Dispozitor punog Mjeseca – Merkur bit će u znaku Strijelca u vrijeme punog Mjeseca, ulazeći u svoju retrogradnu petlju. Imajte na umu da će svi dijalozi, sporazumi i dokumenti koje ćete potpisati ili dogovoriti na ovaj dan dugo “marinirati” – do 17. i 18. siječnja/januara kada će Merkur će napustiti Strijelca, što će unaprijediti pitanje ili situaciju od 27. studenog/novembra. U trenutku punog Mjeseca Venera – planet odnosa – bit će u konjunkciji s čvorom prošlosti. Ovo je nevjerojatno jak aspekt koji govori o odnosima iz prošlosti: ili će vas bivši kontaktirati ili ćete upoznati osobu iz vaše prošle karmičke inkarnacije. Ali budite uvjereni da će u ljubavnim stvarima doći do vrhunske sudbonosne situacije – takvi su aspekti izuzetno rijetki.

atma.hr – 52
Pretposljednji pun Mjesec u godini dogodit će se 27. studenog/novembra u znaku Blizanaca, što znači moć zračnog elementa nad svima nama na ovaj dan. Prvo, ovo sazviježđe klasično označava dokumente, pozive i putovanja, što znači da na ovaj dan svakom čovjeku može doći sudbonosna informacija, poznanstvo ili komunikacija.

Također je vjerojatno da će biti potpisan važan dokument, jer Blizanci vladaju papirima i ugovorima.

Drugo, dispozitor punog Mjeseca – Merkur bit će u znaku Strijelca u vrijeme punog Mjeseca, ulazeći u svoju retrogradnu petlju. Imajte na umu da će svi dijalozi, sporazumi i dokumenti koje ćete potpisati ili dogovoriti na ovaj dan dugo “marinirati” – do 17. i 18. siječnja/januara kada će Merkur će napustiti Strijelca, što će unaprijediti pitanje ili situaciju od 27. studenog/novembra.

Blizanci su geniji komunikacije, riječi, slova i dijaloga pa će razgovori među ljudima biti u prvom planu. Budite sigurni da osoba s kojom ste možda počeli komunicirati na mladi Mjesec u Blizancima 18.6. može stupiti u kontakt s vama – sjetite se s kim biste mogli započeti komunikaciju tog dana, jer sada će se sumirati rezultati tih razgovora.

Izgledno je da će između dvoje ljudi biti sklopljen važan dogovor, jer znak Blizanaca znači dvosmjerni kontakt, koji razjašnjava odnos i ne ostavlja iluzije među ljudima.

Blizanci su zrak i mentalni element, a u tarot kartama pripadaju mačevima. Klasično, mačevi uvijek upravljaju mislima, riječima i informacijama i što je najvažnije, razjašnjavaju nesporazume, emocije i naše najdublje želje.

Pun Mjesec uvijek je kulminacija neke situacije pa se 27.11. konačno možete osloboditi nekih fatamorgana, nategnutih misli i sumnji – sve će postati krajnje jasno i očito.

atma.hr – 52
Što se ljubavi tiče, u trenutku punog Mjeseca Venera – planet odnosa – bit će u konjunkciji s čvorom prošlosti. Ovo je nevjerojatno jak aspekt koji govori o odnosima iz prošlosti: ili će vas bivši kontaktirati ili ćete upoznati osobu iz vaše prošle karmičke inkarnacije.

Ali budite uvjereni da će u ljubavnim stvarima doći do vrhunske sudbonosne situacije – takvi su aspekti izuzetno rijetki.

Venera, kao vladarica ljubavi, u konjunkciji s Čvorom prošlosti može zauvijek “ukloniti” veze koje su nadživjele svoju korisnost. Na ovaj dan može doći do razvoda ili će biti donesena odluka o rastavi, odseljenju ili povratku osobi koju ste voljeli prije mnogo godina.

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić