Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih stomatoloških ordinacija u gradu koji teče je Smile studio. Smile studio je privatna ordinacija otvorena sad već davne 2003. godine i već 20 godina brine za zdravlje zubi kako Riječana, tako i pacijenata iz ostalih dijelova Hrvatske, ali i inozemstva. Danas vas upoznajemo s ljudima koji čine Smile studio i donosimo vam njihovu priču.

Smile studio – riječki stručnjaci koji vraćaju osmijeh na lice

kl055dvtuzr2w4u

Supružnici Tamara Kovačević Mikšić i Damir Mikšić. 2003 godine odlučili su se na otvaranje vlastite, privatne dentalne ordinacije. Kako su oboje stomatolozi s impresivnim znanjem u svome području odluka je bila sasvim jednostavna. Damir i Tamara bili su pokrenuti željom da pacijentima ponude najbolju uslugu i na svoj način doprinesu kvaliteti dentalne medicine na području Kvarnera uz predstavljanje najnovijih zahvata i načina liječenja problema sa zubima.

Dr. Tamara Kovačević Mikšić od početaka svoje karijere pa sve do danas kontinuirano pohađa edukacijske seminare kako bi svojim pacijentima pružila vrhunsku stomatološku uslugu, a dr. Damir Mikšić, svoje je znanje kovao na edukacijama u inozemstvu (Milano, Beč, Berlin, Lisabon…) učeći i radeći uz bok svjetski priznatih profesora kao što su dr. Lindhe, dr. Dragoo, dr. Jovanovich, dr. Malo, dr. Anitua i mnogi drugi. Oboje su članovi Hrvatske stomatološke komore dok je Dr. Damir Mikšić član hrvatskog društva za implantologiju te vlasnik licenci za niz implantoloških sustava i među prvima u Hrvatskoj stekao je licencu za PRGF tehnologiju.

Smile studio osim dr. Tamare i dr. Damira, čine i uvijek dobro raspoložene Nina i Sara, koje će vas dočekati prilikom posjeta i dogovarati vaše termine, dok će dentalne asistentice Sanja i Mihaela pobrinuti se da se tijekom zahvata osjećate ugodno i sigurno.

y3qssateXky2vaj

Zašto su pacijenti vjerni Smile studiju?

Smile studio je obiteljska ordinacija u kojoj je iznimno važan individualni pristup. U Smile studiju vjeruju kako je bitno vjerovati svome stomatologu i biti iskren u komunikaciji sa pacijentima, kako bi zajednički mogli doći do optimalnih rezultata kojima će biti zadovoljni i pacijenti i stomatolozi. Svakom pacijentu posvećuje se dovoljno vremena kako bi znao zašto se preporučuje neki određeni zahvat i koji je najbolji način za realizaciju istog.

gpg0q4f7jrv8k12

U Smile studiju svaki stomatolog iz tima opredijelio se za jedno ili najviše dva područja stomatologije, što pacijentima omogućuje da njihov problem uvijek rješava najkvalificiraniji liječnik. Bezbolno iskustvo bez stresa i straha cilj je za svakog pacijenta koji uđe u Smile studio ordinaciju, jer vjeruju kako smireni pacijenti koji znaju kako zahvati nisu bolni ni neugodni, puno prije reagiraju ako se dogodi neki problem sa zubima, a tako se može spriječiti situacija iz koje više nema povratka. Upravo zato je ordinacija dizajnirana kako bi pacijente kod svakog posjeta maksimalno opustila, dok je ipak najbitniji dio taj, što svi stomatolozi prilikom zahvata upotrebljavaju anesteziju kako bi omogućili bezbolne zahvate. U Smile studiju također smatraju kako je prevencija uvijek bolja od liječenja, zbog čega posebnu pažnju posvećuju edukaciji pacijenta s ciljem očuvanja zdravlja usne šupljine.

Koje su najtraženije dentalne usluge u Smile Studiju?

Pacijenti u Smile studio dolaze zbog mnogih razloga,bilo da se radi o prevenciji pa sve do rješavanja većih problema kao što su nedostatak zubi ili estetska promjena osmijeha.

Neke od najtraženijih usluga u Smile studiju su:

  • ugradnja zubnih implantanata i all on 4 koncept ugradnja zubnih ljuskica
  • izbjeljivanje zubi 
  • rješavanje problema hrkanjem

Rijeka Zubni implantati

Implantologija, koja obuhvaća ugradnju implantata kod nedostatka jednog zuba ili izradu cijele proteze odnosno “all on 4 koncept”, jedna od najpopularnijih usluga u Smile studiju. Razlog tome je dr. Damir Mikšić koji je priznati stručnjak i specijalist u ovoj grani stomatologije te posjeduje rijetki certifikat od strane Nobel Biocare-a „recommended clinic for Nobel Biocare implants“, koji pacijentima osigurava vrhunske rezultate i jamči 100% uspjeh terapije.

Ugradnja zubnih ljuskica i izbjeljivanje zubi često su tražene usluge u Smile studiju jer pacijenti kod estetskih dentalnih zahvata žele biti sigurni da će za svoje uložene novce dobiti savršen osmijeh. Smile studio radi prema najvišim svjetskim standardima estetske stomatologije i kod ovih zahvata vode se ciljem da finalni rezultat uvijek treba izgledati maksimalno prirodno i nenametljivo. U Smile studiu možete biti sigurni da se vaše želje razumiju jer finalni rezultat u budućnosti imate priliku vidjeti sami, na projekciji koju će u izraditi za vas prije nego krenete u realizaciju zahvata.

Rijeka All On 4

Sprečavanje hrkanja uz pomoć Silensor udlage je još jedna od veoma traženih usluga, pogotovo kada znate da se radi o 100% djelotvornom rješenju s kojim na hrkanje možete zaboraviti u jednom danu.

U Smile studio putuje se čak iz Beča

Profesionalni pristup, obiteljska atmosfera i vedro osoblje koje zna kako vam prućiti vrhunsko iskustvo i odlične rezultate razlog su zašto mnogi odabiru Smile studio, a nije rijetkost da pacijenti putuju čak i iz Austrije ili Italije kako bi svoje zube prepustili u ruke stručnjaka iz Smile studia.

he9260a4blqyarz

Ako tražite ordinaciju u kojoj ćete se osjećati ugodno i veseliti se posjetu stomatologu, a uz to znati da za svoj novac dobivate apsolutno najbolje što postoji, Smile studio je ordinacija koju morate posjetiti. Sigurni smo da jednom kada iskusite posjet stomatologu u Smile studiju, upisat ćete se kao zadovoljni pacijent na duže vrijeme.