Upoznajte se s tehnikom hipnotičke revivifikacije koja koristi snagu vaših prošlih iskustava kako bi potaknula pozitivne promjene u sadašnjosti i budućnosti.

Kako bi bilo istražiti svoja bogata iskustva iz prošlosti za kreiranje ispunjenije, radosnije budućnosti? One koja se s lakoćom oblikuje, širi, razvija…pulsira životom? Kako bi bilo iskusiti kako je, u tako malo vremena, moguće osjećati se opuštenije, mekše, radosnije, energičnije…? Osjetiti kako je to kada je moguće izabrati željeni osjećaj…i smjer kretanja…?

Sve to (i još malo više…) omogućava nam hipnoza. Uz praktične alate i rješenja kojima obiluje, možemo potaknuti promjene u smjeru u kojem želimo. Saznajte kako na novom izdanju otvorenih vrata hipnoze u organizaciji Trening akademija za profesionalnu hipnozu i Hipnooo centra. Ovoga puta, tema Dana je vrijednost prošlih iskustava kod kreiranja budućnosti.

Metoda hipnotičke revivifikacije koju predstavljamo pokazuje kako vrlo brzo i kvalitetno možete doći do promjene smjera, jače motivacije, skoka u novu stvarnost korištenjem onoga što već imate – vaših iskustava. Prošle iskoristive situacije, načini ponašanja ili akcije koje ste poduzeli, ojačane kroz hipnotički trans mogu postati još malo svjesnije.

Hipnotička revivifikacija je tehnika koja koristi snagu vaših prošlih iskustava kako bi potaknula pozitivne promjene u sadašnjosti i budućnosti. Kroz vođeni hipnotički trans, moguće je reaktivirati uspomene i osjećaje vezane uz uspješne trenutke iz vaše prošlosti. To vam omogućava da osjetite iste emocije i mentalno stanje koje ste tada imali, što može biti izuzetno motivirajuće i osnažujuće.

Ova metoda koju podučavamo na Hipnooo akademiji, a moći ćete više saznati o njoj i iskusiti je na 12. Danu hipnoze, funkcionira kroz nekoliko koraka: Prvi korak je identificirati ključna prošla iskustva koja su bila pozitivna i ispunjena uspjehom. Nakon toga, kroz vođeni hipnotički trans, hipnoterapeut ili hipnocoach će vam pomoći da se ponovno povežete s tim iskustvima.  Tijekom transa, osjećaji, slike i misli iz tih iskustava postaju intenzivniji i svjesniji. Ojačana iskustva integriraju se u vašu sadašnjost, pružajući vam veću snagu, motivaciju i jasnoću za postizanje budućih ciljeva.

Prijavite se na događaj (https://www.hipnooo.eu/dan-hipnoze/) i uživajte u iskustvima koje vam poklanjamo dvanaesti put na Danu hipnoze. Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja, kako o temi, tako i o školovanjima koje nudimo. Naravno, sve posjetitelje očekuju i seanse opuštanja!

P R O G R A M 12. Dana hipnoze – subota, 25. svibnja 2024. (online)
10.00 – 10:10 – Okupljanje
10:10 – 10:33 – Trans dobrodošlice
10:33 – 11:11 – Predavanje “Od nule do kule” – značaj prošlih iskustava kod ostvarivanja ciljeva u budućnosti
11:11 – 12:02 – Radionica hipnotičkog transa
12:12 – 13:03 – Slatko osjećajno iskustvo za kraj – seanse za posjetitelje – pojedinačno vode hipnoterapeuti Hipnooo akademije

Ponesite sa sobom znatiželju, zaigrani istraživački duh, želju i volju za povoljnom promjenom… i vidimo se 25.5. u 10:10… online!

Upoznajte se s nama, a mi ćemo vas s hipnozom.