Jeste li se ikada suočili s posebno izazovnim strahom u svom životu?
Što mislite, kako su vaša prošla iskustva, traume i šokovi oblikovali vaš sadašnji pristup suočavanju s novim izazovima ili životnim prilikama?

Znate li da strahovi kojih niste svjesni zapravo kreiraju vaš život?
Želite li ih transformirati i osloboditi se?
Ova je radionica posvećena vašim najdubljim strahovima koji blokiraju vaš život i rast.

Što dobivate na ovom radionicom?
Strah je prirodna i univerzalna ljudska emocija. On je neophodan dio naše „opreme za preživljavanje“, a namjena mu je zaštititi nas od potencijalnih prijetnji.

Međutim, u današnjem kompleksnom modernom svijetu strah se često može manifestirati na načine koji sprječavaju naš osobni rast, financijski uspjeh, sreću i ispunjenost. Kad naučimo nadvladati strah to je ključ za bogatiji život te život u većem balansu.

Kako ćemo raditi na tome?
U našem zajedničkom radu bavit ćemo se cijelim rasponom emocija vezanih za strah. Kroz taj ćemo proces otkriti svoje istinsko sebstvo čije su odlike sloboda i razigranost, a strah nema moć. Pronaći ćemo najdublje podsvjesne strahove koji nas sputavaju.

Kad otpustimo teret straha stvaramo slobodan prostor za svijet novih mogućnosti i otvaramo se punini životne radosti i obilja koji nas radosno očekuju. Moći ćete više rasti na poljima financija, odnosa i zdravlja.
Zapamtite, prevladavanje straha je putovanje, a ne cilj. Možda će vam trebati vremena i truda, ali nagrade su ogromne. Prigrlite ovaj proces i ne dopustite da vas strah spriječi da postanete najbolja verzija sebe.

Želite li se osjećati radosnije i istinski iskusiti svoju slobodu, razumjeti što donosi strah i kako utječe na vaš život, dođite na radionicu Kako prevladati strah, koja se održava:
• 21.10.2023. od 19:00-22:00
• 24.10.2023. od 13:00-16:00
uključujući kratke pauze.

Radionica se održava na engleskom uz hrvatski prijevod.

prijavi se