Image by Vectonauta on Freepik

Zrcalnim datumima oduvijek se pridavalo posebno značenje i mistični značaj. 9.9. jedan je od tih datuma. Brojevi imaju vlastitu vibraciju i svake godine devetog dana devetog mjeseca dolazi do jačanja i aktivacije energije broja 9, stvarajući portal 9-9. Danas ćemo pokušati odgonetnuti što nam donosi ovaj zrcalni datum.

atma.hr – 52
Značenje broja 9

Značenje broja 9 je duboko, u numerologiji je ovaj broj vrlo značajan jer se kaže da predstavlja završetak i vrijeme raščišćavanja starog kako bi novo moglo nastati.

Broj 9 je broj snage i otkrivenja. To je moćni broj u svetoj geometriji jer se vjeruje da je jedan od brojeva stvaranja. Broj 9 također predstavlja povećanje univerzalne svijesti i vrijeme u kojem se istina i informacije trebaju otkriti za više dobro. Sva ova energija “broja 9” pojačana je 9. dana 9. mjeseca.

Cijeli mjesec rujan/septembar ima vibraciju broja 9. Broj 9 predstavlja fazu završetka prije početka novog ciklusa, a to je upravo ono što nam rujan/septembar svima sprema.

Ovo je naš mjesec za čišćenje i pospremanje sve energetske prtljage s kojom smo imali posla.

Rujan/septembar je ujedno i mjesec u kojem se odaje počast koliko smo daleko stigli. Zamislite rujan/septembar kao mjesec diplomiranja, vrijeme kada možete proslaviti naučene lekcije i putovanje koje ste do sada prošli ove godine.

Ova će jasnoća također biti izuzetno iscjeljujuća i pomoći će nam da se uskladimo s mudrosti našeg uma, tijela i duše.

Energije rujna/septembra pomažu da se suočimo licem u lice s lekcijama, darovima i izazovima kroz koje nam je suđeno proći.

atma.hr – 52
Portal 9/9

Portal 9/9 simbolizira i vrijeme za prilagodbu i vrijeme za stvaranje mjesta za novo u vašem životu. Simbolizira vrijeme promjene i potrebu da prihvatimo trenutni tijek svog života.

Ovo je važno vrijeme da počnete prihvaćati promjene i tečete s njima umjesto da im se opirete.

Promjena je zapravo jedina stvar koja je stalna u našim životima i iako u početku može biti nezgodno, moramo naučiti kako prihvatiti ono što se dogodilo i prilagoditi se.

Devetog dana devetog mjeseca možemo dotaknuti mudrost broja 9 i uskladiti se s njegovom vibracijom. Možemo se prilagoditi ukupnosti onoga što jesmo, Svemiru i golemoj praznini također.

Kako ste se promijenili i koliko ste ‘narasli’ ove godine? Gdje ste bili pozvani prihvatiti kreativni proces promjene?

Promjena obično zahtijeva svojevrsni završetak, a možda ćemo svi moći vidjeti kakav je taj kraj kada dođemo do ove točke u kalendarskoj godini.

Što treba završiti da bi promjena mogla početi? Ovo je moćno pitanje s kojim možete raditi ovog dana.

Još jedan dar ovog dana je spoznaja. Nemojte iznenaditi ako poželite uroniti u nešto novo. Iskoristite ovu želju. Sve započeto na današnji dan zasigurno će biti okrunjen uspjehom.

To čak može biti početak nove karijere. Ovaj put nećete napustiti ono što ste započeli i stvar ćete dovesti do kraja. To će vam pomoći da steknete nove vještine i napredujete na ljestvici karijere.

Vibracija portala 9/9 također uključuje refleksiju. Ovo je vrijeme da stvarno razmislite i probavite tijek svog života i da utvrdite činite li najbolje od onoga što vam je Svemir ponudio.

Vrlo često život ne ide onako kako planiramo, ali što više možemo to prigrliti i vjerovati u plan koji se pred nama odvija, život će nam biti lakši i skladniji.

atma.hr – 52
Sada se otvaraju vrata novome. Svemir nas već neko vrijeme podsjeća da moramo pustiti stare stvari, a sada se od nas traži da počnemo prihvaćati nove.

Od nas se traži da počnemo primati novu promjenu energije i da se počnemo kretati naprijed u višem i boljem smjeru.

9/9 simbolizira vrata koja se zatvaraju i druga koja se otvaraju, jeste li spremni proći kroz njih?

9. dana 9. mjeseca moći ćemo iskoristiti nešto što već dugo nismo mogli iskoristiti. Moći ćemo se uskladiti s vibracijama svijeta oko nas na dubljoj razini. Nekoliko tjedana ćemo se suočavati s energijama koje će činiti dobro u našim životima.

Većina ljudi kad se pojave nove energije, skloni su se povući, ali to nije ono što treba učiniti u ovoj situaciji. Morate biti u stanju izaći iz svoje ljuske i krenuti naprijed. Dok ćete raditi unutar sebe, trebate to činiti s mjesta jedinstva.

Iako se možda osjećate pomalo nervozno dok se ove energije probijaju, a prolaz se otvara kada dosegne svoj puni potencijal, moći ćete doista dopustiti ovoj energiji da uđe u vaš život.

9. dan rujna/septembra sam po sebi je prekrasan dan za istinski rad na iscjeljenju i oslobađanju od svih borbi za koje ste dopustili da vam opterećuju srce.

Ovo otvaranje portala donosi osjećaj jedinstva koji nam je svima nedostajao. Ovo je veliko iskustvo buđenja za sve nas i iako će ovaj mjesec proletjeti, nećete željeti ništa propustiti.

Ako možemo imati vjere u energije portala 9-9, bit ćemo vođeni prema onome što volimo, našem punom potencijalu i našoj misiji duše.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić