Putem ove šamanske radionice tokom dva dana rada spoznati ćemo PRAVU SNAGU ŽENSKE STVARALAČKE ENERGIJE koju nosimo. Osmisliti astralno mjesto iscjeljenja, povezati ćemo se sa predačkom linijom žena, iscijeliti ili otpustiti što je potrebno u ovom trenutku. Dubokim šamanskim putovanjima i ceremonijama otkriti ćemo ženu u sebi i naučiti kako je prihvatiti i osloboditi. Ova oslobađajuća putovanja i ceremonije pomoći će nam da bolje razumijemo i prihvatimo priču naših pretkinja i kreiramo potpuno novu priču slobode žene, koju ćemo zaista da živimo u realnosti našeg najvećeg dobra.

Kroz dva dana rada na radionici
• Govoriti ćemo o šamanskoj praksi i iscjeljenju žene.
• Upaliti sveti plamen i kreirati naše astralno mjesto personalnog iscjeljenja
• Povezati ćemo se sa 7 generacija žena kako bi preuzeli svoje blagoslove i dužnosti koje imamo u ime predkinja.
• Putovati ćemo u realnost sadašnje energije žene
• Uraditi ceremoniju iscjeljenja, otpuštanja zavjeta i programa sadašnje vremenske linije
• Putovati ćemo u realnosti mjesta gubitka svoje moći kao žene
• Uraditi ceremoniju vraćanja moći žene

Radionica će se održati u Rovinju, Ulica: Trg na križu br.4. dana 26 i 27.3.2022.g. subota i nedjelja od 10-17h.
Broj mjesta za radionicu je ograničen pa vas molimo da što prije bookirate vaše mjesto putem sljedećeg kontakta: Udruga LARIMAR, Mira: [email protected], ili putem telefona 00385 917924881 ili Gorana 00385 919591476.

RADIONICU VODI SELMA VILIĆ praktičarka šamanskog iscjeljivanja. Cijeli život traga za duhovnim tehnikama putem pokreta, muzike, plesa, kreativnosti i umjetnosti. Sve prakse odvele su je na put šamanizma, najstarije drevne tehnike iscjeljenja.

Prvu inicijaciju sa životinjom moć imala je 2017 godine. Posljednjih pet godina intenzivo prakticira šamansku praksu pod vodstvom učitelja Ševka Bajića. Formira ženske krugove za rad na duhovnoj transformaciji putem šamanskih putovanja i kroz posebne šamanske ceremonije. Povezala se sa najstarijim drevnim instrumentom – šamanskim bubnjem putem inicijacije 2019 godine. Svoje šamansko znanje i iskustvo koristi kao voditeljica ženskih krugova za iscjeljivanje energije žena putem šamanskih tehnika i ceremonija.

Pod vodstvom učitelja i dalje se nadograđuje i istražuje mogučnosti šamanskog iscjeljenja učeći od Ševka Bajića, Sandre Ingerman, Marcella Villoldo.

Iskustvo učesnice sa radionice održane u Zadru: Ovo iskustvo je nemoguće pretočiti u riječi…ali ću ipak pokušati: sveobuhvatno…hrabro…podržavajuće…nježno…otvoreno…sretno…veselo…iscjeljujuće…povezujuće…žensko…Svemirsko

Foto: ralph-ravi-kayden–unsplash