Usredotočite se na četiri karte i osjetite koja vas najviše privlači. Nemojte razmišljati, dopustite intuiciji da vas vodi. Karta koju odaberete nosi vam poruku anđela.

atma.hr – 52
1. Priroda

“Važno vam je da vrijeme provodite sami u prirodi. Čak će i pet minuta u vrtu sada biti ljekovito.”

Anđeli traže od vas da komunicirate s prirodom češće, svaki dan, ako je moguće. Vaši anđeli pokušavaju komunicirati s vama kroz ponavljajuće misli, osjećaje i znakove.

Kada provodite vrijeme u prirodi, jasnije možete čuti vodstvo anđela.

Ako ste ikada razmišljali o tome da pobjegnete od gradske vreve, sada je pravo vrijeme za to.

Anđeli žele samo najbolje za vas i vode vas do onoga što vam donosi najviše mira, ljubavi i radosti.

Savjetuju vam odabir zanimanja koje uključuje blisku povezanost s prirodom, to vam može donijeti puno sreće, primjerice možete uživati ​​u vrtlarstvu, veterinarskom radu, brizi o životinjama.

Anđeli vide vaše lijepo srce i pomažu vam da otkrijete i podijelite svoje darove sa svijetom.

atma.hr – 52
2. Sloboda

Anđeli vas vode da slobodno izrazite svoje prave misli i osjećaje s ljubavlju.”

Možda se trenutno osjećate zarobljeno zbog životnih uvjeta. Postoji li nešto od čega biste željeli pobjeći?

Anđeli žele da znate da ste sami svoj tamničar i da imate izbore koje možete donijeti kako biste promijenili ovu situaciju. Kad god shvatite da imate moć da odaberete biti slobodni, bit ćete slobodni.

Sve što radite u životu vaš je izbor. Kada koristite rečenice poput “moram ovo učiniti” otežavate život i čini se da nemate puno izbora. Anđeli bi željeli da pokušate upotrijebiti izraz: “Mogao bih to učiniti.”

To vam daje više slobode i pomaže vam da se osjećate kao da imate više izbora. Zamolite anđele da vam pokažu alternative i oni će vam dati znakove koji će vam pomoći da se osjećate slobodnije.

Oni će vam pomoći da se ne osjećate zarobljenim, vodit će vas do onoga što volite i što vas čini sretnima. Anđeli vas vole i žele da osjetite njihovu podršku i ljubav.

Oni samo čekaju da ih zamolite za pomoć i vodstvo. Možete ih zamoliti da vas zagrle. Oni će vas zaštititi tako da se osjećate sigurno i voljeno.

atma.hr – 52
3. Namjere

“Vaše namjere stvaraju vaše iskustvo. Što ćete učiniti? Pobrinite se da vaše misli i osjećaji odražavaju vaše prave namjere.”

Anđeli vas traže da procijenite svoja očekivanja. Čemu se veselite danas, sutra ili u budućnosti? Jeste li zabrinuti za budućnost? Možete stvoriti iskustva koja ne želite fokusirajući se na negativno.

Anđeli žele da znate da su vaša očekivanja sjeme vaših namjera. S namjerom postavljate cilj i planirate ga postići. Vaše namjere potiču vaše iskustvo, a anđeli traže da mudro odaberete svoje namjere i ulijete ljubav u njih.

Na primjer, zamislite sebe i druge u svom životu kao sretne, mirne, uspješne.

Anđeli vam mogu pomoći da se riješite negativnog mentalnog razmišljanja i razvijete pozitivnije razmišljanje koje će vam dati snagu i podići raspoloženje.

Sve što trebate učiniti je zatražiti njihovu pomoć i oni će vam pomoći da radite s vašim namjerama i mislima. Anđeli samo čekaju da zatražite pomoć i vodstvo.

4. Njega tijela

“Anđeli vas potiču da se brinete o svom fizičkom tijelu. Od vas se traži da se hranite zdravo, redovito vježbate i izbjegavate toksine.”

Anđeli znaju da u ovom trenutku dajete sve od sebe, ali vas žele podsjetiti da posvetite više pažnje svom tijelu. Možda ste prethodno odbili njihove upute o ovoj temi, zbog čega su vam više puta pokazivali znakove i simbole na ovu temu.

Jeste li razmišljali o zdravim promjenama u posljednje vrijeme? Odabrali ste ovu kartu, što znači da imate priliku napraviti promjene koje će pomoći vašem tijelu. Anđeli žele da zapamtite da je tijelo poput instrumenta. Kada je fino ugođeno, stvara veći sklad. Ako slijedite ovaj vodič, osjećat ćete se dobro, vaša će sreća i energija biti nagrada ako poslušate njihov savjet.

Anđeli će vam pomoći pri odabiru zdrave hrane i dati vam motivaciju da više vježbate ako teško pronalazite vremena za to. Sve što trebate učiniti je tražiti njihovu pomoć i vodstvo i oni će vam pokazati svoju podršku i ljubav.

atma.hr – 52
Ako imate loše navike, zamolite ih da vam pomognu da ih se riješite. Anđeli će vam pomoći da uživate u ovom transformacijskom vremenu pokazujući vam prednosti i užitke održavanja i čišćenja vašeg tijela.

Anđeli često koriste naša tijela da komuniciraju s nama. Na primjer, ako anđelima postavite pitanje i počnete promatrati svoje tijelo u potrazi za odgovorom, primijetit ćete određene senzacije.

Ako je u vašem srcu napetost, osjećate se nervozno i ​​tjeskobno, to može biti znak da bi anđeli željeli da preispitate svoj izbor. Ako anđelima postavite pitanje i primijetite da je vaše srce otvoreno, da se osjećate lagano, puni ljubavi, to znači da anđeli blagoslivljaju vaš izbor.

zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr