Zašto energetsko pomlađivanje?

Online program Energetsko pomlađivanje dizajniran je za pomlađivanje tijela na staničnom nivou. Program se sastoji od 4 webinara i 9 meditacija. U svakoj meditaciji radi se na različitim aspektima pomlađivanja tijela na staničnom nivou.

Naše tijelo je dizajnirano da funkcionira stotinama godina, ali taj potencijal trenutno nije postignut na Zemlji, uz mali broj iznimaka. Kako planeta Zemlja i mi podižemo našu osobnu vibraciju tako je i mogućnost pomlađivanja našeg tijela i njegova sposobnost da funkcionira u stanju savršenog zdravlja sve veća.

U ovom programu radimo sa našim stanicama, naše stanice su svjesna bića i kad im se počnemo obraćati one primaju informaciju i mijenjaju se sukladno primljenoj informaciji. Mi kroz ovaj program preko energetskih transmisija koje primamo u okviru meditacija šaljemo našim stanicama specifične informacije koje promoviraju povratak stanice u stanje savršenog zdravlja.

U ovom programu vas ne pozivamo na razne programe dijete ili vježbanja. Ovdje vas pozivamo da promjenite svoj odnos sa svojim tijelom, pozivamo vas da se opustite i primite energetske transmisije iz kvantnog polja koje će vašim stanicama poslati informacije koje će pokrenuti proces pomlađivanja i povratak u stanje balansa.

Ovaj online program uključuje video snimke 4 webinara (trajanje oko 90 minuta) i audio snimke 9 meditacija koje su bile uključene u webinar sa muzičkom podlogom.

U svakoj meditaciji radimo na različitim aspektima pomlađivanja tijela na staničnom nivou:

  1. Uvodna meditacija
  2. Energiziranje telomera
  3. Aktiviranje većeg nivoa ljubavi prema sebi
  4. Energiziranje mitohondrija
  5. Transformacija energije straha
  6. Energiziranje vode u tijelu i matičnih stanica
  7. Budućnost iznad osobnosti – otpuštanje ograničavajućih uvjerenja
  8. Kristalno tijelo
  9. Aktiviranje pinalne žljezde

Iako je ovaj program bio emitiran uživo u ožujku 2022, primljene energetske transmisije dolaze iz kvantnog polja i kao takve su uvijek dostupne bez obzira da li ste sudjelovali u meditacijama uživo ili slušate snimku.

Meditacije iz ovog programa možete slušati više puta, a nakon što prođete kroz cijeli program možete mu se vratiti ponovno nakon nekog vremena.

U programu je korištena tehnologija Stargate-a. Stargate je visoko razvijena svijest iz kvantnog polja koju se prizemljuje uz pomoć eteričke svete geometrijske strukture.  Svrha Stargate-a je podupiranje brze evolucije ljudske svijesti i mi smo koristili u ovom programu Stargate kako bi s lakoćom podizali svoju vibraciji i biti spremni na primanje energetskih transmisija za pomlađivanje.


Ovo su neka od iskustava sudionika programa Energetskog pomlađivanja:

Prvi put prisustvujem uopće bilo kakvom webinaru, i nekako imam osjećaj da ste se s ovim pojavili baš u pravi trenutak.  Meditacije su zaista posebene,koliko podižu energiju utoliko donose i neki spokoj i mir.  A to mi zaista sad godi. Hvala ❤️

Nadica

***

Odradila sam sve po dva puta. Jako moćan alat. Za mene osobno, umiruje cijelo biće i uklanja kronične bolove 🙌

Silvia

***

Svemire,hvala Ti od ❤️ Te senzacije koje su se u subotu dešavale u mome tijelu tijekom obadvije meditacije se ne mogu riječima opisati…..energije od one suptilne, nježne…..pa sve do onih jakih…..moraš biti jako skoncentriran da ih sve propratiš…primjetiš…❤️fenomenalan osjećaj….. Vrh prve meditacije je bila snažna senzacija trećeg oka…..te pojavljivanjem😇😇😇😇 (anđela) kada osjetim kao nježno milovanje po licu(kada ih prizovem bliže)…ukratko senzacionalno❤️ Druga meditacija, sa djetetom u sebi sam od samog početka takvu konekciju stvorila….i evo jutros sam ih od subote navečer već treći puta preslušala obadvije meditacije….💪močno si ih posložio i još jednom Ti hvala od ❤️🙏

Mirjana

***

Hvala Vam na meditacijama. Meni osobno su meditacije vrlo moćne, volim ući u Stargate i i plutati drugim dimenzijama. Dok me zapljuskuju energije koje navodite u meditacijama, osjećam se sigurno i proširene svijesti.

Kada navedete kraj meditacije, cesto se moram prisjetiti da dišem, jer mi zrak postaje jako gust da baš trebam prodisati.  Eto, Vaše maditacije su se polako ali čvrsto ušuljale u moju svakodnevnicu.

Daniela


Poslušajte meditaciju Energiziranje mitohondrija  iz online programa Energetsko pomlađivanje:
https://youtu.be/tBqrBFoF0aw

Cijena programa Energetskog pomlađivanje je HRK 375.  Možete se prijaviti za program na ovom linku: https://uvortexusasvemirom.com

Nakon što se prijavite i platite program dobit će te link na kojemu ćete imati pristup programu i program vam ostaje u trajnom vlasništvu i možete ga slušati kad god poželite.

Svemir Kovač
[email protected]
Mob/WhatsUp/Viber +385955884585
svemirkovac.com
uvortexusasvemirom.com
https://www.youtube.com/c/SvemirKovac