Foto: pixabay.com

Vodenjaci, pripremite se za kozmičku vožnju 2024.! Ove godine, svemir je pripremio zadivljujuću postavu samo za vas. Pripremite se da zablistate dok vaše inovativne ideje zauzimaju središnje mjesto. Pripremite se za avanturu koja obećava osobni i profesionalni rast. Saturn je na vas bacio oko, gurajući vas da napredujete u karijeri. Ne bojte se težiti tim ambicioznim ciljevima. Ali nije sve u poslu – Jupiterov razigrani utjecaj učinit će vaš društveni život dinamičnim. Čekaju vas novi prijatelji, uzbudljive veze i nezaboravni trenutci. Pomno slušajte svoj unutarnji glas jer će vas voditi kroz teške odluke i neistražena područja. Romantika također mami, jer će Uran naelektrizirati vaš ljubavni život. Očekujte divna iznenađenja u carstvu srca. Međutim, zapamtite da čak i superjunaci trebaju odmor. Ne zaboravite napuniti baterije i prepustiti se brizi o sebi. Uravnotežen pristup će vas održati u najboljem izdanju. Dakle, 2024. je vaša godina za stvaranje valova, prihvaćanje promjena i plesanje u vlastitom ritmu. Pripremite se da obojite svijet svojim jedinstvenim nijansama i dopustite da vaša zvijezda zasja najjače!

atma.hr – 52
Vrijeme je za zaradu, kretanje i promjene na ljubavnom planu

Nadolazeća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sustavu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora proći kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema vlastitoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drže u kavezu, loše utjecati na zdravlje (osobito na glasnice) i financijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomrčine: od 25. ožujka/marta do 8. travnja/aprila i od 18. rujna/septembra do 17. listopada/oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomrčine počinju glatko prelaziti u znakove Djevice i Riba pa Svemir počinje mijenjati živote predstavnika ovih zviježđa, osim Ovna i Vage.

Za Vodenjaka će se pomrčine dogoditi u sektoru obrazovanja i putovanja, te bloganja. To sugerira da možete postati puno društveniji i tijekom ove godine ne samo da možete početi održavati društvene mreže, već možete i potpuno temeljiti svoj rad na njima.

A od rujna/septembra 2024. to će početi utjecati na vašu zaradu, što će vam donijeti povećanje financija i samopoštovanja.

Pomrčine od 25. ožujka/marta do 8. travnja/aprila

Proljetni koridor pomrčina odvijat će se u vašim sektorima učenja i putovanja, što ukazuje na nagli dolazak mlađe i naprednije generacije u vaš život. Općenito, ovo proljeće će biti bogato širenjem vašeg okruženja, ali to je vjerojatnije zbog vaših novih hobija i potrebe da ažurirate svoje osobne vještine.

Vjerojatno ćete doživjeti promjene po pitanju obrazovanja i sudskih sporova – 25. ožujka/marta doći će do pomrčine i punog Mjeseca u Vagi, što će okončati pitanje koje je moglo sazrijeti 14. listopada/oktobra 2023. godine. Ako ste započeli obuku, tada ćete do 25. ožujka/marta dobiti rezultat ove edukacije (diploma, certifikat, početak prakse).

No, mladi Mjesec i pomrčina u Ovnu 8. travnja/aprila odvijat će se upravo u sektoru vaših vještina i bloganja – možete početi pričati o svom znanju, podijeliti svoje iskustvo s mlađom ekipom ili ući u novu sredinu u kojoj će vaše znanje biti korisno.

Dispozitori obje pomrčine bit će u vašem financijskom sektoru, što znači da ćete zahvaljujući proljetnom koridoru svoju zaradu učiniti i službenom i solidnijom.

atma.hr – 52
Veliki Stellium u Biku

Od najvažnijih pozitivnih strana 2024. možemo očekivati ​​Veliki financijski stelij u Biku koji će se dogoditi u travnju/aprilu i svibnju/maju zahvaljujući skupu planeta predvođenom Jupiterom, glavnim ‘Djedom Mrazom’ u astrologiji.

Za Vodenjaka, planetarni klaster će se odvijati u vašem sektoru nekretnina, što može promijeniti vaše mjesto stanovanja, a najvjerojatnije ćete vi biti ti koji ćete to inicirati i postići odlične rezultate. Možda ćete se iznenada preseliti u inozemstvo ili u stan koji će biti višestruko bolji od vašeg prethodnog.

Stelij Bika općenito se povezuje s poslovima vašeg doma i obitelji, a Jupiter u vašoj karti vlada sektorom prijatelja – možda ćete se preseliti nekamo na poziv prijatelja ili neke grupe ljudi.

U travnju/aprilu i svibnju/maju bit će tu i Venera koja je nadležna za vaš sektor vanjskih i pravnih poslova – možete pobijediti na sudu i dobiti stan.

banner za stvari DRVO SRECE

Aspekt milijunaša u lipnju/junu

No od 1. do 8. lipnja/juna na nebu će se formirati milijunski aspekt između financijskog planeta Plutona i Jupitera, što će Vodenjacima donijeti prilike.

Štoviše, događaj će biti vezan upravo uz vas, jer će planet transformacije biti u vašem znaku i aspektiran Jupiterom iz sektora osobnih poslova. Možete dobiti mnogo sredstava od utjecajne osobe, što će uvelike proširiti vaš projekt i donijeti vam više novca.

Međutim, za Vodenjake koji nisu zauzeti svojom karijerom, aspekt može donijeti trudnoću, ali tada sa sigurnošću možemo reći da će vam rođenje ovog djeteta donijeti ogroman porast prihoda. Ili će vaše buduće dijete općenito biti prilično bogata osoba.

atma.hr – 52
Merkur retrogradan u sektoru odnosa

Od 5. do 28. kolovoza/avgusta Merkur će biti retrogradan u vašem sektoru ljubavi i braka, nagovještavajući preispitivanje vašeg partnerstva i povratak bivših. U braku to znači potpisivanje nekih pravnih dokumenata (primjerice, ugovor o podjeli imovine ili sklapanje ugovora o otvaranju obiteljskog posla).

Ako ste slobodni, očekujte pozive i pisma bivših obožavatelja, kolega i klijenata. Primijetit ćete da će cijeli kolovoz/avgust biti povezan s nostalgijom za prošlim vremenima.

Pomrčine od 18. rujna/septembra do 2. listopada/oktobra

Vaš život se počinje mijenjati po pitanju financija i novčanih obveza, možda po prvi put razmišljate o tome da želite ozbiljno i odgovorno potrošiti novac. Stvar je u tome da se od ožujka/marta 2023. godine Saturn kreće kroz vašu kuću novca, a 18. rujna/septembra dogodit će se prvi pun Mjesec i pomrčina u konjunkciji s njim.

Odnosno, zaokružit ćete ciklus primanja, ali očito radi neke ozbiljnije plaće negdje drugdje. Također 18. rujna/septembra možete preuzeti novu financijsku obvezu, na primjer, počet ćete brinuti o svom ocu ili drugom starijem rođaku.

Mladi Mjesec i pomrčina u Vagi 2. listopada/oktobra mogu vam donijeti nova saznanja, ali će nositi dašak prošlosti, jer će se dogoditi u konjunkciji s čvorom prošlosti i Lilith.

Usput, obuka može biti povezana s temama bliskim magiji ili nečim povezanim s međunarodnim odnosima. Također, trening može biti vezan uz temu odnosa među ljudima i ljubavi.

atma.hr – 52
Direktan Pluton cijelu godinu trudi se promijeniti vašu karijeru i izgled

Vladar vašeg sektora životnih ciljeva, Pluton, činit će kao da ćete cijele godine napraviti tri koraka naprijed pa korak nazad. Sada shvaćate da je vrijeme za promjenu profesije i imidža i to postaje sve ozbiljnije – ali uvijek vas nešto usporava.

Od 22. veljače/februara do 3. rujna/septembra 2024. Pluton će se kretati kroz sektor izgleda i vi ćete doći do izražaja, osjetiti svoju snagu i priliku da budete utjecajna osoba. A od 3. rujna/septembra, čini se da se vraćate unatrag, odlučujući riješiti neke probleme s prošlošću.

Do 20. studenog/novembra vaše sumnje potpuno će se raspršiti – tada ćete donijeti sudbonosnu odluku vezanu uz svoj imidž i karijeru. I više nećete biti zaustavljeni, krenut ćete prema uspjehu!

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić