“Isplači se, tu sam za tebe.” – koliko puta su vam te riječi bile potrebne. Umjesto toga ste možda dobili osudu, ignoriranje, batine ili jednostavno “što plačeš”. Vrijeme je da sve aspekte vas koji i dalje plaču “iznutra” – iscijelite.


Preduvjet: Osnovni ThetaHealing tečaj
Gdje: Zagreb + ONLINE, Okićka 25, Theta Centar
Kada:  08.02.2024. od 18 do 22 sata
Snimke radionica dostupne svima koji upišu program!


Kad vam je te riječi bilo najvažnije čuti? Kad ste bili djeca. Kad niste imali svijest o vlastitoj vrijednosti i vrednovali ste sebe kroz odnos s roditeljima i drugim autoritetima. Tada ste kritiku povezivali sa svojim bićem, a ne ponašanjem.  Ako niste dobili podršku, možda ste svoju tugu, sram i krivnju nesvjesno zakopali duboko u sebe i prikrili ih lažnim smiješkom. Možda one čuče duboko u vama i uzrokuju vam različite životne izazove, čak i fizičke bolesti i poremećaje.

Duboku neisplakanu tugu možete nositi iz djetinjstva, ali i doći s njom u ovaj život. Duša može napuknuti od siline tuge. Kada iscjelite tugu, iscjelili ste svoje srce, svoju srčanu čakru, svoju dušu…
“Isplači se, tu sam za tebe”, riječi su koje se tako rijetko čuju. Njih mogu izgovoriti samo osobe koje sebi i drugima mogu dozvoliti ranjivost, mogu sebi i drugima priznati da su tužne, koje su odgovorne prema svojoj tuzi, sramu i krivnji. To su osobe koje traže pomoć od prijatelja, koje se brinu o sebi, koje su svjesne važnosti čitave lepeze emocija.

Kada prihvaćate i izražavate svoju tugu, sram ili krivnju, onda omogućujete sebi da doživite istinsku puninu životnog veselja, sreće, ljubavi i drugih ugodnih emocija kojima stremite.

Mala škola Emocija ThetaHealing Theta CEntar Zagreb

Tuga, sram i krivnja blokiraju energiju druge, treće i četvrte čakre (prvu čakru smo dotakli kroz radionicu o strahu). Mogu uzrokovati raznorazne probleme. Kada se bavite njima, bavite se temama onoga što ne možete probaviti u životu, izazovnih obiteljskih odnosa (roditelji, djeca, partneri), prihvaćanjem sebe kao muškarca ili žene, neravnoteži u primanju i davanju ljubavi, blokadama vezanim za manifestiranje izobilja u svome životu… Sve su to teme koje ćemo dotaknuti na ovoj radionici.

U intimnoj i podržavajućoj zajednici theta praktičara, a uz energetsku podršku ThetaHealing učiteljice Beti Mihajlović naučit ćete:

 • koja učenja donose emocije tuge, srama i krivnje
 • kako na lagan i jednostavan način učiti kroz ove emocije
 • kako proći kroz proces žalovanja za osobama koje izgubite
 • koje bolesti ove emocije uzrokuju i kako ih iscijeliti
 • kako razgovarati sa svojim emocijama kao prijateljima

Napravit ćemo moćne energetske vježbe:

 • Osvijestit ćete svoje blokade i vjerovanja (čega god vas je sram, za što god se krivite, što god još uvijek drži tugu u vama i veže vas za prošlost) i počistiti ih kroz moćnu energiju grupe
 • Zatvorit ćete receptore za ove osjećaje u svojim stanicama kako više ne biste privlačili situacije koje vam stalno donose tugu, sram i krivnju u život
 • Počistit ćete energije krivnje, srama i tuge iz svih stanica i organa u svome tijelu
 • Napravit ćete grupno iscjeljenje svih oštećenja na fizičkom nivou uzrokovanih ovim energijama
 • Energetski ćete se razvezati i odvojiti od ovih energija
 • Primit ćete instalacije za život u višim vibracijama

Radionica “Tuga, sram i krivnja” 2. dio je programa “Mala škola emocija″, koji se sastoji od 6 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem.


Ako nemate završen Osnovni ThetaHealing tečaj i prijavite se na termin 09.02. – 11.02.2024. (Zagreb, Rijeka i ONLINE), možete sudjelovati na prva dva dijela programa “Mala škola emocija”, a nakon tečaja odraditi dio sa radionica za koji vam je potrebno znanje o tehnici rada na vjerovanjima koja se uči na Osnovnom tečaju. Više informacija o Osnovnom tečaju pronađite ovdje.


Svaka radionica unutar programa “Mala škola emocija” traje ukupno 4 sata (18:00 do 22:00 sata) i uključuje:

 • definiranje i raspoznavanje emocija koja su tema radionice
 • vježbe vezane uz konkretne emocije
 • otpuštanje i iscjeljivanje od trauma
 • testiranje liste blokirajućih uvjerenja
 • rad na vjerovanjima s kolegama theta praktičarima tijekom kojeg ćete izvući i razriješiti programe vezane za svaku od pojedinih emocija, te zamijeniti ih adekvatnim uvjerenjima, osjećajima i vrlinama
 • spuštanje instalacija vezanih uz konkretne emocije
 • grupno iscjeljivanje fizičkih posljedica konkretnih emocija
 • jednostavne svakodnevne zadatke za vježbanje prisutnosti i podizanje vibracija

Iscjeljivanje tuge krivnje i srama Theta Centar Zagreb 1

Više o programu “Mala škola emocija” možete saznati ovdje.

Emocije kao poruke duše

Kako naša duša komunicira s nama kroz emocije pogledajte na uvodnom predavanju i meditaciji ThetaHealing učiteljica Nade Šegvić i Beti Mihajlović.

CIJENA PROGRAMA

260 EUR za cijeli program
53 EUR za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 318 EUR.

Puno je bolje da prođete sve emocije cijelog programa jer ćete narasti kao osoba. Često se rješenje za naš život nalazi tamo gdje ga ne vidimo.

Ovaj će program biti dostupan na našoj online platformi za sve koji ga upišu. Snimke možete poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne do 01.06.2024. Ako se prijavite samo na jednu radionicu unutar programa, imat ćete pristup snimci samo toj radionici.

Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa “Mala škola emocija” u tri rate. 

Obavezna prijava na program “Mala škola emocija” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

Prijavnica za Malu školu emocija