Ako se nalazite u razgovorima gdje osjetite da gubite kontrolu, susrećete se sa nemogućim zahtjevima i ne znate kako upravljati emocijama u teškim i stresnim situacijama, onda je vrijeme da usavršite komunikacijske i prezentacijske vještine, naučite razumjeti svoj jezik i jezik okoline, naučite kako stvarati zdravije navike i ostvariti koherenciju uma i srca – OTKLJUČATI SVOJ POTENCIJAL!

Prijavite se na Malu NLP školu motiviranih i sretnih ljudi koja će se održavati ONLINE, jedinstveno korisno i iskustveno učenje koje će vas napuniti pozitivnom energijom i na kraju otvoriti vrata novim mogućnostima u životu i poslu.

NLP je pravac u primijenjenoj psihologiji, jedan od 20 najcjenjenijih terapeutskih pravaca u svijetu, koji nas uči KAKO optimalno koristiti svoj um i vlastite resurse, kako svjesnije živjeti zdraviji život pun dobrih iskustava i mogućnosti.

S Malom NLP školom otkrit ćete u sebi skrivene potencijale za bolju komunikaciju, motivirano djelovanje, rješavanje problemskih situacija i lakše ostvarivanje ciljeva.

Koristeći inovativne psihološke metode i alate, naučit ćete voditi utjecajne i učinkovite razgovore, smanjiti konfliktne situacije i izgraditi mostove među ljudima i bolje međuljudske odnose.
Kroz pet četverosatnih modula, otkrit ćete svoje skrivene talente i vrijednosti, pronaći ponovo motivaciju i postići pozitivne rezultate u životu i poslu.

Na modulima učimo i primjenjujemo metode i strategije izvrsnosti proizašle iz NLP-a (Neuro lingvističkog programiranja), s kojima ćemo reprogramirati naša uvjerenja i otkriti u sebi snagu i znanje kako biti uspješnija, zdravija, motiviranija i sretnija osoba.

U “Maloj NLP školi motiviranih i sretnih ljudi” promijenite svoju stvarnost iz korijena i naučite kako:
♦ opustiti I ODVOJITI UM od teških i negativnih misli
♦ prepoznati prilike i mogućnosti te ČUTI svoju INTUICIJU
♦ otkriti okidače koji nas vode u konflikt i negativne emocije
♦ REPROGRAMIRATI UM od iskustava koje nas sputavaju za napredovanje
♦ razviti POZITIVAN STAV i retoriku
♦ prepoznati UVJERENJA KOJA NAM NE SLUŽE
♦ pravilno zadati poslovne i životne ciljeve
♦ razviti EMOCIONALNU INTELIGENCIJU,
te dobivate 50 % popusta na certificirani i svugdje u svijetu priznati NLP praktičarki trening koji kreće na jesen 2024.g. uživo u Vinkovcima.

Više o samom događaju putem Facebook-a: http://bit.ly/3SEaaYF

Više o samom događaju putem web stranice: https://lotusmedia.hr/iskustveni-trening-za-buduce-ja/

Voditeljica treninga je IN NLP master trenerica, NLP coach i POY praktičarka, autorica vlastitih treninga, spisateljica i slikarica, gđa. Mara Majstorović, koja je već doškolovala 13 generacija instant NLP treninga i 3 generacije NLP praktičarskog, s preko 20 godina iskustva u radu s ljudima. Vječni optimista, prenosi univerzalna znanja i pomaže organizacijama i ljudima da pomaknu svoje granice i budu no što jesu i u čemu su najbolji.

Više informacija o voditeljici: https://maramajstorovic.com/

Cijena po modulu za pravne osobe 60,00 € + PDV (u cijenu je uračunat “Pozitivan planer za vidljiv rezultat” u vrijednosti 19,00 €).

Za avansnu uplatu svih pet modula odjednom, odobravamo dodatni popust od 10 %.
Za fizičke osobe cijena je 60 € (PDV uračunat).

U cijenu su uračunati svi materijali koji će biti poslani na mail!

Prijava je obavezna na broj telefona 032/334-443 ili e-mail: [email protected] te uplatom kotizacije prije svakog modula na: Lotusmedia d.o.o., Duga ulica 61, Vinkovci,
IBAN: HR2023400091110702734
potvrđujete svoj dolazak.