Gold vector created by freepik - www.freepik.com

Odaberite jednu od četiri krune i saznajte nešto više o vašoj osobnosti!

atma.hr – 78
Kruna 1.

Pravi ste vulkan: Izvana ste mirni i neupadljivi, ali unutar vas pjeni bijesno more strasti. Ali vi uvijek kontrolirate svoje emocije. Pustite ih ponekad na površinu, nemojte se stalno suzdržavati – to neće dovesti do ničega dobrog.

Vatra koja gori u vašim očima privlači osobe suprotnog spola, ali vaša izvanjska hladnoća drži ih na udaljenosti. Mnogi se ustručavaju učiniti prvi korak. Dopustite da s vremena na vrijeme siđete s pijedestala, tako ćete imati više šanse za draga poznanstva.

Kruna 2.

Vrlo ste ljubazni i nježni, volite pomagati drugima. I drugi ljudi vas izuzetno cijene zbog toga.

Osobe suprotnog spola  vas obožavaju. Ali ponekad ste previše ljubazni s njima pa neki to mogu krivo protumačiti i iskoristiti. Ne dopustite da vam se takvi pojedinci nalaze u životu.

atma.hr – 39

Kruna 3.

Uvijek ste sigurni u sebe i znate kako zadržati kontrolu u svakoj situaciji. Imate vrlo jaku intuiciju, zahvaljujući njoj često dođete na pravo mjesto u pravo vrijeme, znate postaviti ciljeve i pravilno ih ostvariti. Imate mnogo interesa, a zajednički jezik možete pronaći s gotovo bilo kojom osobom.

Zahvaljujući vašoj ljubaznosti, lako možete steći nove prijatelje. Osobe suprotnog spola ponekad se prema vama ponašaju isključivo na prijateljski način – pokušajte češće pokazati svoju nježnu stranu te je začinite s malo koketiranja.

Kruna 4.

Vi ste prava dama/gospodin, sa stvarnim aristokratskim navikama. Uvijek ostvarujte svoje ciljeve i ne prebacujte odgovornost na druge. Vaša je riječ zakon. U isto vrijeme se dirljivo brinete o svojim dragim ljudima i uvijek pokušavate obratiti pažnju na njih.

Vaša obitelj vam je na prvom mjestu, a pogotovo vam je važna majka. Pored vas su najuspješnije osobe, znate kako privući najbolje.

econet.ru / Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here