Zar ne bi bilo divno kada bismo mogli razumjeti životinje i biljke, kada bismo mogli istinski komunicirati s njima poput sv. Franje ili barem fiktivnog dr. Dolittlea?

No, što ukoliko to više uopće nije toliko nemoguće i ukoliko svi mi takav dar već posjedujemo?!

WEBMINAR  08.04.2023. i 15.04.2023., subota, od 17.30h 

Cijena: 20 eur.

INTERVIEW S PRIRODOM – INTERVIEW S BOGOM: Radionica interspecijalne komunikacije – komunikacije među vrstama

Ova radionica nipošto nije “tečaj čuda” rezerviran isključivo za odabrane pojedince već vrlo konkretan zbir metoda koje će nam omogućiti aktivaciju upravo onih dijelova svijesti kojima smo u mogućnosti komunicirati s Prirodom – uključujući i nas, ljude! – na jednom sasvim drugačijem nivou. Ujedno, na svom putu spoznaje, naučit ćemo i daleko jasnije komunicirati sa samim središtem svih stvari u čitavom Univerzumu!

Radionica 1

TEME RADIONICE:

  • Univerzalni jezik interspecijalne komunikacije – interview s Prirodom
  • Univerzalni jezik duhovne komunikacije – interview s Bogom
  • Smjernice koje će vam pomoći utišati um, poboljšati intuiciju i maksimizirati kreativnost
  • Rad s identitetima – tko smo mi kada oljuštimo sve slojeve prividne odvojenosti?
  • Empatija na razini umjetnosti
  • Vježbe cjelovite usredotočenosti
  • Resursi za stvaranje drastičnih promjena u Vašem životu
  • Alati za prepoznavanje jezika kojim nam se Zemlja cijelo vrijeme obraća

Temelj svake uspješne suradnje i suživota jasna je komunikacija i duboko poštovanje spram svih suputnika na našem životnom putu.

Međutim, da bi to mogli ostvariti nužni su neki preduvjeti a to nije samo uvažavanje očitih, fizičkih i fizioloških razlika, već i uvažavanje razlika na dubljem – psihičkom i duhovnom – nivou.

Naime, kao vrsta s određenim mentalnim ustrojem, skloni smo antropomorfizirati stvari i iskustva pa, u većini slučajeva, životinjama pristupamo kroz prizmu međuljudskih odnosa, iskustava i percepcije.

Radionica 3

Za uspješnu komunikaciju s Prirodom općenito, međutim, morat ćemo ponajprije usvojiti tehnike koje podrazumijevaju rad s tzv. identitetima te pronaći odgovor na pitanje: tko smo mi kada smo lišeni svega što nam smeta?

Ova radionica izvrsna je praksa koja vam, pored lakšeg premošćivanja prepreka u interpretaciji jezika Prirode, omogućava i vrlo izravno iscjeljenje vlastita bića na doslovno svim razinama – duhovnoj, mentalnoj i fizičkoj!

Upisi i predbilježbe: [email protected]

mob. 091/733 44 56

www.activeabundance.net