Duboki uzroci ginekoloških problema: Pazite na ogorčenost – Žena određuje sudbinu muškarcu 80%!

0
45933
160×600 text-47 lijevo

Uzrokom mnogih ginekoloških problema mogu biti jaki osjećaji

Mastopatija

Često se pojavljuje kod žena, koje se previše brinu za svoju odraslu djecu.

Što učiniti?

Prestati igrati ulogu “majke – dojilje.” Skinite, konačno, “s dojke” svoje odrasle bebe i počnite se baviti sobom. Zdravlje mliječnih žlijezda ovisi o vašoj osobnoj razini sreće. Dakle, stavite na prvo mjesto svoje želje. Nemojte ništa ostavljati za sutra. Najvažniji dan u vašem životu je danas.

Endometrioza

Ova se bolest razvija kod žena koje se ne mogu radovati, koje su sklone paničarenju.

Osjećaj beznađa u životu, pa time izazvana ravnodušnost prema sebi i svom zdravlju izazivaju endometriozu.

Što učiniti?

Živjeti s osjećajem da su sve patnje ostale u prošlosti. Svaki dan započnite s mislima o sreći koju imate već sada.

Miom maternice

Ta bolest je rezultat osjećaja povrijeđenosti od svojih najmilijih, sklonosti prema lošem raspoloženju i depresiji. Takvo stanje psihički inhibira metabolizam i dovodi do promjene hormonalne razine.

Što učiniti?

Oprostite svima koji su vas uvrijedili. Prestanite tražiti nedostatke u drugima. Potražite u njima dostojanstvo. Iskreno recite sebi: “Nitko mi nije obećao raj na zemlji.” Ne prigovarajte prijateljima i ljudima oko vas. Od depresije spašava bilo koja aktivnost koja vam pruža užitak, makar i priprema nekog novog recepta.

Cista jajnika

Nastaje od prekomjernih strahova. Najčešći od njih – “mene ne vole”. Ljubomora, strah od samoće također je uzrok ove bolesti.

Što učiniti?

Shvatite da je većina strahova ostala još od djetinjstva, a vi samo trebate odrasti. Postanite nužni prije svega sami sebi. Jer ako živite, znači da vas Bog voli. Što možete učiniti dobro kao odgovor na njegovu ljubav? Osnažite svoju vjeru u sebe.

Responsive text-61

Cervikalna erozija

U pravilu, nastaje kao rezultat ogorčenosti prema bliskim vam muškarcima: mužu, ocu ili bratu. Previsoka očekivanja i zahtjevi, “on mora”, “on je dužan”, nesposobnost pomiriti se s problemima koji su se pojavili “krivnjom” muškarca.

Što učiniti?

Spustite razinu svojih očekivanja i prestanite nakupljati negodovanje. Uglavnom, nitko nikome ne duguje ništa. Ako to prihvatite, život će se promijeniti na bolje. Također, potražite uzroke svađe i neslaganja u sebi. Jer žena je ta osoba, koja 80% određuje sudbinu muškarca: njegovo zdravlje i životni vijek. I samo 20%, on radi to sam zahvaljujući svom obrazovanju, fizičkim osobinama i nasljeđem.

160×600 text-47 lijevo

Kandidoza

Ona nastaje zbog stalne želje za kontroliranjem situacije i ljudi, zbog sigurnosti da ćete samo vi (s vašim iskustvom) moći riješiti situaciju.

Što učiniti?

Dopustite bliskim ljudima živjeti po njihovim pravilima. Naučite se poštivati postupke drugih. Pokušavajući spriječiti svoje najdraže od mogućih grešaka, vi im stojite na putu i smetate im. Budite strpljivi.

Teški simptomi menopauze

Ovo se javlja kod žena koje su nezadovoljne svojim životom, koje imaju kompleks manje vrijednosti, s godinama akumuliran umor i naviku zanemarivanja vlastitih interesa.

Što učiniti?

Prihvatite svoju dob kao vrijeme mudrosti. Naučite se uživati u svakom trenutku života. Nađite bliske po godinama prijatelje i prijateljice, vršite dobra djela, i obavezno se družite s mladima. Dobro je, ako imate unuke, oni imaju svoj ritam života, ali vi ste njima potrebni, a i vi imate potrebu za njihovom energijom. Postavite ispred sebe nove ciljeve, pronađite novi smisao života. Nemojte trošiti svoje vrijeme, počnite kreirati. Uzdižite se duhovno, meditirajte, čitajte, molite se, bavite se jogom, planinarenjem, izmišljajte nove zdrave recepte, pišite poeziju. Pripremajte se za fenomenalnu dugovječnost.

econet.ru

Prijevod: Irina Tadej za atma.hr

AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

Malom novčanom investicijom ljudi dobivaju svog doživotnog kućnog energoterapeuta i prijatelja u nevolji.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

PODIJELI
Prethodna objavaOslobodite se negativnih misli zauvijek: Više nećete brinuti o onome što je bilo i što će biti!
Slijedeća objavaŠto nam govori bol u određenim organima? Glavobolje – pojavljuju se kad kažnjavate sebe!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here