www.365nature.co.uk

Moćan ekstrakt crnog češnjaka i ciljana vitaminsko-mineralna kombinacija za snažnu obranu imuniteta.

Vrijeme je velikih izazova za fizičko i mentalno zdravlje pa se mnogi od nas pitaju kako ojačati imunitet u vrijeme epidemije gripe i sezonskih bolesti.

Rješenje nam donosi 365 nature s moćnim dodatkom prehrani – Immuno Black Garlic Complex. Ovaj jedinstveni proizvod na našem tržištu kombinira snažan ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka, liposomalni vitamin C, te vitamine D3, B12, cink, selen i bakar. Ova je kombinacija ciljano osmišljena kao cjelovita i djelotvorna podrška imunitetu.

Kako snažan ekstrakt crnog češnjaka može zaštititi zdravlje

Češnjak se od davnina smatra ljekovitim i preporučuje se kao preventivno sredstvo u sezoni viroza i gripe, ali i kao pomoć kod oporavka od bolesti.

Fermentiranje je izvrstan način da se poboljša iskoristivost blagotvornih sastojaka ovakve ljekovite i funkcionalne hrane poput češnjaka.

Crni češnjak rezultat je spore enzimske fermentacije svježeg (bijelog) češnjaka. Ovaj proces znatno poboljšava biodostupnost svih vrijednih aktivnih sastojaka češnjaka te povećava udio najvažnijeg antioksidativnog spoja koji se nalazi u crnom češnjaku, S-Alil-Cisteina (SAC). Tijekom procesa fermentacije, nestabilni spojevi svježeg češnjaka kao što je alin, pretvaraju se u stabilne spojeve uključujući i spomenuti SAC. Antioksidansi poput ovoga iz crnog češnjaka, mogu ublažiti upalne procese u organizmu te spriječiti ili značajno usporiti oštećenja stanica.

Immuno Black Garlic Complex sadrži iznimno kvalitetan i učinkovit ekstrakt fermentiranog češnjaka (SACsol® Black Garlic)*.

Provedena su brojna znanstvena istraživanja koja potvrđuju djelotvornost ovakvog snažnog ekstrakta crnog češnjaka te je dokazano da:

  • značajno doprinosi jačanju imuniteta
  • pomaže pri sprječavanju rasta stanica raka (zaključak znanstvenih istraživanja na primjeru leukemije i raku debelog crijeva)
  • podržava zdravlje srca
  • regulira krvni tlak
  • održava normalnu razinu kolesterola
  • pomaže boljem pamćenju
  • održava normalan metabolizam
  • pomaže stabilizirati šećer u krvi

Sinergija zaštitnika imuniteta u borbi protiv virusa

Znanstvena istraživanja grupe imunologa koji su se bavili proučavanjem utjecaja ekstrakta crnog češnjaka na imunosni sustav, dokazala su njegovo pozitivno djelovanje na imunitet, ali i potvrdila njegova protuupalna svojstva.

Ostali moćni sastojci iz Immuno Black Garlic Complex formule uključuju i liposomalni oblik vitamina C, što znači da se apsorbira izravno u krvotok jer su ‘nosači’ aktivne tvari liposomi koji ih donose direktno u stanice organizma. Zbog toga je biodostupnost liposomalnog vitamina C višestruko bolja u usporedbi s običnim oblikom vitamina C!

Ovaj maksimalno iskoristiv vitamin C je na prvoj liniji obrane imuniteta protiv infekcija, a učinak je još veći zbog dokazano djelotvornih vitamina i mikroelemenata kao što su cink, vitamin D, B12, selen i bakar.

Sva novija znanstvena istraživanja potvrđuju učinkovitost ove snažne kombinacije sastojaka za zaštitu imuniteta u vrijeme pandemije.

Inovativne kapsule bez mirisa češnjaka i probavnih tegoba

Immuno Black Garlic Complex nalazi se u inovativnim veganskim želučanootpornim kapsulama koje omogućuju bolju apsorpciju u tankom crijevu, bez probavnih tegoba i bez mirisa po češnjaku. Samo 1 kapsula dnevno zadovoljava 100% preporučeni dnevni unos svih nutrijenata iz formule ovog dodatka prehrani.

Immuno Black Garlic Complex dodatak prehrani ne sadrži alergene, GMO-sastojke i pogodan je za vegane.

Zaštitite svoje zdravlje i značajno ojačajte imunitet uz pomoć ove moćne i cjelovite kombinacije iznimno kvalitetnog ekstrakta crnog češnjaka te ostalih vitamina i minerala koji omogućavaju djelotvornu zaštitu i otpornost na zarazu.

Immuno Black Garlic Complex je dostupan u ljekarnama, svim bio&bio trgovinama, odabranim trgovinama zdrave hrane ili na web shopu www.365nature.hr

SACsol™ Black Garlic je zaštitni znak tvrtke Solchem.