Dragi moji, naš sljedeći susret u Visokom dogoditi će se u navedenom periodu, i ovim putem želim izraziti zahvalnost svima vama koji ste već najavili vaš dolazak, kao i svima vama koji ćete tek odlučiti da nam se pridružite.

Ovaj susret u Visokom, po mnogočemu, označava jedan novi početak za mene, tako da će isti biti u svakom slučaju poseban i drugačiji od svih prethodnih. Ponajviše zbog toga jer sam kroz prethodni period integrirao znanje koje se veselim podijeliti sa vama, kroz predavanja i praktične radionice. Što znači da ćete sa ovoga susreta sa sobom ponijeti nešto što ćete uistinu moći integrirati u vašu svakodnevnicu, a za podizanje kvalitete vašeg življenja.

Kao i uvijek do sada, u Visokom nas prije svega očekuje jedna posebna energija koja nam omogućuje jedan prirodniji protok energije u nama. Uz to, kao i uvijek, tu su naši domaćini koji sami po sebi donose jednu posebnu dimenziju svakom našem druženju.

Ono što vas očekuje jeste jedna lijepa, uistinu obiteljska atmosfera, unutar koje ćemo bolje osjetiti i upoznati jedni druge, ali i nas same. Kroz predavanja i radionice koje sam za vas pripremio, sve to će dobiti jedan dublji smisao. Osim toga, nazovimo ga radnog dijela susreta, imati ćemo i vrijeme za druženje uz vatru i ugodne priče. Obilaziti ćemo tunele koji imaju jednu posebnu energiju što nam pomaže da lakše uspostavimo potrebnu ravnotežu unutar sebe, te tako upotpunimo doživljaj svega što ćemo skupa raditi i međusobno dijeliti.

vis1

Osim tunela, ići ćemo i na vrh piramide sunca, te ćemo obići još neka zanimljiva mjesta.

U našem smještaju na raspolaganju ćemo imati jedan, po mnogočemu neobičan i svojstven ambijent, onako tipično bosanski, rekao bih, a zbog kojega se ljudi često vraćaju kod naših domaćina. Hrana koju ćemo zajedno blagovati spremljena je vještim rukama naše domaćice, koju ja zovem ‘Mama Ramiza’, a koja je sama za sebe jedna posebna žena, puna humora, bosanske šege, ali i životne mudrosti.

Ono što je potrebno da znate jeste to da je potrebno ponijeti malo topliju odjeću, kao i dobru obuću koja je poželjna pri usponu na piramidu Sunca. Također je potrebno da ponesete nekakve jastučiće za sjedenje, možda prostirke, i obavezno pribor za pisanje.

Put do Visokog organiziran je tako da putujemo našim osobnim automobilima, a ono što je moja odgovornost je to da povežem sve vas koji dolazite, kako bi mogli putovati zajedno i podijeliti troškove puta. Do sada se to pokazalo kao najbolja, najbrža, i najpovoljnija opcija za dolazak u Visoko.

vis2

Predavanja i radionice koje sam pripremio za vas, pomoći će svima nama da kroz iste dublje zaronimo u našu suštinsku stvarnost, kako bi se kroz nju približili punini, lakoći i jednostavnosti življenja, jer svi mi upravo za time tragamo.

Cijeli susret uključuje dakle dosta toga, a cijena za cijeli sadržaj, smještaj i hranu iznosi 250.00 eura.

Krajnji rok prijave je 15.03., a svoj dolazak potvrđujete uplatom avansa u visini od 100.00 eura, najkasnije do navedenog datuma, 15.03.

Opcije za uplatu su:

  • Revolut; anelkovse4 (mogu poslati i barkod)
  • Aircash; 0923999108 ili također preko barkoda
  • PayPal; [email protected]

Ukoliko ne koristite niti jednu od navedenih platformi, na vaš upit mogu vam poslati podatke tekućeg računa.

Za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju.

Kontakt:

00385 92 3999 108

[email protected]

Durmitor / 27.04. – 02.05.

Durmitor je, kažu oni koji su ga posjetili, mjesto koje čovjeku nudi čisti doživljaj prirode, a samim time i dublji osjećaj vlastitoga bića. Stoga se iznimno veselim da ću na proljeće, ako Bog da, posjetiti tu ljepotu sa grupom lijepih ljudi, među kojima možete biti i vi.

U prekrasnoj drvenoj konobi, sa čudesnim pogledom na planinu, nešto manje od sat vremena laganog hoda do kanjona Tare, naći ćemo svoje utočište u kojem ćemo se družiti šest dana ( 5 noćenja )

dur2

Druženja i predavanja uz logorsku vatru, planinarenje i šetnja kroz prirodu, mala škola svjesnog disanja, zanimljiva radionica ‘Tri Vatre’, zajednički objedi sa pogledom na planinu, ali i samo putovanje koje je također dio avanture, osigurati će nam jedno nezaboravno druženje.

Plan je da krenemo iz Zagreba ujutro u 4:00, a ako je netko recimo iz Splita, možemo vas pokupiti usput, nema potrebe da dolazite u Zg..

Putujemo sa dva putnička kombija, nova i ugodna za putovanje.

Cijena ove avanture, u slučaju punog kapaciteta od 16 osoba iznosi 380.00 € . Za sada već imamo 8 zainteresiranih, pa ako ste i vi zainteresirani, savjetujem vam sa se požurite.

dur3

U cijenu je uključeno;

– Prijevoz ( najam i osiguranje )

– smještaj ( 5 noćenja )

– hrana ( doručak i večera )

– radionica 5 elemenata

– mala škola svjesnog disanja

– predavanja

– individualni rad

Prijava se potvrđuje uplatom avansa u iznosu od 130.00 € , a krajnji rok prijave je 01.04.

Info; [email protected]

Drvo Života;

Ukoliko želite postati član-donator, te na taj način imati pristup predavanjima, radionicama, i tekstovima koje objavljujem na Patreonu i Discordu, za više informacija možete se javiti odgovorom na ovaj mail.

Vaš i svoj Anđelko 🙂