Od malena nas smatraju slabijim spolom, preosjetljivim da se samostalno brinemo o sebi, iako stalno i nesebično dajemo podršku drugima. Hranimo ih, volimo ih, oblačimo, organiziramo im život…I nekad si damo pomisliti da smo slabe, da trebamo druge da nas izaberu, da nam daju pažnju, da nas osnaže.

Međutim, ženska energija se skriva u dubini, ona je naš izvor snage i da bismo ju aktivirali, trebamo joj se vratiti. U tišini, u ljepoti, u ritualima kojima njegujemo duh i tijelo, ona se aktivira.

Moćna si, kad si svoja, kad vratiš energiju koju daješ drugima tako nesebično, sebi.

Ženski krug, ili krug božica je sveti prostor za okupljanje žena, drevna tradicija u mnogim kulturama, u kojem dobijate i dijelite podršku, vježbate povezivanje i prisutnost u svojoj dragocjenoj, receptivnoj, tako nježnoj, a tako moćnoj ženskoj energiji. To je prostor gdje će se čuti vaš glas, gdje ćete moći biti to što jeste sa svim emocijama i kroz rituale se povezati a svojom unutrašnjom snagom i novim pogledom na život.

Program ovog retreata zamišljen je sa namjerom da se okupimo u prekrasnom prirodnom okruženju Kopačkog rita i Eko kuće i da kroz moćne, a jednostavne rituale povratimo u svoj centar. Također svi rituali koje ćemo raditi je nešto što možete nastaviti raditi samostalno kod kuće, i nastaviti se vraćati sebi i njegovati svoju moć usprkos vanjskim izazovima stresa, odnosa, dnevnih obaveza.
Ja ću vas voditi kroz dnevne navike jutarnjih rituala, plesa i ženskog kruga, a Silvana će za nas pripremati predivnu svježu hranu i održati radionicu zdrava hrana u svakodnevnoj kuhinji kako biste to mogli primjenjivati kod kuće i podijliti sa vama svoju životnu mudrost.

VRIJEME : 05.  – 07. svibnja 2023.
MJESTO: EKO KUĆA, KOPAČKI RIT
OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA, 8 – OBAVEZNA REZERVACIJA MJESTA UPLATOM

PROGRAM:

  • Ženski krug, rad na Loise Hay knjizi, Osnaživanje žena, gdje svaka dobije priliku biti podržana 2X
  • Intuitivni ples i kako ceremonija
  • Počasti se zdravljem: Kako usporiti starenje, biti vitalna i zdrava, praktična radionica zdrave hrane u svakodnevnoj kuhinji
  • Jutarnji rituali – meditacija, journaling, ples, poveži se sa prirodom 2x
  • Posjeta vinariji Kolar
  • Posjeta Kopačkom ritu – mindfulness hodanje
  • 1.5 sat saune
  • Dodatne usluge, potrebno bukirati: masaža, astrološko čitanje, coaching terapija

SMJEŠTAJ:

– EKO kuća kod Kopačkog rita, od balvana slavonskog hrasta
– luksuzne dvokrevetne sobe
– 2 kupaonice
– ogromna dnevna soba sa kaminom
– sjenica, radionice na zraku, pogled na park prirode
– kuhinja i seminarski prostor u podrumu, ukoliko pada kiša

OBROCI:

– 2 večere, 2 doručka, 1 ručak i 1 brunch. Vegeterijanska, i nevegetarijanksa  prehrana od svježeg voća i povrća

Dodjite otkriti ili obnoviti znanja i praksu dnevnih rituala za podizanje energije, da otpustite stres, tugu, emocije i biti podržane ženskim krugom i prirodom da osvjestite moć boginje u sebi, vlastitu moć koja je uvijek prisutna, ali ju treba znati prizvati ljepotom i nježnošću prema sebi.

“Moj poziv coachinga me inspirira, donosi veselje i lakoću postojanja i u pružanju duhovne podrške nalazim čaroliju u svakodnevnom životu. Želim sa vama podijeliti moje ljubavi – ples, astrologiju, jurnaling, koje su istovremeno moćne tehniku za povezivanje sa snagom i izvorom u sebi,  izbacivanje negativnih emocija, stresa, depresije, tuge. Lakoća koju dotičemo kroz pokret, pisanje, zdrave navikame, kontakt sa prirodom nam pomaže da se osnažimo i fokusiramo na manifestiranje onog što želimo .” Iva

O FACILITATORIMA
Iva je bivša diplomatkinja koja je prije 10 godina dala otkaz i preselila na Bali, da otkrije svoje vrijednosti i svrhu. Ivina strast je kroz coaching i dnevne rituale pomoći ljudima da pronađu svoj centar, zauzdaju stres i tjeskobu, usklade s vlastitim unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama. Iva je NLP Master, ima završene tehnike Theta i Reiki iscjeljivanja, te Mindfulness sa University of Leiden. Iva se bavi plesom, pjevanjem i art terapijom unazad 5 godina, uz vodstvo međunarodnih stručnjaka poput Tine Bayley, Aaron Mashana, te trenutno završava program Trauma Informed Expressive Arts Therapy sa Expressive Art Therapy Institute u Kanadi.
Njenu knjigu Broken Star: My Self Love Journey – možete kupiti na linku https://books2read.com/b/47Y6d8
web: www.ivatarlecoaching.com/blog
insta: www.instagram.com/ivatarlecoaching
Add me on Linked In
mob: 0977278433

Silvana Faller je mnogostruka poduzetnica, inspiracija svojim veseljem za životom i stilom mnogima u lokalnoj zajednici. Preboljela je rak dojke, financijski tešku rastavu i pridržavanjem zdrave prehrane i pozitivnim outlookom Silva živi danas punim plućima, zdrava i prekrasna na pragu 70te godine. Silva je bivša nastavnica, majka je  3 djece, osnivačica udruge Slama, uzgajivačica pasa i predsjednica Foto Kluba Osijek. Silva će nam ukrasiti život pripremom svih obroka i prenijeti tajne zdrave i jednostavne kuhinje u svakodnevnom životu. Počastite se zdravljem: Kako usporiti starenje, biti vitalna i zdrava, i veseliiti se životu svaki dan.
Uživam u životu i ugodno mi je mojoj koži, ali ne po formuli “za svoje godine” (glas-slavonije.hr)
Silvana Faller | Facebook

CIJENA PO OSOBI
350 EUR -za ranije uplate (do četvrtka 20. 04. 2023. )
380 EUR – za uplate nakon toga
U slučaju otkazivanja do 01. svibnja 2023. izvršit će se povrat 70% troškova, a nakon 05. svibnja 2023. nije moguće izvršiti povrat troškova.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb IBAN HR9425000091101506894
pošalji email sa potvrdom uplate na [email protected]

ŠTO OBUĆI I PONIJETI
Mekanu odjeću, tenisice za hodanje po prirodi
Ponesite bilježnicu i olovku za tehniku pisanja i zapisivanja svih rituala, recepata i dojmova
Neku sitnicu koju posebno volite, kristal, lutkicu, pero koje ćete staviti u ženski krug i ponijeti kući natopljeno energijom grupe

Prijavi se da primaš informacije o retreatovima tijekom godine….
https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/o8f1m3

budi svoja 1

budi svoja 2

budi svoja 3