100% sigurni i jedini medicinski PMAPANACEO  zeolit za oralnu humanu upotrebu u Hrvatskoj. EU HACCAP kriteriji za proizvodnju medicinskih proizvoda garancija su sigurnosti, kvalitete, čistoće i pouzdanosti PANACEO proizvoda. PANACEO je registriran pri HALMED-u sukladno regulativi o kvaliteti medicinskih proizvoda i jedini je zeolit u HR koji se smije prodavati u hrvatskim ljekarnama. Proizvođač PANACEO proizvoda ima 5 linija proizvoda, svi garantirano sigurni i certificirani za humanu oralnu upotrebu.

PANACEO BASIC DETOX PLUS kapsule i prah1 PANACEO BASIC DETOX PLUS kapsule i prah se koriste kao preventivna terapija za ZDRAVE osobe koje su primarno zainteresirane za održavanje svog dobrog psihofizičkog zdravlja i kondicije. Ovaj proizvod sadržava 90% medicinskog zeolita i 10% prirodnog kalcija i magnezija iz koraljnih mora. Koristi se za zaštitu i preventivnu detoksikaciju organizma, kod pojačanog stresa, za očuvanje zdravlja i unapređenje imuniteta, kod pojačanog opterećenja lokomotornog sustava odnosno kod tegoba koje su u vezi s povećanim potrebama za kalcijem i magnezijem.

DARM REPAIR i THERAPY PRO Obe2  Linija PANACEO MED ima DVIJE linije proizvoda: DARM REPAIR i THERAPY PRO-Obe su linije jednake kvalitete, 100% čisti medicinski zeolit, višestruko aktiviran, mikroniziran i oksigeniziran, imaju najjači detoksikacijski i suportivni efekt.

2.1. PANACEO MED DARM REPAIR, kapsule i prah, se preporučaju kod propusnih crijeva, iritabilnog crijeva, kod tegoba probavnog trakta i funkcionalnih oboljenja crijeva (klinički dokazano)

PANACEO MED THERAPY PRO kapsule i prah2.2.  PANACEO MED THERAPY PRO kapsule i prah, se preporučaju kod težih oblika toksikacije, kod toksikacije teškim metalima, kod cijepljenja i dugotrajnog uzimanja farmakološke terapije, kod kemoterapije i radio terapije, kao suportivna terapija kod problema s kostima, mekim tkivom, ekstremitetima, glavom, kod kardiovaskularnih i imunoloških poremećaja. (klinički dokazano). Budući ovaj proizvod sadržava značajan udio nano dimenzija, koristi se u dermatologiji i može se aplicirati i lokalno, direktno na kožne lezije, osipe, na rane i sluznicu (klinički dokazano)

3PANACEO SPORT kapsule i prah  PANACEO SPORT kapsule i prah je antidopping testirana linija za PROFESIONALNE SPORTAŠE u cilju zaštite i čuvanja njihovog zdravlja kod ekstremnih napora, treninga i natjecanja, kao i za unapređenje sportskih rezultata. Također se preporuča i osobama AKTIVNOG ŽIVOTNOG STILA koje su izložene raznim vrstama stresa, kao antistresna podrška  zahtjevnim managerskim i drugim profesijama koje ugrožavaju zdravlje pojedinca. (klinički dokazano) Sadržavaju 80% medicinskog zeolita i 20% dolomita (prirodni kalcij i magnezij iz koraljnih mora).

4  PANACEO  NJEGA
PANACEO puder za kožu4.1.    PANACEO KREMA za kožu, PANACEO KREMA za kožu, uz medicinski zeolit sadržava još 15-ak ljekovitih biljnih ulja i supstanci, npr maslinovo ulje, ulje ekstrakta lista ružmarina, kamilice, lišaja usnea, ulje anisa, lavande, lovora, ekstrakt korjena arundinacee, ekstrakt agara, pčelinji vosak, lanolin, rotkvica, ekstrakt crne bobice bazge, vitamin E. Izvrsna je za njegu i regeneraciju nadražene, crvene, suhe, ispucale kože i kod svraba i iritacije različitog uzroka. Izvrsna je i kao kozmetička krema. Ne sadrži nikakve konzervanse, aditive, mirise, apsolutno 100% prirodna, fitosupstance iz organskog bio uzgoja.

PANACEO zlatna krema za lice4.2.  PANACEO zlatna krema za lice, potpuno prirodna, dobitnik zlatne nagrade za kvalitetu

PANACEO zubna pasta4.3.  PANACEO zubna pasta, uz medicinski zeolit sadržava ulje mente i aloe veru.
Izvrsno doprinosi i pomaže kod upale zubnog mesa – gingivitisa, paradentoze,  odstranjuje plak i kamenac, sprječava karijes, pomaže kod bolesti sluznice usne šupljine, kod afti i gljivica u ustima, štiti zube i desni od bakterija, odstranjuje loš dah, detoksicira nataložene toksine, teške metale, kancerogene tvari iz nikotinskog dima. (klinički dokazano)

PANACEO puder za kožu4.5.  PANACEO puder za kožu (30 grama, pakiranje prilagođeno za posipanje po koži i sluznici)

PANACEO MELEM4.6.  PANACEO MELEM za sujhu i ispucalu kožu

     
5.   GREEN HEALTH  linija u kapsulama sadrži isključivo prirodne fitosupstance koje imaju priznati status tradicionalnog lijeka. Uzimaju se zajedno s PANACEO medicinskim zeolitom jer imaju izvrsno sinergijsko djelovanje. Proizvodi: Spermidin, Amino Pure Vegan, B kompleks, Immun Activ Plus, Tamjan (Weihrauch), OPC+C, Curcuma, Kalcij i magnezij iz koraljnih mora, C vitamin plus cink, Mobilni zglobovi.

GREEN-HEALTH--linija.jpg

Za sva ostala pitanja slobodno nazovite Savjetodavnu službu Panaceo Tim.

Zašto je medicinski PANACEO zeolit drugačiji ?
PANACEO je za sada jedini legalni i legitimni medicinski zeolit na hrvatskom tržištu, aktiviran, mikroniziran i oksigeniziran zaštićenom PMA tehnologijom, znanstveno i klinički istražen, 100% siguran za oralnu humanu upotrebu. Registriran je na HALMED-u u skladu s EU odredbama iz 2006 godine.  Proizvodi se sukladno kriterijima HACCAP programa za medicinske proizvode. Svaka količina proizvodnje prolazi kontrolu 13 kritičnih točaka, svaki pojedini proizvod ima svoj kontrolni broj, što je bezuvjetna garancija sigurnosti gotovog proizvoda za humanu oralnu medicinsku upotrebu.
Nužnost takve kontrole polazi od činjenice da postoji više stotina podvrsta zeolita, čija se ruda vadi iz rudnika, gdje su moguće nepredvidive kombinacije različitih podvrsta zeolita. Neki od njih su toksični, neki čak kancerogeni, organoleptički nerazlikovni. Moguć je neprepoznati prelazak jedne vrste zeolita u drugu, moguća su onečišćenja zeolita u zemljinoj kori, pa je to opravdani razlog kontinuirane zahtjevne  kontrole kvalitete i sastava zeolita po kriterijima za medicinske proizvode.
Budući je vremenski i financijski vrlo zahtjevna i skupa registracija medicinskih proizvoda, to proizvođači i distributeri ostalih zeolita na tržištu navode da su njihovi zeoliti registrirani kao ‘’zeolitna sirovina u kozmetici’’. Budući zeolitna sirovina u kozmetici ne udovoljava kriterijima sigurnosti EU za humanu oralnu upotrebu, proizlazi da je jedino medicinski PANACEO zeolit legalan i legitiman, odnosno garantirano siguran za humanu oralnu upotrebu.

panaceo logo
S vašim pitanjima uvijek se možete obratiti našoj profesionalnoj Savjetodavnoj službi:

Panaceo Tim d.o.o.
Olujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistički terapeut
Voditelj Savjetodavne službe
Representative: Panaceo GmbH, Austria
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: [email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr