Klinička istraživanja su potvrdila da medicinski PANACEO zeolit prevenira aterosklerozu, probleme s krvnim tlakom, moždani i srčani udar te trombozu donjih ekstremiteta. Također, upotreba PANACEO zeolita pridonosi normalizaciji srčanog ritma i pomaže kod različitih vrsta aritmija, bradikardije ili tahikardije.

Ateroskleroza je jedna od najčešćih bolesti 20-og stoljeća, a zbog povišene razine triglicerida i kolesterola u krvi oko 90% stanovništva iznad 40-45 godina ima predispoziciju oboljenja od ateroskleroze. Ateroskleroza predstavlja jednu od najozbiljnijih bolesti koja zahvaća krvne žile arterije, čije stijenke pod utjecajem plaka postaju stanjene, ovapnjene i krute. Kao posljedica oksidacije lošeg kolesterola, dolazi do pojave ateroma, tj. zadebljanja i oštećenja unutarnjeg dijela arterije koji uzrokuju slabu protočnost krvi te slab dotok hrane i kisika u stanice. Rezultat je slabija cirkulacija i razvoj patoloških procesa u različitim organima, visoki ili niski krvni tlak, srčani i moždani udar, cirkularna insuficijencija, gangrena donjih ekstremiteta i sl.

Objavljene kliničke studije pokazuju da medicinski PANACEO zeolit znatno snižava količinu kolesterola i triglicerida u serumu krvi bolesnika. U promatranim slučajevima, razina triglicerida i ukupnog kolesterola stabilizirana je za 3-6 mjeseci nakon provedene terapije. Klinička istraživanja su potvrdila da PANACEO zeolit prevenira aterosklerozu, probleme s krvnim tlakom, moždani i srčani udar te trombozu donjih ekstremiteta. Također, upotreba PANACEO zeolita pridonosi normalizaciji srčanog ritma i pomaže kod različitih vrsta aritmija, bradikardije ili tahikardije. PANACEO zeolit povećava kontraktilnost i snagu srčanog mišića te ubrzava postinfarktni oporavak.

Osim navedenog, provedena je i klinička studija o utjecaju PANACEO zeolita na stenokardiju kod bolesnika starije životne dobi s oslabljenim antioksidativnim obrambenim sustavom koja je pokazala da njegova upotreba uvelike doprinosi smanjenju razine lipoproteina, poboljšanju oksidativnog statusa i sprječavanju razvoja infarkta miokarda.
Očuvajte zdravlje srca i krvnih žila korištenjem PANACEO medicinske terapije!

Više informacija o primjeni i učinku zeolita kod kardiovaskularnih bolesti potražite na:
KARDIOVASKULARNE BOLESTI I PMA ZEOLIT | PANACEO

panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: 
[email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr