Poštovani polaznici,
Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da zajedno učestvujemo u novim saznanjima u oblasti holističkog pristupa u tretiranju i korekciji stopala.

alvita plus logowww.alvitaplus.rs

Predstavljamo vam koncept AllMax 2019. (zaštićen autorskim pravima u Institutu za intelektualnu svojinu Srbije) koji predstavlja multidisiplinarni skup različitih manuelnih i energetskih tehnika.

www.alvitaplus.rs/sta-su-cukljevi
www.alvitaplus.rs/bol-u-palcu/

Rukovodilac edukacije:
Aleksandra Maksimović Master strukovni terapeut, Master Bowen Terapeut, refleksoterapeut, tridesetogodišnje profesionalno iskustvo na preko 40 i više hiljada pacijenata posebno u tretiranju stopala i problema sa čukljevima – HalluxValgus. (preuzmi CV)

Naš cilj je da naša saznanja prenesemo ljudima jer je statistički potvrđeno da svaka druga osoba ima problem sa čukljevima. Tehnikama koje radimo obezbeđujemo stanje bez bola i to je ono što možemo da garantujemo. Oblik i smanjenje čukljeva kao i oblik samog stopala zavisiće od našeg udruženog rada kao i vaše spremnosti da prihvatite da je telo sposobno da samo sebe leči. U okviru tehnika koje vam nudimo u ovom programu otkrićete čudesnu moć samoisceljenja praktičnom i teorijskom obukom. Pozivamo Vas da budemo zajedno pioniri koncepta AllMax i omogućimo ljudima da uspostave lak i svestan korak.

Škola počinje 20. novembra 2020. u 18h.

Škola je podržana od Centra za kontinuiranu medicinsku edukaciju Accademia integrativa udruženja „Quanttes“, na osnovu Sporazuma o saradnji na polju edukacije I naučno-istraživačke delatnosti.

Škola je organizovana kao kontinuirana nastava od sedam modula sa razmakom od dva meseca između. U tom razmaku obezbedili smo vam praktične i teorijske radionice.

Klikom na link pročitajte više :
www.alvitaplus.rs/edukacije/skola-cukljeva


prijavi se