Svaki pun Mjesec nosi različite energije koje jedinstveno utječu na naše živote i sudbine. Ovaj pun Mjesec u Škorpionu obećava da će duboko utjecati na različite horoskopske znakove, signalizirajući početak sretne faze za tri određena znaka.

atma.hr – 52
Blizanci

Dok puni Mjesec baca svoj blistavi sjaj, on pretvara naše živote u živopisno osvijetljenu pozornicu, osvjetljavajući naše napore i iskustva.

To nas potiče da posvetimo veću pozornost različitim aspektima našeg života, što će nam služiti kao katalizator za razmišljanje i promjenu.

Ovaj lunarni događaj podsjeća nas da slavimo svoja postignuća i da se svjesno odreknemo svih zastarjelih navika koje više ne služe našoj sreći. Prihvatite ovo vrijeme kao priliku za traženje novih izazova i osobni i duhovni rast.

Razmislite o svojim dnevnim rutinama i razmislite o prilagodbama koje su više u skladu s vašim ambicijama. Provedba čak i manjih promjena može značajno utjecati na vašu životnu putanju.

Bitno je postaviti jasne, dostižne ciljeve i razviti djelotvorne planove za njihovo postizanje. Uspostavljanjem prekretnica i dosljednim radom prema njima, svoje ciljeve držite jasnim.

Redovito postavljajte sebi izazove—što više činite, više ćete učiti i razvijati se. Shvatite da savršenstvo nije cilj; pravljenje pogrešaka prirodan je dio krivulje učenja.

Dok uživate u svjetlu punog Mjeseca, odvojite trenutak da priznate napredak koji ste postigli u proteklom mjesecu.

Proslavite svoj rast i ne zaboravite izdvojiti vrijeme za brigu o sebi. Provedite vrijeme u prirodi, prepustite se aktivnostima koje vas vesele i odmorite se od svakodnevnog stresa.

Pun Mjesec poticaj je prirode da istražimo nove puteve i pređemo svoje uobičajene granice. Iskoristite ovu energiju kako biste obogatili svoj život.

Vaš um je sada iznimno oštar, a vaša želja za postignućem opipljiva. Iskoristite ovaj dinamični duo da potaknete svoja nastojanja naprijed. Zapamtite, vaše je putovanje samo vaše i ništa ne smije spriječiti vaš napredak.

atma.hr – 52
Djevica

Ovaj nadolazeći pun Mjesec poziva vas da odbacite svoje tipično suzdržano ponašanje i prigrlite izražajniju verziju sebe. Vrijeme je da nadiđete svoje granice i krenete u neistražena područja.

Razmislite o obnavljanju starih prijateljstava i stvaranju novih veza. Uvijek postoji netko novi koga možete upoznati, a možda netko tamo željno iščekuje vaše upoznavanje.

Sada je također savršen trenutak da prepoznate i proslavite svoje talente. Zaronite dublje u svoje hobije i uživajte u predstavljanju svog truda.

Neka vas strasti vode i uživajte u radosti koju donose. Ovaj pun Mjesec snažan je podsjetnik da slijedite svoje snove sa snagom i otvorenim entuzijazmom.

Prihvatite hrabrost da izađete iz svoje zone udobnosti; ova mjesečeva faza obećava izvanredna postignuća i vama i onima oko vas.

Predstavlja idealnu priliku da ostvarite svoje težnje i obogatite svoj život.

Budite hrabri—upustite se u nova iskustva koja su izazov za vas i pokazuju vaše sposobnosti. Potražite avanture koje vašem postojanju dodaju dubinu i uzbuđenje.

Ovaj pun Mjesec je poziv da preispitate svoje perspektive i ponašanja. Iskoristite ovu priliku i ciljajte na ono što uistinu želite.

Otresite se ograničenja rezerviranog načina razmišljanja i s povjerenjem zaronite u nove avanture.

Govorite i podijelite svoje putovanje; pokažite svoje strasti i talente. Poduzmite aktivne korake kako biste oblikovali svoj život, osiguravajući da svaka radnja odražava vaše prave namjere i težnje.

atma.hr – 52
Strijelac

Ovaj puni Mjesec mogao bi samo rasvijetliti neke duboke uvide o vašoj obitelji, vašem unutarnjem utočištu i vašem domu. Unutar ovih otkrića mogli biste otkriti ključeve za osjećaj sigurnosti i usidrenosti u svom okruženju.

Ovo je razdoblje također zrelo za učenje kako stvoriti stabilnu bazu i ojačati svoje obiteljske veze.

Jedna od vaših ključnih prednosti je želja da vam se dive i da vas vole. Ova vas osobina čini pouzdanim partnerom, suosjećajnim prijateljem i roditeljem.

Sada pun Mjesec baca svjetlo na vaš obiteljski život, osvjetljavajući vaš osobni prostor i unoseći jasnoću u obiteljska pitanja.

Zapamtite, nemojte mjeriti svoju vrijednost uspoređujući se s drugima. Održite svoj smjer čak i kada pljesak nestane; tada ćeš doživjeti pravi rast.

Trenutno su zvijezde povoljne za rješavanje bilo kakvih dugotrajnih problema koji su prije ometali vaš napredak i blokirali vaše inicijative. Iskoristite priliku za pronalaženje rješenja i krenite naprijed neopterećeni.

Vodite računa o svojim financijama; mudro je obuzdati nepotrebne izdatke dok vam se financijska situacija ne stabilizira. Bez obzira na to, ovaj period za vas ima obećavajuće izglede!

Očekujte divna iznenađenja i uzbudljiva nova događanja koja će vam donijeti radost. Vjerujte u plan Svemira za vas. Samo se opustite i prepustite se vodstvu kozmičkog toka.

ATMA/spiritualify/Pripremila: Suzana Dulčić