak novog ciklusa koji će vas učiniti čvršćima i hrabrijima da se suočite s nadolazećim mjesecima. Sedmice, nastavljate slijediti liniju trenda koju je postavio prethodni mjesec. Put duboke introspekcije može vas natjerati da istražite razloge svog postojanja uz pomoć religije i filozofije. Više vjerujte svojim osjećajima i smanjite buku uzrokovanu vanjskim smetnjama, pobrinite se da se obnovite odgovarajućim odmorom i izbjegavanjem stresnih stvari. Ne zaboravite da ste dva koraka udaljeni od novog početka koji vas čeka u 2024. godini.

atma.hr – 52
Izračunajte osobni numerološki broj tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja zbrojiti i svesti na jednoznamenkasti broj. Na primjer, ako ste rođeni: 27.6.1988. godine:  2 + 7 + 6 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Zatim zbrojite ponovo dok ne dođete do jedne znamenke: 4 + 1 = 5. U ovom slučaju broj je Petica.

Izračunajte svoj broj i pročitajte što vam otkriva mjesečna numerološka prognoza za prosinac/decembar 2023. godine!

Broj 1

Možete očekivati val motivacije za osobni rast te pozdraviti promjenu načina razmišljanja i djelovanja. Možete bez straha donositi hrabre odluke.

Namjera iza ove vježbe bit će povezana s prijeko potrebnom neovisnošću za provedbu određenih inovativnih ideja.

Dobit ćete jasan pogled na probleme i promicat ćete neke odluke u kojima osjećate da djelujete kao vođa u pravom smislu riječi. To je početak novog ciklusa koji će vas učiniti čvršćima i hrabrijima da se suočite s nadolazećim mjesecima i pojavit ćete se kao snaga koja će sve promijeniti.

atma.hr – 52
Broj 2

Fokus će biti na odnosima koji se mogu kultivirati u plodna partnerstva. Budite otvoreni za različite mogućnosti.

Kompromis i suradnja stvaraju situacije u kojoj svi pobjeđuju i to je ključ uspjeha.

Na individualnoj razini možete se osjećati izolirano i otuđeno.

Broj 3

Predviđanja za broj 3 sugeriraju da pristiže val kreativnosti u dobivanju snažnih osobnih izjava. Umjetnička preciznost može dodati novo značenje vašem komunikacijskom stilu.

Rezultat ovog novootkrivenog komunikacijskog stila može vam privući nove sljedbenike na društvenim medijima.

Došlo je vrijeme kada bi ostatak svijeta trebao znati za vaše skrivene talente.

atma.hr – 52
Broj 4

Došlo je vrijeme kada morate organizirati svoj misaoni proces i više se usredotočiti na dovođenje vlastite kuće u red.

Ovaj mjesec može se smatrati lansirnom rampom za 2024. kada će vam se otvoriti obilje prilika.

Organizirani svemir može vam pomoći da postignete najbolje rezultate zbog čvrstog i usredotočenog pristupa.

Broj 5

Očekujte povoljne promjene na poslu i kod kuće, vaša prilagodljivost i sposobnost učenja novih stvari uvelike će vam pomoći u suočavanju sa situacijama.

Budite spremni lebdjeti na neistraženom teritoriju, ova će promjena zahtijevati osobnu transformaciju. Nadalje, ova osobna transformacija može utrti put do uspjeha u 2024. godini.

Godina 2024. je plodna za ljude s brojem pet jer gospodar Saturn ima tu tendenciju pokroviteljstva Merkura u novim nastojanjima. Gospodar Saturn će preuzeti zapovjedništvo nad univerzalnom strujom tijekom sljedeće godine i ovo neistraženo područje postat će plodno područje za vas.

atma.hr – 52
Broj 6

Prosinac/decembar naglašava obitelj i kućna pitanja. Usredotočite se na njegovanje odnosa i stvaranje harmoničnog domaćeg okruženja.

Vaše odgovornosti mogu biti usmjerene na brigu o obitelji i stvaranje udobnog, mirnog utočišta od vašeg doma. Prigrlite svoju brižnu stranu i budite tu za svoje voljene.

Ovaj mjesec potiče ljubav, suosjećanje i osjećaj dužnosti prema najbližim odnosima.

Broj 7

Nastavljate slijediti liniju trenda koju je postavio prethodni mjesec. Put duboke introspekcije može vas natjerati da istražite razloge svog postojanja uz pomoć religije i filozofije.

Više vjerujte svojim osjećajima i smanjite buku uzrokovanu vanjskim smetnjama, pobrinite se da se obnovite odgovarajućim odmorom i izbjegavanjem stresnih stvari.

Ne zaboravite da ste dva koraka udaljeni od novog početka koji vas čeka u 2024. godini.

Samo budite još malo strpljivi.

atma.hr – 52
Broj 8

Povećava se sklonost preispitivanja financijskih ciljeva i načina za postizanje tih ciljeva. Također, stručnjaci otkrivaju da bi trebali izbjegavati nagađanja tijekom mjeseca prosinca/decembra.

Redefinirajte svoje financijsko blagostanje pažljivijim čitanjem dokumenata, ova navika može donijeti sjajne rezultate.

Povežite se sa ljudima koji vam mogu pomoći.

Broj 9

Stiže kraj jednog ciklusa, mjesec prosinac/decembar potiče završetak i zatvaranje. Razmislite o svojim postignućima i pripremite se za novi ciklus. Vrijeme je za oprost i otpuštanje onoga što vam više ne služi. ‘Živi i pusti druge da žive’ neka bude vaš glavni moto.

Završite nedovršene projekte i otpustite svu emocionalnu prtljagu. Broj 9 označava završetke i prijelaze, stoga prihvatite ove transformacije dok se pripremate započeti iznova.

Mjesec prosinac/decembar također može testirati vaše živce i dati vam potrebne lekcije o održavanju visokog morala uoči godine pune akcije.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić