Život u skladu s energijama planete Zemlje i cjelokupnog svemira život je kakav zaslužuješ.

Kad živiš u skladu s energijama koje te okružuju tvoj život postaje jednostavniji, mirniji i sretniji jer se više ne „boriš“ protiv struja već ploviš njihovim tokom.

Život u skladu s energijama predstavlja protočnost, lakoću, sklad i potpuni balans, a ono što je najljepše jest da ga svatko, uz minimalno truda, može postići.

Kroz ciklus radionica „Život u skladu s energijama“ koje predstavljaju spoj astrologije i energetskog rada pokazat ću ti kako to možeš postići na najlakši način.

Ovo su radionice na kojima ćeš osvijestiti energije koje te okružuju i naučit ćeš kako se kretati kroz život u skladu s njima.

Na online radionici koja će biti u srijedu – 20.04.2022. u 20 sati, saznat ćeš sve o energiji Sunca u znaku Bika i važnosti koju ista ima na tvoj drugi energetski centar. Također ćeš saznati i kako da maksimalno iskoristiš ovu energiju i na koje područje života da posebno obratiš pažnju tijekom sljedećih mjesec dana.

Ako želiš pogledati i osjetiti kako nam je bilo na radionici prije nešto manje od mjesec dana kad je Sunce ušlo u znak Ovna – na proljetni ekvinocij i prvi dan proljeća, preuzmi BESPLATNU RADIONICU na svoj mail, a zatim sve informacije o nadolazećoj radionici pogledaj u nastavku:

DATUM RADIONICE:    20.04.2022.
VRIJEME RADIONICE:   20 sati
MJESTO:  online – platforma Zoom
CIJENA:    150 kn
PRIJAVE:  [email protected]

Prijava se potvrđuje uplatom na poslovni račun obrta za unapređenje kvalitete života INFINITELY, vl. Sanja Vicić:

IBAN: HR2923600001102909248

NAPOMENA:  radionica će biti snimana i svi prijavljeni će na svoj mail dobiti snimak koji će biti raspoloživ za gledanje 30 dana.

Voditeljica radionice:

Sanja Vicić, energetski i astro terapeut
www.infinitely.hr