Ovo je prvi tečaj koji početnicima predstavlja sustav Human Design-a. Teme tečaja uključuju pregled svih 9 centara, 4 vrste tipova osobnosti, njihovi pripadajući Autoriteti kako bi se na jednostavan, ali točan način počelo čitati kartu Human Design-a.

PRIDRUŽITE SE ONLINE HUMAN DESIGN TEČAJU:

ŽIVJETI SVOJ DIZAJN I

7. rujna – 2. studenog 2023.

s dr. sc. Jelenom Verner, certificiranom od strane međunarodne organizacije za Human Design (International Human Design School-IHDS) https://www.ihdschool.com/professionals?id=291542e1-f9f7-4a29-8a5e-a8ad163c66f4

1. Pogledajte ispod površine svoje stvarnosti i saznajte što vas udaljava od toga da upoznate ljepotu   onoga što to znači biti ti.

2. Upoznajte svoje osnovne darove i iskoristite svoje resurse. Pokažite svoj potencijal i podijelite svoju kreativnost s drugima.

3. Upoznajte vodstvo svog “unutarnjeg glasa” u bilo kojoj situaciji, znajući što vam odgovara, a što je samo odvraćanje pažnje. Oslobodite se nezdravog pritiska, bilo psihičkog ili fizičkog.

4. Otpustite potrebu da se dokažete i umjesto toga bili zahvalni. Oslobodite krivnju i zagrlite svoju jedinstvenost. Upoznajte druge s mjesta ljubavi prema sebi i prihvaćanja.

Kako vam se život mijenja?

Human Design online tečaj: Živjeti svoj dizajn osposobljava vas da prihvatite svoju jedinstvenost, iskoristite svoje osnovne darove, živite svoj energetski nacrt i budete u skladu s rijekom života.

Život prema vašem dizajnu uklanja nepotreban otpor i stres dok istražujete kako vaša aura (energija) stupa u interakciju s drugima. Podržava vas da podijelite svoju jedinstvenost i promijenite kvalitetu svojih odnosa.

HD Tečaj: Živjeti svoj dizajn I

S ovog mjesta možete ući u iskustva i odnose na način koji je ispravan za vas, pronalazeći dublji osjećaj svrhe i ispunjenosti.

1. Koja je svrha ovog tečaja?

Glavna svrha ovog tečaja je podrška u vašoj transformaciji i osobnom rastu.

Steći ćete razumijevanje o svom idealnom načinu postojanja (poznatom i kao strategija), o tome kako vaše energetsko tijelo dolazi do svojih odluka (zvano autoritet) i kako funkcionirate u različitim područjima života u odnosu na devet energetskih centara.

2. Je li ovaj tečaj za vas?

Ako želite iskusiti manji otpor, biti prisutniji u onome što se zapravo događa u vašem životu i imati dublju vezu sa svojom istinom onda je odgovor DA.

Ljudi svih podrijetla i dobi, iz cijelog svijeta, uspješno su prošli ovaj tečaj kako bi bili osnaženi u procesu “samo” biti ja.

3. Kako će vas ovaj tečaj promijeniti?

UPOZNAJ SEBE
Shvatit ćete kako se uskladiti sa svojim unutarnjim snagama kako biste iskoristili svoj potencijal.

IDEALAN NAČIN POSTOJANJA
Uspostavit ćete svjestan odnos sa svojim idealnim načinom postojanja koji vas vodi kroz rijeku života.

GLAS ISTINE
Naučit ćete kako pristupiti i slušati svoju urođenu mudrost i dopustiti joj da vas vodi.

KOMUNIKACIJA
Naučit ćete kako učinkovito i iskreno komunicirati s drugima kako bi vas mogli čuti.

ODNOSI
Biti vjeran sebi i dopustiti drugima da budu ono što jesu, mijenja vaše odnose.

4. Preduvjet

Napravljeno osnovno čitanje Vaše karte HD (foundational reading)
086 scaled 1dr. sc. Jelena Verner

Ovaj tečaj je prilika da odustanete od maštanja o tome kako bi vaš život trebao biti i umjesto toga živite životom koji je uistinu vaš.

Predavanja uključuju 9 online susreta – svako traje 90 min, online sesije su prilika za raspravu i razmjenu iskustava.

Puna cijena: 540 eura