Petak 13.01.2023., 19.30-21.30h

I vrijeme je zaaaaa….
još jedno druženje u Zagrebu uz
SHAKTI [email protected] i magiju CACAO rituala!!

Dva sata samo za tebe
Dva sata užitka
poniranja
otpuštanja…

Što možete očekivati?

Shakti [email protected] je Yoga plesa, predivna sinergija Kundalini yoge i plesa. .

Shakti dance kombinira dah, fluidan pokret i um, širenje i spajanje svijesti s beskonačnim bićem koje jesi.

To je splet harmoničnih pokreta u simbiozi daha uz pozadinsku podršku prekrasne glazbe.

Shakti je ženski univerzalni stvaralački princip koji pobuđuje našu kreativnost, inspirira nas i omogućuje da uživamo u punoći sebe, života…

Ovaj ples je jedinstvena i skladna mješavina asana (yoga postura), ritmičkog disanja, plesnih vježbi, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije u tišini i meditacije u pokretu mantre (celestijalna komunikacija).

Njeguje slobodni, organski i kreativni izraz tvog unutarnjeg bića, masira i oslobađa tijelo i um od zastoja i blokada, otpušta stres, te nadahnjuje da uronimo u bujnu prirodu svog postojanja i svega što jesmo.

Priušti si nešto novo i posebno, uroni dublje u svoje tijelo, u cijelo svoje biće i duboko se opusti…

I za žene i za muškarce! Za yogije i plesače! I za SVE ostale…

A sad malo o drugom magičnom daru ove radionice: CEREMONIJA CACAA.

Ceremonijalni cacao je jedan od najomiljenijih dnevnih rituala koji mi pomaže da nahranim svoje fizičko i energetsko tijelo, te da otvorim srce i tok svoje kreativnosti..

Nutritivno, cacao je pun antioksidansa, željeza, magnezija, kalcija, cinka, te neurotransmitera koji prirodno podižu naše raspoloženje.

Ceremonije s cacaom postaju sve popularnije jer su prostor za međusobno povezivanje ljudi na novi način i prilika su za ponovno povezivanje s drevnim dijelovima nas samih koji pamte tu jednostavnu moć okupljanja u zajednici.

Uživanje u ceremonijalnom cacau može pomoći da se povežete sa svojim srcem i budete blagi vodič kroz transformacijske promjene svijesti, korisne su za dobivanje jasnoće..

Boravak u svetom prostoru pomaže vam da izađete iz uobičajenog stanja uma, omogućujući vam da iskusite nove uvide i perspektive. Ovisno o namjeri ceremonije, oni također mogu biti prekrasna mjesta za povezivanje s ljudima u sigurnom okruženju otvorenog srca.
Dijeljenje cacaa dovodi nas u istu energetsku frekvenciju. To često rezultira dubljom intimnijom vezom sa nama samima i međusobno.

Kotizacija: 30 eura
Lokacija će biti naknadno javljena.

Vodi: Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur), certificirana učiteljica Kundalini yoge i Shakti dancea, vlasnica holističkog centra ANIMA MUNDI

Obavezne prijave do četvrtka na: [email protected]