Radionica PJESMA DUŠE

subota 4.12. u 17.00 h

uživo u Zagrebu / online putem skypea

Cijena 400 kn.

https://mojasoljajoge.com/listing/ivana-novacic-3/

YT video link: https://youtu.be/kLYtyy76fKM

PJESMA DUŠE

U nastavku serije radionica  Zvukoterapijskog rada sa glasom dolazi nam i ova duboko transformirajuća radionica pod nazivom PJESMA DUŠE.

Naš glas je moćno energetsko središte i mnoge drevne tradicije često su ga koristile kroz mantre i pjevanje u svrhu iscjeljenja duše, srca, uma i tijela. Na radionici uspostavljamo vezu sa našom dušom i kroz aktivaciju ujedinjavamo naše muške i ženske aspekte. Otkrivamo svoj zvuk, svoj glasovni izričaj i melodiju  koja će nas povezati s frekvencijom nas samih i darovima naše duše. To nam može zvučati vrlo različito od onoga što mislimo kako bi trebalo biti, ali kroz vježbanje i vjeru u intuiciju pravi zvuk će doći. To je zvuk naše duše koji ima veliku moć  iscjeljenja, povišenja frekvencije, širenja polja ljubavi u nama i oko nas. To je naš i samo naš zvuk vječnosti.

  • iscjeljuje i aktivira našu srčanu čakru
  • pomaže nam u izražavanju ljubavi
  • pojačava kontakt sa našom dušom
  • povezuje nas sa Izvorom

Ne moramo biti profesionalni pjevač da bi mogli čuti i pjevati pjesmu svoje duše. Kroz vježbu i praksu glas će se uskladiti sa potrebnim tonalitetom, ritmom i frekvencijom.

*******

Bez obzira želite li aktivirati pjesmu duše za vlastito iscjeljivanje i duhovno širenje, ili želite kao iscjelitelj usvojiti još jedan način iscjeljivanja, ova radionica  pomoći će vam u ostvarenju te želje.

Recenzija jedne od polaznica:

Radionica Pjesma duše je stvarno jedno duboko, prekrasno iskustvo sagledavanja sebe, svoje duše. Ivana je predana učiteljica koja s tolikim znanjem, intuicijom i mirom vodi grupu kroz cijeli proces te podržava svakog pojedinca da izrazi to svoje najbolje u datom trenutku. Meni je osobno puno značila njena podrška, naravno i podrška grupe, u samom puštanju glasa, zvuka kojega do tada nisam čula. Kada krene Pjesma naše duše, sve prpreke se rastope i možemo samo uživati u tom zvuku koji nas vodi još bliže nama samima. Ana S.

Biografija: Ivana Novačić Akademska je glazbenica / solo pjevačica i profesor glazbene kulture. Diplomirala je zvukoterapiju (D. ST.) na Akademiji za zvukoterapiju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Aktivna je kao pjevački pedagog i izvođač na koncertima te organizira predavanja, seminare i edukativne radionice o zvukoterapiji. Radi s glasom, tibetanskim i kristalnim zdjelama, gongom, šamanskim bubnjem i zvučnim vilicama. Učitelj je i praktičar theta healinga i Reiki sistema prirodnog iscjeljenja. Educirala se u tehnikama crtanja, slikanja, rada s kristalima, disanja, meditacije i iscjeljenja svjetlosnim jezikom. Autor je knjige “Zaljubi se u svoj život” priručnika savjeta vježbi zvukova i tehnika za unutarnje putovanje, vorteks Mandala energetskih kartica i Haiku vibracijskih kartica. Član je Hrvatskog društva glazbenih umjetnika, Theta Healing Institute of Knowledge i British Complementary Medicine Association.

Molim vas za ranije prijave.🙏

www.ivananovacic.com

www.reikisistemi.com

https://mojasoljajoge.com/listing/ivana-novacic-3/

Što govoriš i pjevaš to postaješ!