PONEDJELJKOM 19.30-21.00 online
PETKOM 19.30-21.00 uživo u Samoboru

Ako se pitaš: da li je ovo za mene…?

Ovo je za tebe ako:
-si znatiželjna istražiti svoje iluzije, uvjerenja i pretpostavke o životu
-si voljna svoje teškoće pretvoriti u put prema iscjeljenju
-se želiš otvoriti za svjesnije dimenzije postojanja
-se želiš povezati s tijelom i otvoriti se za više osjećanja
-želiš naučiti kako s ljubavlju prihvatiti sebe
-žudiš ostvariti dublji odnos sa sobom i s drugima
-želiš živjeti s manje otpora prema životu, a s više mira, radosti i ljubavi

Ljubav i Radost su uvijek duboko u nama, to su naša urođena prirodna stanja, ali u životu češće iskušavamo patnju… i tako će biti sve dok ne osvijestimo naše obrasce mišljenja i ponašanja kojima pokrivamo tu Ljubav i stvaramo si nepotreban stres.
Svaki sat je tematski, tj. svaki sat obrađujemo i iscjeljujemo neki aspekt naše podsvijesti, kako bi otklonile prepreke prema tom iskustvu.

Općenita tematika ove sezone je harmonizacija muške i ženske energije u nama; da u sve naše emotivne drame (koje su izraz neuravnotežene ženske energije) donesemo svijest koja razumije i ne sudi (to je muška energija u nama), kako bi kroz život išle stabilne i otvorenog srca. Misli i emocije se neprekidno mijenjaju pa je razumijevanje i promjena našeg odnosa prema emocijama i mislima ključna ako želimo svjesniji život sa što manje stresa.

Temu sam podijelila na cikluse:

EMOCIONALNA OTPORNOST (9.-12.mjesec)
Radit ćemo na donjim čakrama, uzemljivanju, jačanju živčanog i endokrinog sustava, učit ćemo kako se otvoriti za osjećanje i neutralizirati stres i emotivne drame
BUĐENJE UNUTARNJEG SVJEDOKA (1.-3.mjesec)
Radit ćemo na umu i gornjim čakrama, istraživat ćemo iskrivljene predodžbe koje imamo o životu, a koje nam uzrokuju patnju
BITI LJUBAV (4.-5.mjesec)
Osvještavat ćemo prepreke prema ljubavi i radit ćemo prakse za otvaranje srčane čakre
SJAJIM SVOJE SVJETLO (6.mjesec)
Aktivirat ćemo 3 dan tien točke i središnji energetski kanal

Yoga alkemija je jedinstveni spoj kundalini yoge s elementima tantre i šamanskih praksi.
Na tom putovanju u sebe se kroz fizičke vježbe, svjesno disanje, iscjeljujući zvuk, mantre, rituale, energetske vježbe, opuštanje, samoanalizu i meditaciju povezujemo sa svojim tijelom i učimo se sa suosjećanjem osvijestiti i prihvatiti sve dijelove sebe, kako bi se stalno iznova rađale u autentične osobe sposobne za Ljubav.
Kad žena radi prakse koje podržavaju njezinu žensku energiju, ona se puno lakše otvara za unutarnju mudrost i kreativnost i povezuje se s urođenom sposobnošću za iscjeljenje i transformaciju.

O VODITELJICI (Nikica Vlaho):
Satovi yoge su plod mojeg 25.-godišnjeg unutarnjeg rada i 11.-godišnjeg podučavanja yoge.
Izobrazbu za učiteljicu kundalini yoge završila sam u Francuskoj, u školi Amritnam (Level 1 i 2, KRI certified), a u u Indiji sam završila izobrazbu za učiteljicu hatha yoge. Osim yoge istraživala sam i u području zvukoterapije, šamanskih praksi i tantre.
Neizmjerno uživam prenositi svoje znanje i iskustvo, a kako se ja mijenjam, tako se mijenja i način na koji vodim satove.
Na satovima yoge uvijek nastojim stvoriti sigurnu i ugodnu atmosferu koja omogućava polaznicama da se opuste i povežu sa sobom.

Prethodno iskustvo nije potrebno, prvi sat je besplatni probni sat!
Sve dodatne informacije i prijave na:
www.shakti-lila.com
[email protected]
098 520 172

Veselim se tvojem dolasku:)