Online vikend-radionica od ukupno 6 sati
Upoznajte se s jednim od najzabavnijih alata, ali i onim koji donosi mnoge spoznaje i prekretnicu u radu na sebi!

Rad s arhetipovima metoda je učenja o sebi i upravljanju svojim životom. Omogućit će vam da bolje sagledate zašto vam se u životu događa upravo to što se događa i kako na to učinkovito odgovoriti.
Moći ćete vidjeti sebe na maksimalno iskreni način, u maloj povjerljivoj grupi koja pojačava energiju potrebnu za uvid i promjene.

Što su arhetipovi?
Arhetipovi (grč. prvi oblik, praslika) = univerzalni psihički obrasci zajednički cijelom čovječanstvu, koji oblikuju iskustvo, uvjerenja, mišljenje i djelovanje pojedinca. Ti su obrasci često nesvjesni i zato je veća vjerojatnost da nama može dominirati i njihov negativan aspekt.

Primjeri arhetipova koje većina nas doživljava kao dio života jesu: Dijete, Žrtva, Majka, Otac… Čak i ako ste u životu imali narušen ili nerazvijen odnos s roditeljima ili u ovom životu niste roditelj, i dalje možete biti povezani s arhetipovima Majke i Oca kao unutarnjim predlošcima svoje osobnosti. Usto, u svima nama prisutno je i danas naše unutarnje dijete (arhetip Djeteta) i osjećamo se viktimizirani na ovaj ili onaj način u životu (arhetip Žrtve). Arhetipova ima mnogo, a mi ćemo se fokusirati na one koji najbolje opisuju vašu osobnost.

Rad s arhetipskim obrascima omogućuje vam:
• da se oslobodite emocionalnih povreda i strahova koje ste nakupili do sad
• da povećate razinu samopoštovanja i izrazite svoju jedinstvenost
• da otpustite vlastita ograničenja i štetna uvjerenja
• da osvijetlite mračne i slabo poznate kutke duše koji povremeno dominiraju vašim životom
• da lakše razumijete sebe i svoju životnu svrhu
• da proširite svoj osobni sjaj i uvidite svoje beskrajne životne mogućnosti
• da prepoznajete arhetipove drugih ljudi jer su arhetipovi uvijek u međusobnim odnosima.

Ciljevi ove radionice su:
• stjecanje osnovnog znanja o arhetipovima i načinu na koji djeluju u vašem životu
• prepoznavanje vlastitih arhetipova
• izrada jedinstvenog arhetipskog kotača
• intuitivna percepcija svoja 4 osnovna arhetipa
• osnaživanje dodira sa svojom životnom svrhom
• istraživanje jednog od vlastitih arhetipova: pozitivni aspekti i sjenka
• prijedlozi načina na koje možete ojačati svoje prednosti i riješiti neravnoteže
• meditacija za dodir s osobnom mudrošću
• meditacija za osnaženje vrijednosti koje su vam potrebne za sljedeći korak.

Ova će Vam radionica otkriti sadržaj vašeg života na novi, intuitivniji način, što će Vam omogućiti da ga više ne doživljavate kao nesvrhovitog i slučajnog, već da sebe vidite kao aktivnog kreatora koji ga usmjerava i donosi odluke u skladu sa svojim vrijednostima i životnim snovima.

Ova metoda zanimljiva je po tome što omogućuje intuitivni pristup. Zaobilazi racionalno razmišljanje (koje je najčešće zasnovano na starim programima uma gdje su problem i rješenje na istoj razini) i  uvodi Vas u područje „začudnoga“ – što znači da se vidite novim očima, uviđate novu perspektivu i postajete motivirani za promjenu.

Arhetipski model pruža trenutke igre, promišljanja, sagledavanja šire slike svog života i više suosjećanja za sebe i druge.

Rad u maloj grupi omogućuje povjerenje, kvalitetnu razmjenu iskustava te vrijeme za pojedinačni pristup svakoj osobi. Svakako treba istaknuti da je online rad maksimalno ugodan i neometan, jednostavan i ekonomičan.

Voditeljica: Sandra Baksa, više od 20 godina vodi brojne grupne i individualne programe osobnog razvoja, održava predavanja i tečajeve te podučava meditaciju. Njezina je misija vidjeti unutarnji sjaj svake osobe te mu pomoći da se osnaži i odrazi u svijet.

Radionica će se održati tijekom vikenda:
subota, 2. travnja, od 10 do 13 sati; nedjelja, 3. travnja, od 10 do 13 sati.
Cijena za oba dana: 450 kuna.
Uz ovu radionicu dobivate i mogućnost pohađanja besplatne online radionice o arhetipu Unutarnjeg djeteta.

Maksimalan broj sudionika: 5.

Postupak rezerviranja mjesta: Sudionici se najprije trebaju prijaviti telefonski ili mailom, a potom, uz druge upute, dobivaju podatke za uplatu te rok za uplatu. Tek nakon što su uplatili, rezervirali su svoje mjesto na radionicu.

Prijave na mob. 091 1770 550 ili [email protected]

Veselimo se druženju s Vama i zajedničkom rastu!