U ovo doba godine, počinjemo osjećati impuls za akcijom. Izlazimo iz zimskog povlačenja i mirovanja u novi ciklus. Možemo ga osjećati vrlo jako, da se pretvara u nemir pa želimo sve i odmah (kao Freddie Mercury). S druge strane novčića, taj impuls nam može stvarati dodatan umor, na razini živčanog sustava, možemo ga doživljavati kao “dodatnu obavezu”. I jedno i drugo stvaraju neugodu koju tijelo teško nosi.

Na ovoj kupki, bavimo se time da podržimo taj impuls i da mu damo prostora da nastani i prolazi kroz tijelo. Da ne bude previše, premalo, pretijesno, ništa pre. Nježno stvaramo kapacitet u tijelu da ga može lakše propuštati i dozirati po potrebi. Kako to radimo? Koristimo zvuk i svjesnost. Osjećamo što se događa i dopuštamo da se proces odvije bez uplitanja onog dijela nas koji voli kontrolirati. Dopuštanje i prepuštanje su najviši stupanj kontrole.

Datum: 12.3.2023, u 19h
Trajanje: 1.5-2h
Lokacija: Centar Snaga namjere, Račićeva 5/1, Zagreb
Cijena: 20EUR

PRIJEVITE SE PREKO DONJEG GUMBA….

Vode: Antun Cerovečki & Sebastijan Fric – handpan, bubnjevi

O meni:
Završio sam nekoliko edukacija iz područja zvukoterapije, praktičar sam Peter Hess zvučne masaže, istražujem zvuk kao metodu rada s traumom te povezanost zvuka i svete geometrije.

prijavi se