Foto: pixabay.com

Bog, Providnost, Nebo, Kozmos… nam svakog trenutka šalju signale i poruke, ali mi ih često ne primjećujemo. U svakom znaku, susretu, riječi i pogledu skriveno je nešto dublje. Izaberite intuitivno broj od 1 do 5, a poruka koju dobijete otkriva vaš najveći problem i savjet kako ga riješiti!

atma.hr – 52
Prije nego što izaberete broj, sjedite na tiho i mirno mjesto. Meditirajte i opuštajte se koliko god vam to odgovara, a tek onda izaberite broj. Na ovaj način bit ćete rasterećeniji, a vaša intuicija će se izoštriti.

Da biste na pravi način dešifrirali dobivene poruke od Univerzuma, morat ćete se potruditi. Važno je da napravite sljedećih nekoliko stvari:

Prvo, odbacite sumnju i kolebanje.

Drugo, izaberite intuitivno broj od 1 do 5.

Treće, poruka koju dobijete nakon biranja broja odnosi se na vaše trenutne probleme i situaciju.

Koji ste broj izabrali?

Broj 1

Patite zbog stvari koje su se dogodile u prošlosti. Ne možete zaboraviti emotivne rane i grešku koje ste napravili. Neprestano prekoravate sebe ili druge. Drugim riječima, vi pokušavate iznova napisati svoju prošlost. Prihvatite da je to nemoguće, ali nemojte se osloboditi duhova svoje prošlosti.

Vaše trenutne probleme ne možete ni na koji način riješiti zbog činjenice da ste doslovno zaglavili u prošlosti. Prestanite razmišljati prema istoj negativnoj šabloni (“Nikada nisam imao sreće”, “O, opet ista stvar”). Vrijeme je da se jednom zauvijek riješite ovog pristupa.

Problemi i poteškoće postoje kod svih ljudi. Uz njihovu pomoć učimo i rastemo. Zato se prepustite svojoj prošlosti i fokusirajte se na sadašnji trenutak. Što možete raditi ovdje i sada? Kako? Odgovorite na ova pitanja!

Sve je mnogo jednostavnije nego što ste zamislili u svojoj glavi. Glavna stvar je da ostavite prošlost u prošlosti. Ono što prolazite sada ni na koji način nije povezano s prošlošću. A ako niste uspjeli prije ili ako se niste mogli nositi sa nečim, to ne znači da će uvijek biti tako. Ovoga puta je zaista moguće da ćete pobijediti.

atma.hr – 52
Broj 2

Ako ste izabrali broj 2, to znači da trebate nastaviti s onim što trenutno radite i da nikako ne odustajete. Postoji izreka da je najmračnija noć pred zoru. I istina je.

Prije nego što se pred nama otvore blaga želja, iskušenje da se predamo je vrlo veliko. Postajemo umorni, nemamo snage da krenemo dalje, problemi se smjenjuju …

Trenutno radite sve kako treba. Samo nemojte stati. Na pragu ste ogromnih promjena. Novi ljudi i nove okolnosti su spremne da uđu u vaš život i vi ste spremni sve to da pustite unutra. Budite spremni na činjenicu da će sve biti potpuno drugačije nego u prošlosti. Sve će biti novo i neobično. Ali to ne znači da nije u redu.

Treba samo da usporite malo i vidite svet kakav jeste. Svijet se mijenja svakog dana i svake sekunde. A to je njegova ljepota i originalnost. Uživajte i radujte se! Uskoro ostvarujete svoj cilj!

banner za stvari DRVO SRECE

Broj 3

Broj 3 govori da trebate više raditi na sebi. Ne budite uznemireni: ovo uopće nije zastrašujuće, mada se u početku može pojaviti neka neugodnost. Razumljivo je: nitko ne želi napustiti zonu komfora u kojoj se ništa ne događa, ali tako je nemoguće ostvariti cilj.

Činjenica je da u ovom trenutku niste na mjestu gdje biste trebali biti i ne vidite sebe u pravom svjetlu. Prestanite brinuti o budućnosti. Nijedna osoba na svijetu nikada nije mogla tamo pogledati ili spriječiti nepovratno.

Ako ne počnete raditi na sebi, godinama ćete stagnirati na jednom mjestu. Ne plašite se da pokušate i eksperimentirate.

atma.hr – 78
Broj 4

Izbor ovog broja pokazuje da propuštate brojne prilike. Pred vama se šanse otvaraju jedna za drugom, ali iz nekog razloga prolaze neopaženo ili ih namjerno ignorirate.

Suviše ste zauzeti i zaboravljate koliko je zapravo važno da uživate u stvarima koje radite.

Ne zaboravite o čemu ste sanjali. To uzbuđuje dušu i čini da srce kuca brže.

Sjetite se što je zaista važno, zaista vrijedno. Sjetite se svojih strasti, hobiji, kreativnosti… Osmislite smjele i nove projekte i vjerujte da će sve uspjeti.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Broj 5

Trebate više vremena provesti s dragim osobama. Svakodnevni život donosi često stres, puno obaveza, nevolje, ali nikada ne zaboravite da je LJUBAV ono što čuva i njeguje dušu svakog od nas.

Ne dozvolite da vas užurban stil života izolira od onih koji vas iskreno vode.

Posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju, a toksične ljude udaljite od sebe zauvijek.

lovesensa