ZAGREB / 23. TRA U 10:00 – 24. TRA U 17:00

Ne postoji na ovom svijetu osoba koja se barem jednom nije zapitala o svrsi svoga života. Kao ljudska bića smo cijeli svoj život u potrazi sa izvornim svijetlom ili sudbinom. Ponekad je čujemo kao nadahnuće, o njoj smo sanjarili kada smo bili mala djeca u našoj mašti, o sudbini smo učili proučavajući sudbine onih koji su nas nadahnuli.

Ponekad o subini razmišljamo kao o već predodređenom planu, ponekad razmišljamo kao o automatskom zakonu karme, akcije i reakcije, posljedice i odluke. Šamani nam u svojoj praksi donose još nekoliko elemenata i tehnika koje nas uče, da je samo putovanje života jednako važno kao i stizanje na cilj, da je KAKO jednoko važno kao i ŠTA. Život, kažu drevni šamani, bi trebao biti prilika da se ponovo prisjetimo svoje svrhe, dovršimo učenja naše duše, ponovo otkrijemo našu pjesmu, viziju naše duše, povratimo snagu, mudrost iscijelimo na nivou duše ono što nam je potrebno. U ovo putovanje života svatko od nas je došao sa darovima: nadahnuća, vodstva, vizije, vitalnosti itd. Tokom ove radionice, kroz posebno dizajnirane šamanske tehnike i putovanja ponovo ćemo pokrenuti i vratiti energiju naše sudbine, povratiti dijelove sebe kojih smo se odrekli ili izgubili, živeći život kompromisa, odričući se našeg putovanja, kao bismo živjeli tuđe sudbine i pjevali pjesme duše koje nisu naše.

Radionica će se održati u dva dana 23.04.2022. subota i 24.04.2022. nedjelja od 10-17h (s pauzom za ručak od 1,5 h).

Za sve informacije i rezervacije javite se organizatorici na mail [email protected]
ili na broj 091 501 3801 – Tatjana. Cijena za dvodnevnu radionicu sa svim pratećim materijalima i uputama za individualni rad je 1100 kn.

NAPOMENA: RADI PRAKTIČNOG RADA I POTREBE DA SE DOVRŠE HEALING PROCESI KOJI ZAPOČNU TOKOM RADIONICE SAMO PRVIH 15 PRIJAVLJENIH UČESNIKA ĆE MOĆI PRISUSTVOVATI.
DAN1:
• OKUPLJANJE VIJEĆA – MEDITACIJA: VIZIJA MOJE AUTENTIČNE SUDBINE.
• PUTOVANJE U 5 ASPEKATA / DAROVA DUŠE.
• PUTOVANJE U TRENUTAK ZAČEĆA.
• PUTOVANJE U ISCJELJENJE I OSLOBOĐENJE OD UTICAJA ENERGIJE TUĐIH PRIČA I TUĐIH SUDBINA.
• PUTOVANJE U POVRATAK DUŠE IZ HRAMA ZAVJETA- TRENUTKE KADA SMO ODLUČILI ODREKNUTI SE SVOJE SUDBINE.

DAN2:
• PUTOVANJE U AKAŠA MATRICU U ODAJU OGLEDALA KAKO BISMO POVRATILI DIJELOVE SEBE:
o KOJE SMO ODBACILI.
o KOJIH SE PLAŠIMO BITI.
o KOJE SMATRAMO NEDOSTOJNIM / MRAČNIM ILI LOŠIM.
o KOJE MRZIMO ILI NA KOJE SMO LJUTI.
• P0VRATAK AUTENTIČNE SUDBINE I OTPUŠTANJE SUDBINE SIJENKI KOJOM KORAČAMO POD UTICAJEM PROGRAMA, TRAUMA, NEISCJELJENOSTI PREDAKA ILI ZEMLJE; PUTOVANJE RASKIDANJA UGOVORA SA KREATOROM KOJI VIŠE NE SLUŽE SVRSI NAŠE DUŠE.

VODITELJ RADIONICE: ŠEVKO BAJIĆ- ŠAMANSKI PRAKTIČAR I TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA- ISCJELJENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG!

Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 14 godina aktivno prakticira šamanizam pod vodstvom različitih učitelja. Integrirao je šamanske prakse iz različitih formi šamanizma osmislio i kreirao jednostavan sistem SVETI KRUG koji kroz različite šamanske tehnike, praktikanta vode putem povezivanja- iscjeljenja- integracije i transformacije, sve do najvećeg stupnja osobne slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina prakticira vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.

Prijaviti se možete preko donje prijavnice. Hvala.

Prijavite se ovdje za radionicu Šamansku radionicu

prijavi se plava