Tvrtka Hairli gradnja d.o.o. iz Pule specijalizirana je za građevinske radove, a svoje usluge na tržištu zadovoljnim kupcima pruža dulji niz godina.

Od usluga se ističu gradnja  stambenih objekata po sistemu “ključ u ruke”, što uključuje radove od temelja do krova, zatim unutarnje uređenje objekata, krovopokrivačke radove,fasaderske radove, adaptacije stanova i kupaonica po sistemu “ključ u ruke”  te izgradnju bazena i uređenje okoliša po sistemu “ključ u ruke”.

Širenje poslovanja s brendom montažnih kuća

Hairli gradnja kontinuirano se širi na tržištu, a građevinske usluge pretežito pruža na području Pule, istarskog polutoka i Rijeke s okolicom. Kao novi adut u vlastitome portfelju razvijen je brend Montažne kuće Šabić koji se ističe kvalitetom, povoljnom cijenom i domaćim proizvodom. Gradnja se temelji na sistemu “visoki roh bau” i “ključ u ruke”, dok rokovi gradnje ovise o zahtjevu investitora.

Zadovoljstvo gradnjom najbolje ukazuju brojne reference koje možete pronaći na web stranicama tvrtke, a dio toga pogledajte niže u foto galeriji. Za više informacija i upita oko gradnje doznajte putem adrese e-pošte  [email protected] ili [email protected]