JESTE LI SPREMNI ISTRAŽITI SVOJE DAROVE I IZRAZITI SVOJE TALENTE?

Pogledajte ispod površine svoje stvarnosti i saznajte što vas udaljava od toga da upoznate ljepotu onoga što to znači biti ti

PRIDRUŽITE SE ONLINE HUMAN DESIGN TEČAJU:

ŽIVJETI SVOJ DIZAJN I

 od 8. rujna do 3. studeni 2022.

s dr. sc. Jelenom Verner, certificiranom od strane međunarodne organizacije za Human Design (International Human Design School-IHDS) https://www.ihdschool.com/professionals?id=291542e1-f9f7-4a29-8a5e-a8ad163c66f4

ZAMISLITE DA MOŽETE U POTPUNOSTI IZRAZITI SVOJ POTENCIJAL

Cilj

Pojasniti obrasce uvjetovanog ponašanja koji su za nas netočni i koji mogu rezultirati osjećajima ljutnje, frustracije, gorčine ili razočaranja. Ovaj će Vam tečaj omogućiti razumijevanje svoga „not self“ ponašanja tj. onoga tko niste Vi ali vas i potaknuti da kroz eksperimentiranje i „igranje“ sa vlastitom Strategijom i Autoritetom počnete živjeti i uživati ​​u svom jedinstvenom dizajnu.

Do kraja tečaja moći ćete:

  • Prepoznati kako se identificirate s uvjetovanjem koje vas odvlači od vašeg autentičnog ja.
  • Identificirati specifična ponašanja koja ste usvojili tijekom vremena, a ista vas sprječavaju da budete vjerni sebi i dostignete svoj puni potencijal.
  • Opisati ključne karakteristike vašeg tipa osobnosti te kako kroz život najbolje, u skladu sa samim sobom, donositi odluke

Human Design online tečaj: Živjeti svoj dizajn I osposobljava vas da prihvatite svoju jedinstvenost, iskoristite svoje osnovne darove, živite svoj energetski nacrt i budete u skladu s rijekom života.

S ovog mjesta možete ući u iskustva i odnose na način koji je ispravan za vas, pronalazeći dublji osjećaj svrhe i ispunjenosti.

Život prema vašem dizajnu uklanja nepotreban otpor i stres podržava vas da podijelite svoju jedinstvenost i promijenite kvalitetu svojih odnosa.