Trening akademija za profesionalnu hipnozu Hipnooo upisuje nove polaznike 6. rujna.

U hipnoterapiji klijent se nalazi u hipnotičkom transu jer je to najbolji način da podsvijest primi informaciju korisnu za promjenu toksičnih ili neželjenih vjerovanja. Korištenjem pomno odabranih riječi složenih u sugestiju hipnoterapeut vlada vrhunskim alatom i vještinom.

U Trening akademiji za profesionalnu hipnozu naučit ćemo vas da odaberete prave riječi koje nose energiju promjene, za sebe ili za druge, da ovladate sugestijom, jer ste tada ovladali i vjerovanjima…
Sve počinje temeljnom školom hipnoze, 6. rujna u 19 sati. Evo i koje smjerove predstavljamo tog dana na neobaveznom susretu putem zoom aplikacije:

Temeljna škola hipnoze

Upoznajte hipnozu, trans i podsvijest. Naučite kako uvesti klijenta u trans i testirajte hipnotičko stanje. Isporučite jednostavne sugestije…

Napredna hipnoza

Ovladajte regresijom i radom s klijentom u transu. Naučite razne metode indukcije, kompleksnih produbljivanja i uvježbajte svoj glas i govor da zvučite potpuno hipnotički.

Pomna samohipnoza

Kombinacijom mindfulnessa i hipnoze usvojite alat za promjenu vjerovanja, navika i ponašanja… doživljavanja sebe i svijeta oko sebe, reagiranja i djelovanja u životu…

Profesionalni hipnoterapeut

Hipnoterapija kao izuzetna, učinkovita i snažna metoda može dovesti klijente do opuštenog, perceptivnog stanja, putem kojeg drukčije procesiraju informacije. Postanite hipnoterapeut u našoj Akademiji kroz koju ćete naučiti i uvježbati sve potrebno za izgradnju novog identiteta, posla, budućnosti…

Hipnocoach

Postanite coach novog doba – hipnotičkim vještinama trajno ojačajte unutarnje vrijednosti klijenata. Osposobite ih da brzo i efikasno ostvare svoje ciljeve. Usmjeravajte ih do postizanja željenih iskustava. Usmjeravajte klijentr da s početnog mjesta na kojem jesu (uloga biti) kroz proces (uloga činiti) naprave akcije do mjesta na koje žele stići po iskustvo imanja (uloga ostvariti).

Nova generacija polaznika svih smjerova kreće 6. rujna u 19 sati putem zoom aplikacije.

Više o smjerovima, programu i cijenama na linku: https://akademija.hipnooo.eu/

“Prestanite drugim ljudima davati moć da kontroliraju vašu sreću, vaš um i vaš život. Ako ne preuzmete kontrolu nad sobom i vlastitim životom, netko drugi će to sigurno pokušati.”
Jedan od načina uspostavljanja postavljanja granica, određivanja smjera i ciljeva u životu i ostvarenja optimalnog življenja je u preuzimanju kontrole nad sobom. Kontrola svjesnog i voljnog uma je vjerojatno često kod vas. No, podsvijest ima nekoliko tajni koje čuva i od vas samih, i često te misli počinju sa: “jednostavno sam morala; ja sam takav tip; kod nas se tako uvijek radilo; nemam izbora; jače je od mene…” Počnite se bolje poznavati. Odaberite najbrži alat za tu samospoznaju.

Kontrola je kod vas. Odhipnotizirajte se. Postanite hipnotizer…

Upisi na linku: https://akademija.hipnooo.eu/zelim-pohadati-akademiju/

Pratite nas i na facebooku i instagramu (hipnooo_akademija).
Dobrodošli u promjenu.