U Theta Centru moguće je pohađati ThetaHealing® tečajeve. Jedna od naših polaznica pohađala je tečaj Kopaj dublje i htjela je podijeliti svoje iskustvo pa ga ovdje prenosimo:
Radeći na sebi godinama i meditirajući osoba bi pomislila da je već mnogo toga odstranjeno iz njezinog podsvjesnog uma… i najvjerojatnije jest…

Međutim, s „Kopaj dublje” ja sam ponovo došla u doticaj sa svojim zaostalim osjećajima iz djetinjstva nakon rastave mojih roditelja:
– osjećajem osamljenosti
– osjećajem tuge
– osjećajem bespomoćnosti

16769626081multidimenzija kvantna rezonanca 2023

Došla sam u ponovni doticaj s osjećajem kako je to kada ti osoba pomogne da ponovo staneš na svoje noge…
„Kopaj dublje” pomogao mi je da se suočim sa svojim starim vjerovanjima koja me nisu dobro služila i zamijenim s novim, boljim vjerovanjima koja imaju pozitivno djelovanje. Nakon rada i oslobađanja negativnih energija javio se osjećaj lakoće, zahvalnosti i bliskosti prema ljudima koji su me okruživali. Zahvala Beti na njezinom stručnom, odlučnom i ujedno nježnom vodstvu koje je pridonijelo da smo svi na kraju seminara blistali, a lica su nam se smiješila.

Lijepo je znati da u „susjedstvu” postoje Theta učitelji koji svojim znanjem, trudom i strašću pomažu drugima da s pozitivnim vjerovanjima dobiju ono što žele te da ljudi prihvate ideju kako smo svi mi božanska bića i da se lako možemo povezati sa Stvoriteljem.
Snježana Vasiljević Mahan, Zagreb
________

Theta Centar bavi se podučavanjem tehnike Theta iscjeljivanja. Više o Theta Centru možete pronaći na linku:
www.thetacentar.com

Više o tečaju Kopaj dublje pronađite na:
https://www.thetacentar.com/tecajevi/kopaj-dublje/